Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Дойде ми днес това
Бях го поръчала вече като стана въпрос и сега го пробвам. Не е хич лош на първо четене. Ще видим след някой друг милилитър как ще е.
Малко странно стои на его батерията  Laughing доста е едричък дори този по-малкия вариант.
Усещането при дърпане е като от С изпарителите, но вкусът е по-добър.

# 91
Аз съм в драма, че на pv-bg  са им свършили всички видове батерии и ще получават нови чак другата седмица. В pu6com пък има от този вид, а се бях насочила към друг тип батерия. Притеснява ме да не ми мине мерака до другата седмица и да си остана с добрите намерения.

# 92
Пас тру-то е една добра батерия. Малко по-скъпа е, но пък може да си я зареждаш докато пушиш.
Ти каква батерия искаше да си вземеш?

# 93
Отново пастру, обаче тази. Продавачът от pv-bg се аргументира защо е удачно да е тя, а не тази от предходния линк, но сега посмъртно не мога да си спомня какво точно ми каза.

Което ми напомня за още два въпроса(сигурно най-глупавите от дотук зададените, но така се получава, като говоря без да съм видяла на живо за какво става въпрос):
1.Искам да купя и на майка ми е-цигара, тя много рядко използва компютър. Тоест трябва да й взема такава, която не е USB, нали?
2.За пастру батерия такъв преходник ли ми трябва, ако искам да зареждам в контакт?

Благодаря  bouquet!

# 94
Да ти кажа, на мен двете батерии ми изглеждат еднакви  Rolling Eyes 
Тази в пушкома даже пише, че е С - с цветната индикация за заряд на бутона, докато другата е Т. Принципно са еднакви като параметри и фасон, само това им е разликата - в копчето.

За маман не е необходимо да е пастру щом няма да зарежда докато пуши. Може и пастру, но няма да я ползва по предназначетие, ами ще си я зарежда през контакта. Фактически на пастру батериите могат и от двата края да се зареждат.

Освен USB кабелчето трябва и такъв преходник да вземеш като този от линка който си дала, да, за да може да се зарежда от контакта.
Аз моите само така ги зареждам.

# 95
gebura, защо не купиш цял комплект? А ако е и с две батерии е най-идеалния вариант.

за пастру-то си спомням оплаквания по форумите, че горят бързо.
И след като "Продавачът от pv-bg" ми пробута стар модел е-цигара аз лично не бих му повярвала на нито една дума. Също съм недоволна и от качеството на една течност която ми продаде -  мн. зле в сравнение с това което купих преди това от пушком. Чак сега след като ви прочетох си дадох сметка че всъщност фирмите тук си ги бъркат и нямам никаква гаранция какво и колко слагат.

# 96
Не всички си бъркат течностите. То си личи кога са фабрични - запечатани бутилчици и кога са домашно производство.
Какво не ти е харесало на течността? С изтекъл срок на годност ли беше, какъв беше проблемът?
Моля, разкажи и как точно ти пробутаха стара цигара, защото малко с лоши впечатления остават хората, пък аз съм доволна от тях като продавач. Винаги адекватно са се държали и не са се опитвали откровено да ми пробутват нещо.

# 97
всъщност държа се супер адекватно мило и любезно, но не ми каза че за същите пари мога да си купя в пъти по-доброто - цигара с танк пълнител, а не с пълнител гадните вати. Каза ми че било супер и няма да имам никакви грижи и т.н.  Сега така си ми стоят два почти нови нагревателя, които за нищо не мога да използвам.
Качеството на течността - ароматът беше съвършено различен от този който си купих от предишното място - блудкав и сладникав като повечето течности. Куба цигар е с характерен тежък дъх на пура, не можеш да я сбъркаш. Явно са си спестили от аромата или са сложили друг.
Също изненадващо е за мен, някой ако има наблюдения да каже - от декангската череша се изприщвам по лицето. Само едно малко шишенце опитах - и веднага като го смених пъпките спряха.
За срока на годност честно - не съм обърнала внимание. Вече ще гледам и това.

# 98
всъщност държа се супер адекватно мило и любезно, но не ми каза че за същите пари мога да си купя в пъти по-доброто - цигара с танк пълнител, а не с пълнител гадните вати. Каза ми че било супер и няма да имам никакви грижи и т.н.  Сега така си ми стоят два почти нови нагревателя, които за нищо не мога да използвам.
Качеството на течността - ароматът беше съвършено различен от този който си купих от предишното място - блудкав и сладникав като повечето течности. Куба цигар е с характерен тежък дъх на пура, не можеш да я сбъркаш. Явно са си спестили от аромата или са сложили друг.
Също изненадващо е за мен, някой ако има наблюдения да каже - от декангската череша се изприщвам по лицето. Само едно малко шишенце опитах - и веднага като го смених пъпките спряха.
За срока на годност честно - не съм обърнала внимание. Вече ще гледам и това.
Ами може човекът да ги предпочита тия изпарители за това такъв да ти е препоръчал, ддз... и аз започнах с 510 която пуших има-няма две седмици и си взех его танк след това, ама аз като питах казах, че искам да прилича максимално на цигара и човека не се опитва да ме разубеждава. Както и да е де, трябва да се чете малко преди да се поръчва, аз до този извод стигнах Simple Smile

За течността, блудкавата от там ли я купи? Аз не знам пв бг да бъркат течности, много странно.

За пъпките, четох някъде, че имало няква течност /точно определен аромат/ която предизвиквала алергична реакция, ама дали черешата беше посмъртно не си спомням. Проблемът бил в оцветителя на аромата.
В някой от магазините го четох като коментар мисля или форум и са спрели да я продават. Убий ме обаче не се сещам. Ако попадна на това инфо пак, ще пиша.

# 99
Дойде ми днес това
Бях го поръчала вече като стана въпрос и сега го пробвам. Не е хич лош на първо четене. Ще видим след някой друг милилитър как ще е.
Малко странно стои на его батерията  Laughing доста е едричък дори този по-малкия вариант.
Усещането при дърпане е като от С изпарителите, но вкусът е по-добър.

Точно такъв е и моя, за който казвах, че съм недоволен заради миризмата на пластмаса от ватата. Ти не я ли усещаш?

# 100
gebura, защо не купиш цял комплект? А ако е и с две батерии е най-идеалния вариант.

Защото комплектите са само с атомайзери.

Един последен въпрос за картомайзерите и спирам вече Embarassed. Днес гледах няколко клипчета в ютуб и, когато пушеха е-цигара с карт, се чуваше някакво странно свистене, не знам как да го опиша точно. Това винаги ли се получава с е-цигарите или само при картомайзерите?

Днес след работа ще ходя да си купувам части, утре се включвам в отбора Simple Smile.

# 101

Точно такъв е и моя, за който казвах, че съм недоволен заради миризмата на пластмаса от ватата. Ти не я ли усещаш?
Ами не, няма никакъв вкус на пластмаса или на нещо нетипично. Да не си я прегорил още в началото и за това да ти дава така?

gebura, свистенето при мен го има и от атомайзера даже от него по-силно се чува. СЕ4+ даже по-слаб звук вади от его-С стандартен изпарител.
Аз се шашкам като не го чуя Simple Smile

# 102
Не съм го прегорил, по-скоро на теб не ти прави впечатление миризмата на ватата. Днес успях да рециклирам главата на моя картомайзер и сега е като нов. Тия дни ще пробвам да рециклирам изхабените глави от eGo C.

# 103
Eм не знам, може и аз да не я усещам, но специално следих за такива "симптоми" и няма.

Как ги рециклираш eGo C -ките?
Аз пробвах да отворя вече две изпарителни глави и двете след като им махнах шипа и спряха да работят. Не съм докосвала намотките, явно при самото напъване, за да излезе горната част и се прецакват. Не смея да отварям повече, защото подозирам, че и с другите ще се случи същото.

# 104
Аз пак съм с въпроси и дано не ви е писнало Blush Видях картомайзери, които на едната снимка са с къси реснички, а на друга с дълги. Има ли такива с къси или снимката е дефектна. От кои картомайзери сте доволни?
Скрит текст:
На твърденията, че ецигарите са много опасни, аз лично не вярвам. Само след 1 седмица, кафето ми имаше друг вкус и дори обонянието ми се промени. Вече спокойно си пуша в офиса, вкъщи, около внуците, на заведение, в киното и т.н. Отделно при мен месечният разход е около 60мл или 50-60лв, което спрямо 240лв преди си е супер. И към втория въпрос - използвате ли калъф и какъв?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт