Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 593
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ако е чисто VG вероятно това е проблемът.

# 616
Ако е чисто VG вероятно това е проблемът.

Чисто, да. Уф, чак сега виждам в описанието, че трябва да не се ползват гъсти течности. Аз си мислих, че и 2-та карта нещо не са в ред  smile3555
Благодаря, Миоки!

# 617
PG основния носител на вкуса, VG основния носител на пара.
Аз само VG не харесвам, защото вкуса се губи, а устата ми се пълни с много влажна пара. Много PG пък ми суши гърлото, така че трябва да търсиш баланс в съотношението.

# 618
Чистата база ми е VG, а никотиновата  PG. С атомайзер ми е перфектно, откъм пара и удар, но при карта явно тази гъстота пречи Peace

# 619
Аз съм с ФА традиционна 50%PG 40%VG и 10% вода идеални облаци и добър вкус без дразнене на гърлото Simple Smile

# 620
heaven juice,нали? Знам я, нещо се излъгах да взема 100%-ви , следващата поръчка като твоята.То и с тях става, ама голямо бъркане пада и все нещо обърквам  Laughing

# 621
Да, точно такива.
А, няма никакво объркване като ползваш калкулатор  Mr. Green
Аз бъркам 0мг с 36мг в едно голямо шише и след това предипвам по 10мл в малки и овкусявам.

# 622
Ползвам, но половинката и той нещо напоследък си вре носа и става страшен хаос, щото е на по-силен никотин и по-слаб аромат от мен Crazy

# 623
  • при Arctic Monkeys
един тъп въпрос - когато се дърпа от цигарата, през цялото време ли трябва да се натиска бутончето  Embarassed
не ми се смейте много  Simple Smile

# 624
  • Варна
един тъп въпрос - когато се дърпа от цигарата, през цялото време ли трябва да се натиска бутончето  Embarassed

Да.

Аз си купих течност с 0 мг никотин, вече ден я ползвам без да имам никотинов глад. Laughing

# 625
Препоръчайте някой аромат дето да не  е тютюнев, но и да не сладнее. Два дни пуша шоколад и кафе и ми залепна мозъка от сладко. Първо ми харесваше, но сега ми идва в повече. 
Сега ще поръчам шокоминта0 той сладък ли  е
Какво ще кажете за тизи с дъх на ликьор, бренди и подобни - пробвали ли  сте ги

# 626
  • Варна
Препоръчайте някой аромат дето да не  е тютюнев, но и да не сладнее. Два дни пуша шоколад и кафе и ми залепна мозъка от сладко. Първо ми харесваше, но сега ми идва в повече. 
Сега ще поръчам шокоминта0 той сладък ли  е
Какво ще кажете за тизи с дъх на ликьор, бренди и подобни - пробвали ли  сте ги

Ако си падаш по плодови - череша и боровинка.

# 627
mirtama, чокоминта също е сладникав, но вкусът, който остава след това е по-свеж и не толкова тежък като на шоколадовите Peace.

# 628
Сега ще поръчам шокоминта0 той сладък ли  е
Сладникав е, но ментата малко тушира сладкия вкус. От Inawera това, което го дават като Cherry на полски пише Wisnia и си е чиста вишна, на мен не ми сладни особено, приятно е. От алкохолите съм пробвала овкусителя Irish cream  на Flavour art - както може да се предположи - сладко е. Обаче имам чувството, че сладненето идва до известна степен и от базата.

Ти май от пишман пушач ще станеш на пристрастен изпарител!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 21:30 от Vapor

# 629
  • Стара Загора
Аз днес ходих на пазар за никотинови течности и се снабдих с тези:

RY4 - разлика с Virginia почти няма или аз не я усещам. Няма да повторя. Virginia ми допада повече.
Shade - хареса ми. За мен има лек послевкус като че ли на мед.
Energy drink - има вкус на ред бул. И тя ми хареса.
Berry mix - има вкус на горски плодове - за мен е супер "вкусна"  Laughing

Моят картомайзер се води С5 прозрачен и разглобяем. За сега съм супер доволна от него. не протича, аромата се усеща много добре и прави хубава пара, но това са впечатления от три дни ползване.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт