Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Оф аз вече не знам какво да изпарявам...тази вечер пак съм в отчаяние и нищо не ми харесва достатъчно  ooooh! нито хардуер нито течности...

Ужасно ни разглезиха и затрудниха тези електронни цигари! Докато пушех нормални, и през ум не ми е минавало да мисля харесват ли ми тютюнът и филтърът на Victori-то или да взема да опитам Булгартабак или Camel.  Сега и аз само въртя течности и експериментирам коя става, коя - не. Confused

# 331
Да, нали... ужасно просто  hahaha люшкам се от едната крайност в другата. Направо ми объркаха представите що е то цигара и как се пуши това животно. 

# 332
# 333
Хора без работа сега пък миризмата на ванилия им пречела ooooh!.

Понеже често цигарата ми е в ръката,  онзи ден не се усетих как съм пушила в един хранителен магазин. Чак на касата се усетих  Crazy Добре, че никой подобен не ме видя, че щяха да се гътнат от възмущение Grinning

# 334
И аз не следвам хубавия съвет "Не изпарявай там, където не си пушил". Свикнах да си смуча цигарата навсякъде. Обществен транспорт не ползвам, но в магазини и т.н. си изпарявам спокойно. Никой не ме е гледал странно и не ми е правил забележка.

# 335
Ми и мен не ме кефи в рейса някоя кака като се е окъпала с долнопробен парфюм сутринта или пък някой ял боб снощи, ама не се възмущавам така, че да пиша по вестниците  hahaha

Аз в градския транспорт не изпарявам, щото като има много хора около мен нагъсто не ми е кеф, обаче в магазини за хранителни стоки или за дрехи чат пат си подръпвам, но не нарочно. Точно защото цигарата ми е в ръката непрекъстано.
Може би трябва да си взема връзка, че пък понякога ми пречи като няма къде да я оставя /удобен джоб например/.

# 336
# 337
  • Марс
И аз съм за нов картомайзер, ползвах го няма и две седмици и сега като дръпна ми мирише на изгоряло  Confused

# 338
Колело, ако не си поръчала още ти препоръчвам да добавиш към поръчката и мундщук за Т2. В сравнение с останалите картове, на този модел по-лесно му се пропукват мундщуците. Моят издържа 5 дена. Другите варианти са много да внимаваш как го затягаш или да го подлепиш с каноколит, ако се пропука.

ev4о, да не си ги оставил без достатъчно течност, обикновено така се получава тогава?

# 339
Здравейте,
Днес ще поръчам тези неща:
Надявам се, че е достатъчно като за начало.

Екстра Simple Smile После само още една батерия нищо, че тази е пас тру, понякога се налага по-дълго време без достъп до ток.  Peace

п.п. това за мундщуците не го знаех.

ev4o, май средният им живот е толкова. Взимай нов и резервни глави.

На мен ми пристигна аромата Maxx Blend на FA. В шишето мирише на зелен чай и има същия зеленикав цвят  Laughing забърках го след 2-3 седмици ще видим какво ще се получи.
Някой изпарявал ли го е да сподели мнение?
  bouquet

# 340
Миоки, видях че по-напред си писала, че гигадринкс бавят доставките. Днес поръчах и ми обещаха за утре. Дали не ме метнаха, защото сряда пътувам, а нямам търпение да направя първите манджи  Simple Smile
И един тъп въпрос. За да постигна около10-11мг. никотин трябва да смеся чиста база и 36мг в съотношение 1 към 3,2 Crazy.

# 341
За да постигна около10-11мг. никотин трябва да смеся чиста база и 36мг в съотношение 1 към 3,2 Crazy.

10 мл от 36 мг + 20 мл чиста ще ти дадат 30 мл с концентрация 12

# 342
За да постигна около10-11мг. никотин трябва да смеся чиста база и 36мг в съотношение 1 към 3,2 Crazy.

10 мл от 36 мг + 20 мл чиста ще ти дадат 30 мл с концентрация 12
Благодаря!

# 343
Миоки, видях че по-напред си писала, че гигадринкс бавят доставките. Днес поръчах и ми обещаха за утре. Дали не ме метнаха, защото сряда пътувам, а нямам търпение да направя първите манджи  Simple Smile
И един тъп въпрос. За да постигна около10-11мг. никотин трябва да смеся чиста база и 36мг в съотношение 1 към 3,2 Crazy.
Не, не съм писала това за Гигадринкс Simple Smile
За магазина на "Flavour Art" писах, че се бавят много.

Ето един калкулатор който аз ползвам за смесването на базите Simple Smile

# 344

Ето един калкулатор който аз ползвам за смесването на базите Simple Smile

Да, при моите бакалски сметки не отчитам количеството аромат.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт