Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 570
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Течностите на Инавера, които са 0 мг, са просто за разреждане, но тези на ФА, уж са такива:
"Течностите, направени с Flash формулата на FlavourArt не съдържат никотин, но все пак осигуряват познатото като "никотинов удар" или "удар в гърлото" усещане, което никотинът в цигарите и електронните цигари дава. "

# 661
Някой опитвал ли е Флаш течностите да сподели мнение?

# 662
The_Third ами какви са...от масовите тези от 9лв, и разглобяеми и не...и един малко по скъп си взех..все тая. Не само на мен ми се олива цигарата на майка ми по същия начин.

За картомайзери ли говориш или за атомайзери?

За Redux също чух/прочетох добри отзиви. Не знам с течовете как са, но май е по-добре от СЕ4-те

Аз си взех Redux и не съм особено очарован. Почти еднакви са с Vision V3, но Vision-a е по-добър.

Течностите на Инавера, които са 0 мг, са просто за разреждане, но тези на ФА, уж са такива:
"Течностите, направени с Flash формулата на FlavourArt не съдържат никотин, но все пак осигуряват познатото като "никотинов удар" или "удар в гърлото" усещане, което никотинът в цигарите и електронните цигари дава. "

Flash-а го пробвах. Имам 50 мл, които си стоят. Има нещо, но по скоро е нещо люто, което дразни гърлото. Освен това когато го сложиш в картомайзера след това трябва или да го измиеш или да прекараш 5-6 мл за да се разкара това, което люти. Мисля, че същият ефект може да се постигне като се накисне една люта чушка в базата Grinning

# 663
Хахаха  Joy това с лутата чушка беше забавно. Не обичам люто, май по-добре тогава да се мине на безникотинови по трудния път.  Grinning
Замислям се да сваля от 6мг на 3мг никотин. Вече минах три цели пълни месеца изпаряване. Не знам дали причината е че цигарата ми е като биберон или друго, но когато не е в мен, не получавам абстиненция от липсата на никотин като преди с аналоговите.  Thinking Само сутрин с кафенцето ми се "пуши" така иначе през деня не.

# 664
Свали го 5-4-3, а не от веднъж, защото от 6 на 3 си е наполовина. Аз в момента съм на 4, но имам и забъркани проби на 0 и нищо не усещам при тях.

# 665
Миоки, опитай - нали сама си ги бъркаш. Интересно дали въобще им чувствителна разлика между 3 и 6 мг. Аз май не усещам разлика от 24 на Деканг преди - сега на 18 на Инавера. Тия дни ще си самозабъркам ФА на още по-ниско. Преди време четох, че никотинът вреди на зрението и съответно веднага си въобразих, че "нещо напоследък не виждам добре"....

# 666
Някой опитвал ли е Флаш течностите да сподели мнение?
Аз продължавам да си имам едно шише Shade Flash течност. В началото нищо не му усещах и го зарязах. Преди няколко дни го опитах от чисто любопитство - доста сходни впечатления с тези на The Third. Тежко и гадно при това.
Но не знам защо казвате, че базите на Inawera са само за разреждане. Аз не обичам да имам дъх на тютюн, затова ползвам чиста, но имат и 0 никотин, които са си за пушене без ароматизатор. Ето тези - http://www.inawera.com/dirty-neutral-base-nicotine-mg-ml-p-566.html и http://www.inawera.com/universal-base-mgml-100-ml-p-619.html

# 667
Да, май е по-умно с по 1мг да свалям. Не знам дали има разлика между 6мг и 3мг, но между 11 и 6 има голяма.

Аз не разбрах кой твърди, че са само за разреждане.
Инавера имат бази за овкусяване, ама те стават и за разреждане.
Като гледам Tabacco base "Universal" е със същия състав като Heaven Juice - USP e-juice на ФА, само дето поляците предлагат повече избор на милиграми никотин, докато на италианците са само 0 и 36мг-ови.

Сега им загледах и цените, доста по-евтини са полските бази... може би ще взема да пробвам... двойна разлика почти.  ooooh!

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 16:49 от mioki

# 668

Честно казано, аз засега течността с 0 mг наистина я ползвам само за разреждане, но се надявам един ден да започна да я изпарявам чиста. Flash-ът никак не ми допада.

# 669
Аз честно, на това първото изречение, не му разбирам смисъла.  newsm78

# 670
Аз честно, на това първото изречение, не му разбирам смисъла.  newsm78
Ако е за моето - може би се изразявам объркано. Искам да кажа, че вземам PG база 18 мг никотин и я разреждам с VPG 0 mg, за да получа 9 никотин. В този смисъл - засега наистина използвам VPG - 0 за разреждане, но не виждам защо да не може да се изпарява и самостоятелно.

# 671
Не, имах предвид това от цитата Simple Smile
Както и да е де, мисля, че се разбра идеята - всички бази стават за директно изпаряване, стига вкусът да допада на изпаряващия.   Peace

# 672
  • Стара Загора
 Grinning Вече седем дни пуша електронната цигара и се чувствам супер. Изобщо не ми липсва обикновената. И да похваля тази никотинова течност с вкус на ред бул. В нашия магазин в Стара Загора продават и тази марка. Момчето ми я препоръча и наистина се оказа много добра  Peace
http://vapourhut.com/liqua-energy-drink

# 673
Мое е неразбираемото мнение, така става, като набързо пиша от работа. Исках да кажа, че т.нар. удар идва от никотина. Разбира се, усещането зависи и от изпарителя и съотношението PV:VG, но дори с хубав картомайзер и 100% PV, ако течността е 0 мг никотин, удар няма. Поне това са моите наблюдения върху течностите на Инавера.
За Flash-a на ФА цитирах какво е написано в други сайтове, иначе не знам доколко успешно са успели да наподобят удара и доколко са го докарали на люти чушки.

# 674
 Така доста по-ясно става Simple Smile съгласна съм напълно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт