ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 366
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Здравейте от вчера не ми е достъпна опция "вход" ,защо?
Регистрирана съм от години .. не съм нарушавала нищо ,за да предположа бан или друго..
Някакъв проблем със сайта ли има или с моя профил?Бихте ли погледнали ?Надявам се да го оправите бързо !
Нямате забрани или рестрикции на акаунта.
Моля, пояснете
Цитат
не ми е достъпна опция "вход"
изписва ли Ви някакво съобщение, не Ви приема паролата, не ви дава да пишете в полето?

# 721
Защо не мога да се регистрирам, на пощата ми идват празни имейли без код за активация?

Моля, препратете ми едно от писмата на имейл mamma (at) bg-mamma.com

Здравейте от вчера не ми е достъпна опция "вход" ,защо?
Регистрирана съм от години .. не съм нарушавала нищо ,за да предположа бан или друго..
Някакъв проблем със сайта ли има или с моя профил?Бихте ли погледнали ?Надявам се да го оправите бързо !

Не виждам забрана или ограничение, което да Ви засяга.
Не виждам съобщения за грешки, свързани с Вашето потребителско име или IP адрес.
Системата извежда ли Ви някакво съобщение?
Моля, опитайте се да отворите http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login2 и пишете какво се случва при опит за зареждане на страницата или при въвеждане на потребителско име и парола.

# 722
Здравейте Simple Smile
Tatti  ,пояснявам .Като клипна на опция вход горе в лентата /просто не зарежда страницата където да въведа данни и парола.Ако клипна на опция регистрирай се до опцията вход ми зарежда страницата за регистрация.Т.е. не е да не работи цялата лента горе,а само вход . Защо.. нямам никаква идея .Досега не ми се е случвало
Скрит текст:
преди известно време имах проблем с изход  Shocked
Mamma ,Благодаря   Hug.През този линк зареди страницата..всичко е ок ..въведох данните и влязох . По-късно като изляза ще пробвам пак през менюто ако не стане ще пиша да кажете какво да правя..какъв ли е проблема newsm78 .
п.п. Няколко пъти затварях бг.мама и я отварях наново с надеждата да е нещо блокирало при мен,но все така си беше /даже от два различни компютъра,просто като клипна горе на вход и нищо/.В краен случай ще ползвам този линк за вход в бъдеще . Confused

# 723
И пак съм аз  Sad
Има някакъв проблем с работната лента само незнам какъв и защо..
сега неработи нито една опция от тук :
Бременност и раждане За бебето и детето Дом и семейство Здраве и красота Свободно време Хороскопи Още... /след всяко има една малка стрелкичка и на нея като клипна също нищо не се отваря newsm78/ .Добре че има и други начини да намеря темите ..
Нещо е забило..но незнам от сайта ли е или от моя профил..и как да го оправя.. newsm78
Ще се радвам да помогнете /ако мложете влезте в профила ми служебно и пробвайте да видите какво имам предвид,че незнам дали добре обяснявам  Embarassed/

# 724
katia13, през Вход от лентата горе трябва да се отваря прозорче.
Моля, проверете дали на браузера не му е забранено отварянето на pop-up прозорци.
Може да добавите bg-mamma.com в списъка с trusted sites.

Предвид следващия проблем обаче подозирам, че има някакъв проблем с браузера Ви.
Изчистете кеша и бисквитките за bg-mamma.com и презаредете страницата.

# 725
искам да направя тема, а как?

# 726
  • София
искам да направя тема, а как?
Когато влезете в дадения подфорум, кликвате в/у бутона "Нова тема".
Ако въпросният бутон липсва означава, че нямате право да пускате нова тема в дадения подфорум - БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

# 727
Само при мен ли повечето аватари се вижда със стрелки за оразмеряване?  Rolling Eyes Да си търся проблема ако е при мен  Peace

# 728
  • София
Само при мен ли повечето аватари се вижда със стрелки за оразмеряване?  Rolling Eyes Да си търся проблема ако е при мен  Peace

При мен е абсолютно ОК  Peace

# 729

При мен е абсолютно ОК  Peace

Значи е при мен, защото и на твоя аватар виждам такива...  ooooh!

# 730
katia13, през Вход от лентата горе трябва да се отваря прозорче.
Моля, проверете дали на браузера не му е забранено отварянето на pop-up прозорци.
Може да добавите bg-mamma.com в списъка с trusted sites.

Предвид следващия проблем обаче подозирам, че има някакъв проблем с браузера Ви.
Изчистете кеша и бисквитките за bg-mamma.com и презаредете страницата.

Здравейте,сагата ми продължава  Laughing
Не е забранено отварянето на прозорци /както казах по горе ,като клипна на регистрация - отваря прозореца,но не и вход/.
На всякъде където има стрелкичка /до потребителското име-ако искам да изляза от там със изход; и ан другите опции :хороскопи,свободно време...и т.н ../като клипна не отваря нищо.Сега пак влязох в профила си през линка ,който ми дадохте онзи ден .До известията ,отговори и поща ми дава достъп /но до тях няма стрелкичка/
Незнам какво е кеш и бисквитки  Embarassed ?
Страницата я затварях и отварях последните дни безброй пъти.Включително и Операта /защото влизам през нея/ .
Какво да правя?

# 731
katia13, защо не направих един скрийншот, за да се види какво се появява и какво изчезва?

# 732
Помолиха ме да попитам - този потребител има ли бан - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=347966 - и ако да - за колко време е и евентуално иска да знае какво е провинението.....Благодаря ви!

# 733
  • Sofia
Не, няма.
Но може да се обърне към kgb007, да и разкаже приказка. Вярвам, няма да е трудно.

# 734
Не, няма.
Но може да се обърне към kgb007, да и разкаже приказка. Вярвам, няма да е трудно.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт