Брях..ма на опърлено ми зафунтя ма кака, в таз жега станала съм гола сврака-28

• 41 059
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
  • Varna
Здрасти, здрасти Бобек,
НовУ прИвознУ средствУ имаш каке, ама и как гУ владеЙш.....завид, завид newsm10 Ама чакай деее, ти дЪн тръгна по ранУ от офисО Shocked

щЪ види шефа ма душааааа Shocked

# 586
Делте всички превозни средства ми лепнат  bowuu Joy Joy Joy, туй от обедната почивка си джитках малко.

Муми притесняваш ме вече  Shocked Shocked #Crazy hahaha

Зу там удобно ли е  newsm78 hahaha hahaha

# 587
След висенето на вратата, дето Боболина ме е показала, взех една вана..ей мЪ Joy Joy Joy

Да си признава таз булка страшната коя е  Naughty

Муми, изглеждаш различна  Thinking hahaha hahaha hahaha

Еликсата я боли кратуната от хомеопатията и е с очила на плажа hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А тук е в полуживо състояние  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 588

А тук е в полуживо състояние  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ей го дей синчето след някоя друга годинка  ooooh!  Joy Joy Joy

# 589
  • ГОре на черешата...
Фейте, ти тук ли си още? Ей, на термин ще го излюпиш май Hug...

Мойто дребното мноУ мЪ Идосва, шЪ сЪ разправяме

Зузата
медитира  Crazy

Бобо
, кво видя Rolling Eyes?

Делтата ползва прИмоция У въшката  hahaha

Ели, ко стана, душата, мноУ ти дойде хомеопатията ли?

Муми, ти пък ко пи, чи стана такваз?

Нерката си зела асистент:

Точе, голяма лИбоФ с гажитУ, голямо нЯщУ  Whistling

Мастърче, тъй, тъй, то ни йе само да готвиш, трЕбе нЕкой после и чиниите да мий...

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 22:03 от mari_eta

# 590
Фейте, ти тук ли си още? Ей, на термин ще го излюпиш май Hug...

Даже може и след термин  ooooh!  Mr. Green Hug

# 591
  • BG

Приятелки, сътворих великата дивотия да се регистрирам в мрежата и вече мога да си издам халката за вторични суровини, щот до няколко дни Бенев ша ма изгони. Да си идват дицата, да заемат позиции единия на компа, другия на главата ми, че да си спасим брака, дет вчера го празнувАхми! Ей на снимка от снощи!

# 592

Как какво  Mr. Green ... туй само за храна зяпа така  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 593

Как какво  Mr. Green ... туй само за храна зяпа така  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

и ФФФаФли   bouquet  Joy  Joy  Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Надай съ толкУз да е дУбре пУлУжението  Peace   Crazy

# 594
  • Varna
хИлоУМацуранкитИИИ Hug

Днеска сутринтЪ сЪ праЙФ на най-дуПрата домакиня

А след това заседнах у Въшката....щот нали дЪн злагам БатЮ ви ДелтУФ на пътуванИтУ, а и вас дЪн вЪ излагам същУ Wink В петъка шЪ метна педикюр, маникюр и масажо-козметики.....и шЪ стана кЪт Ино слънцИ бИзпУдобнУ newsm03 smile3503

БраУУУ, Елиииииииииии newsm10
ИзпрИвари ги всичкитИ тез мацорани Joy

Муми,
Душко, що така си сЪ накокошинила? кО стана?....спУдилИ с нас да ти олекнИ Hug

БобоооооУУУ,
Гепих тЪ пак hahaha Ама другия път сЪ пооблечи ма кака....или поне шапка ушанка си сложи, че шЪ Фаниш миЛИнгит ooooh!

Ей, гУ и ДелтуФ Shocked
Еййй, шашаФ човек и тВа е ooooh! Загорка, та Загорка, даже и кЪт скача с парашут #Crazy нИ прИзнава друга бира ейййййййй

дЪл няма мУ прИседнИ там горЯ newsm78

БраУ, Точе,
Днеска си мноУ ФнИматИлна и любезна с гаЖИтУ newsm10

# 595
Ей мъ в края на деня  ooooh! сбръчках се от работа днес  Tired ето ме как гледам без да мигам  hahaha hahaha

и ФФФаФли   bouquet  Joy  Joy  Joy

всичко що е за папу заслужава такъв поглед  Joy Joy Joy

Надай съ толкУз да е дУбре пУлУжението  Peace   Crazy

ох тез лапета  rotfImao rotfImao rotfImao

Ели кат се върнеш моля да обясниш що така си ходиш по плажа  Shocked ooooh! hahaha

# 596
Абе момичета, едно питане имам  Crazy

Преди като си харесах картинка от нета и цъкна на нея, после в дясно винаги ми излизаше ... Още размери ... Сега от няколко дена гледам, че каквато и картинка да отворя намам такава опция. Да не съм направила нещо в настройките  Whistling

# 597
Мисля, че не е проблема в твоя компютър   Mr. Green и на мен ми направи впечатление тези дни ама не съм се замисляла  Thinking.
Ти никакви признаци ли нямаш скоро да видиш малкия господин Laughing

# 598
Фейтини, хади ма кака, утре е големият ден според мен за великата среща Mr. Green кУ нИ сЪ видим дУ тогава, пожелавам леко раждане на този малкия юнак, всичко да мине по мед и масло и да гушнеш така желаното и чакано бебче  Hug Hug Hug

Еликсата не я мислете ич..ей я Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бени, ку ш фърляш халката, дай я насам  Mr. Green

# 599
Мисля, че не е проблема в твоя компютър   Mr. Green и на мен ми направи впечатление тези дни ама не съм се замисляла  Thinking.
Ти никакви признаци ли нямаш скоро да видиш малкия господин Laughing

Ахам ... спУкоих сЪ, че не е само проблема в мен  Mr. Green
Ку разбереш от де е свиркай  Mr. Green Hug

Скрит текст:
Няма момичета, скоро няма да се ражда  Crazy .. така поне каза тази вечер док  Tired
Ако до 04.09 не започне някаква родова дейност да бягам у болницата да ме следели и май ще ми предизвикат раждането  Tired

Общи условия

Активация на акаунт