Отговори
# 630
  • Русе
......
Какво да ви кажа? То не бе да го заключват на терасата, в тоалетната, в коридора на етажа пред стаята... Последната вечер са го затиснали големите и е пушил цигари  #Cussing out
Той сам каза след като се върна, че вече не иска и да чуе за лагер. А какво преживях и аз от тук ooooh!

Наистина неприятна история, просто някои от децата  започват да живеят в измисления свят на компютърните игри, в които няма жалост и милост, нито се поддават на дисциплина, нито пък ръководителят им смее да им каже нещо, току виж мама и тати на някой подобен келеш го осъдят за обида или грубо отношение към гамен .... това не го оправдава (ръководителя) разбира се!

# 631
Рамлим жива и здрава да е щерката! Желая да се гордееш с нея и да се превърне в една страхотна жена!

# 632
За тетрадките - да. Миналата година в Метро изпаднах в потрес - чалга, грозни и страшни картинки... ooooh! За малките има с Мечо Пух и подобни красиви герои, но за по-големите е наистина страшно. Crazy

viki_1974, съжалявам за лагера. Аз бих споделила с "господина" случката.  Peace

ramlim, честита ти девичка! Не се ядосвай чак толкова за гримовете. Предполагам детето знае вече къде и как да ги носи. Някога нямаше фолкаджийки, но и ние се радвахме на химическите червила на майките си. Crazy

# 633
Единия господин от руския лагер хвана една джапанка и шляпна с нея едното момченце, което се скатаваше на гимнастиката ...

Не забравяйте, че децата ни са пари за учителите - няма оправия!

# 634
Добро утро.
  Има ли майчета с дечица, които ще бъдат на градина от тази есен. Щях да ходя тади сутрин до градината да питам какво е нужно за постъпването, но неуспях.Някой има ли представа. В Пинокио ще сме

# 635
Здравейте.  Heart Eyes
viki_1974, без думи за лагера на връстника.  ooooh!
И аз съм потресена от пуснатите на пазара промокомплекти с ликове и дискове на чалгаджийки.  ooooh!

# 636
  • там където ме зове сърцето!!!
ramlim, да ти е жива и здрава щерката!  bouquet
И аз съм потресена от пуснатите на пазара промокомплекти с ликове и дискове на чалгаджийки.  ooooh!
И аз ,а след коментара на Камелия вчера съм и без думи  Sad

И понеже се обсъждаше тази тема ...
http://novinata.net/Banki-vdigat-taksata-za-teglene-ot-bankomat

# 637
  • Русе

viki_1974, съжалявам за лагера. Аз бих споделила с "господина" случката.  Peace

Ооо, ще споделя непременно, но като се прибраха от лагера не можах да го видя, през останалата част от юли месец нямаха тренировки, през август пък ние си бяхме в Русе. Сега като го заведа на тренировка няма да му остана длъжна.
След като Момчил ми се оплака първия път, че са го заключили на терасата, аз се обадих на треньора. Той започна да ми обяснява колко възпитани били големите и как им имал доверие и че на Момчил му е домъчняло за нас и за това си бил измислял. А тогава аз говорих с Момчил по телефона и чувах как му чукаха по вратата и му се подиграваха отвътре. Повече не посмях да му развалям почивката и да го безпокоя за подобни измислици.

# 638
Вики, как си удържала не знам, аз бих запалила колата и там и да му мислят и възпитаните момчета и треньорът.
Че и 400 лв, какъв е този лагер  Shocked
Едно време аз много обичах да ходя по лагери. Исках на море, но ме пускаха само ако отида и на балкан, та намазвах двойно, но и времената бяха други и цените.

А за руските лагери, скоро не търсиха ли 3 деца именно от такъв лагер

То ако ще и с налъми да те бият нямаш ли в главата, няма и да имаш

# 639
Вики, сериозно си поговори с треньора.  Peace
Шанел, да, точно от руски лагер бяха избягали наскоро 3 деца, защото се държали лошо с тях .  ooooh!

# 640
  • Русе
 За момчетата е характерно да се посбиват от време на време, това си е в рамките на нормалното, природа какво да правиш Wink, но такива ескалации не бива да се допускат.

Купувахме тетрадки от Кауфланд, нямаше такива с певици и свирачки, но пак бяха целите ошарени с какви ли не глупости. Просто няма тетрадка, на която да пише едно "тетрадка 60листа". Просто от малки "учат" децата ни "да се забавляват", не да се трудят и да знаят. За знанието няма време, пък и то "не е необходимо" за да станеш "певица".

# 641
  • град Русе
Здравейте на всички! Моля за съвет да ме насочите откъде мога да купя детски ролери, в момента се сещам за Джъмбо и Карфур, но ако можете да ме насочите към магазин, от който сте доволни и сте купили удобни такива.

# 642
Привет на всички!  Hug

Нахлувам в темата с въпросче Blush
Знаете ли от къде в града ни мога да си купя памучни нощници за родилното от тия дето са за кърмачки с копчета отпред?

# 643
Има един магазин за спално бельо и нощници до Фреша, където беше, може да видиш в Ялта, и един магазин на Борисова срещу Приста Ойл.

# 644
  • в огледалото на живота
Привет на всички!  Hug

Нахлувам в темата с въпросче Blush
Знаете ли от къде в града ни мога да си купя памучни нощници за родилното от тия дето са за кърмачки с копчета отпред?
Вал,провери на ,,Феникс''.От там бях си купила 2бр.когато се подготвях за този момент.Не са скъпи,има и с къс и дълъг ръкав.Е,не са луксозни,но пък вършат работа  Peace

Какво чакаме:пак госпожица ли?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт