Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 115
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
СЛАВЕНКА   Hug  love001 Благодаря ти за откровението  bowuu bowuu

ДА, трудни за разбиране традиции, но съществуват! Пък и дали филма щеше да бъде интересен, ако беше само романтика  newsm78

Алооу ГАЛКА , Яна, Ивето, Нерде сте, джанъм! Защо не ме взехте с Вас! newsm78 #Crazy
Лусия  newsm51 съгласна съм, той е чистата съвест! Peace

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 19:43 от real inima

# 256

Сиси,  отново ме размаза ,страхотно е ! Те са огън и вода ,а Дживан - въздуха без който не можем! Hug

# 257
  • София/Бургас
Здравейте!
Отивам да гледам пак сериала и ще напиша коментар (имам да се изкажа по някой от написаните мнения).

Силве,  Hug

Момичета, приемам предложения за хубави таблети. Родителите ми ме зарадваха с новината, че по случай дипломирането искат да ми купят такъв и съм в чудене какво да си взема.  newsm78

# 258
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз...аз ... загубих ума и дума ... гледам серията ...  Embarassed

# 259

Ти ли #Crazy #Crazy #Crazy

# 260
Иве,
Скрит текст:
подарих този на мъжа ми за Р.Д началото на юни-много е хубав http://shopping.bg/motorola-xoom-mz604-tablet

# 261
Здравейте момичета,
направо ме сразихте! Поздравления! smile3501 smile3501
Силве, какво да ти кажа-с две думи-"Нямам думи!". Страхотно измислено, изказано, просто излято от душата. За пореден път ми спря дъха докато те четох. Ей, чок романтична си бе Джанъм! Евала!  newsm51 newsm51
Таня, Силвето рече че сте близначки, според мен сте сродни души-допълвате се чудесно двете. Едната го дава по романтично и чуствено, а другата прави баланса с философските си разсъждения. Страхотна симбиоза!

# 262

Силве,  Hug

Момичета, приемам предложения за хубави таблети. Родителите ми ме зарадваха с новината, че по случай дипломирането искат да ми купят такъв и съм в чудене какво да си взема.  newsm78
Иве  Hug тук ще ти споделя само като идея следното:
Скрит текст:
в къщи имам програмист. Той ми казва, че таблетите на Самсунг са достойни и евтини - т.е. достъпни за нас. Тези на Аpplе се купуват, за да се похвалиш, че имаш точнотакъв, но Самсунга не му отстъпва по качества, а по цена доста. Така че, ако искаш ги разгледай, аз само ти давам предложение. Той ползва такъв за професионални цели и е много доволен . Дано съм ти била полезна с нещо и аз! Hug

Яна  Hug появи се най-сетне измежду буболечките! Ти май си пристрастна или пристрастена романтичка! И нали знаеш, когато бяхме на 18 и изживяхме това и до днес е като в интерпретацията, джанъм!  love001 newsm51

# 263

Ти ли #Crazy #Crazy #Crazy

Ох искам да кажа... че Берен играе страхотно... много ми харесва... ох тая сцена я върнах три пъти ... каква романтика с ръката ... погледите прегрътката... ох ... и как лежи на пода на тавана... наистина загубих ума и дума....
Славенче на морето ли ще ходите или?/ Днес при нас беше 36 градуса и аз извадих късмет да съм почивка и да се попека едно хубаво...   grinning039

# 264

Силве,  Hug

Момичета, приемам предложения за хубави таблети. Родителите ми ме зарадваха с новината, че по случай дипломирането искат да ми купят такъв и съм в чудене какво да си взема.  newsm78
Иве  Hug тук ще ти споделя само като идея следното:
Скрит текст:
в къщи имам програмист. Той ми казва, че таблетите на Самсунг са достойни и евтини - т.е. достъпни за нас. Тези на Аpplе се купуват, за да се похвалиш, че имаш точнотакъв, но Самсунга не му отстъпва по качества, а по цена доста. Така че, ако искаш ги разгледай, аз само ти давам предложение. Той ползва такъв за професионални цели и е много доволен . Дано съм ти била полезна с нещо и аз! Hug

Заложете на всичко европеиско така да се каже... така наречените америкасни ябълки не стават за нищо моя препоръка е samsung.. . работила съм и с америкаските , но с европеиските е много ама много по добре...

# 265
СЛАВЕНКА   Hug  love001 Благодаря ти за откровението  bowuu bowuu

ДА, трудни за разбиране традиции, но съществуват! Пък и дали филма щеше да бъде интересен, ако беше само романтика  newsm78

Алооу ГАЛКА , Яна, Ивето, Нерде сте, джанъм! Защо не ме взехте с Вас! newsm78 #Crazy
Лусия  newsm51 съгласна съм, той е чистата съвест! Peace
Аз съм тук Силве, ама останах шашната от коментарите и не мога да се осаферя още. Все още не съм гледала днешната серия с превод /умишлено/, калявам си дълготърпението. Но като ви чета, разбирам, че е породила доста противоречиви мисли, емоции, преживявания, чувства. Всеки гледа по различен начин, разбира по различен начин, тълкува по различен начин случките в серията-всеки гледа от неговата си гледна точка, от моментното си емоционално състояние. Всеки е усетил по своя си начин Любовта, разочарованието, тъгата, смелостта на Зилян, мъката на Хазар. Аз като я изгледам ще ви кажа и аз какво мисля. Между впрочем, аз днес го започнах отначало-както каза Силвето,може да съм проспала някои моменти, ама повторението е майка на знанието ....
Скрит текст:
и баща на затъпяването

# 266

Ох искам да кажа... че Берен играе страхотно... много ми харесва... ох тая сцена я върнах три пъти ... каква романтика с ръката ... погледите прегрътката... ох ... и как лежи на пода на тавана... наистина загубих ума и дума....

newsm10 newsm51 Подкрепям те! И за таблетите също! Peace

# 267
  • София
Таня, Силве, Лусия Hug
на 100% съм съгласна с мнението ви
Дживан предупреди Хазар-действай, не я оставяй да избира, ще загубиш
момичето избра, много, много труден път, който наранява и двамата
Но, както каза Силвето, брака вече е налице-консумиран и запечатан, тя е негова съпруга вече не само на хартия
Дали и това не е скрит коз, нещо което им помогнало newsm78
нали всички използваха това, че тя не е била негова
а за употребеното момче, ами и тя беше употребена-вещ за размяна-разменена със сестра си, защото е по-подходяща, омъжена, в деня когато щеше да му се отдаде с цялото си сърце се срещна с неговото минало
и седя цяла нощ на пода в банята
сега Хазар се среща с нейното минало-съсипан, измамен, разбит на парчета, унищожен

и двамата са жертви
списъка в нейния тефтер е супер гаден, както и неговия списък-Със срещата с Втората  

Сиска, за реката и огъня newsm51

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 20:07 от galia2007

# 268

newsm10 newsm51 Подкрепям те! И за таблетите също! Peace

И аз те подкрепям, и за таблетите най-вече.
Скрит текст:
И аз имам мъж програмист, казва, че американските са боклук

# 269
Аз съм тук Силве, ама останах шашната от коментарите и не мога да се осаферя още. Все още не съм гледала днешната серия с превод /умишлено/, калявам си дълготърпението. Но като ви чета, разбирам, че е породила доста противоречиви мисли, емоции, преживявания, чувства. Всеки гледа по различен начин, разбира по различен начин, тълкува по различен начин случките в серията-всеки гледа от неговата си гледна точка, от моментното си емоционално състояние. Всеки е усетил по своя си начин Любовта, разочарованието, тъгата, смелостта на Зилян, мъката на Хазар. Аз като я изгледам ще ви кажа и аз какво мисля. Между впрочем, аз днес го започнах отначало-както каза Силвето,може да съм проспала някои моменти, ама повторението е майка на знанието ....
Скрит текст:
и баща на затъпяването

Яна  Hug аз съм така от началото още! Наистина всяка вечер си лягам с моито калпазани от подписа и гледам ту напред, ту назад, за да си изясня различните ситуации. С тези далечни за мен нрави и като не знам езика ми е Чок зор, ама нали съм любопитна и упорита, гледам все да хвана нишката. То всяка следваща серия ми обяснява някакво действие от преди 2-3 напр.
Ето сега като чета прилежно преводите на Миленка ами този акт не е само ей така, има си своето значение. Тя вече му принадлежи, става негова собственост, негово владение, и ако сама реши да напусне това владение, неговата мъжка чест ще бъде оскърбена. Ето ти сега що утре ще се гневи Хазарджъм. Абе сложна работа, ама като Ви има вас пък е много приятно. Peace

Галка  newsm10 подкрепям те напълно за последния ти пост! А за списъка си мисля, че е решение на сценариста, за да засили яда, гнева, да ни раздели на фронтове!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт