141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Честито за визата на Феината сестра Simple Smile

Радвам се, че има полски и руски пекарни около нас. Слагат каквито пожелаеш покритие, пълнеж, блатове, че и картинка с Ну Погоди ако искаш. Много са скъпи, но е веднъж годишно и не пропускам.

# 181
  • USA
Честито за визата на сестра ти, Фея!

И аз купувам торти от една полска пекарна. Много са вкусни и красиви. Последния път купих една по-малка и по-евтина ($70) за РД на Стейси и здраво се изложиха. Ето и снимка на рожденичката https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441841059171507&l=e3e5128bad

Бенсън, първата кутия много готина, аз имам подобна, но е пластмасова. Супер е удобна!

Алек е голям сладур!

# 182
Маймун, Стейси е прекрасна! Здравичка и весела да ти е!

Обожавах тортите на Whole Foods, нямат царевични и прочие продукти вътре. Нормални торти, не обичайният sheet боклук. Повечето магазини, които знам, имат опция за поръчка онлайн и ти доставят тортата вкъщи. Доколкото знам не може да се поръчват допълнителни украси и надписи, обаче, ама може и да бъркам.

Честито за визата на Феината сестра. Много е тежко така като не ги виждаме с години...

Казвам ви довиждане за неопределено време - спирам интернета за забавлителни цели.  bye

# 183
Благодаря на всички! Вече търся билети. Май ще лети през Москва.

Янажар, че форумът не е само за забавление... Що така ни зарязваш?

# 184
  • The QC to be!!!
Фея, и от мен честито на сестра ти... но ако не е по Руска земя, защо през Москва?  newsm78

Аууу, маимун, Стейси е сладур и чаровница невероятна!!! Къде го кри това слънце до сега а?

Любимата ми торта - парфе, 15 мин макс време да го забъркам, 30-45 мин във фризера, и е готово за кафето.  Mr. Green

Още ми текат лиги като се сетя за чииз-кейковете от Полските пекарни покрай Чикаго.  Blush Невероятни по вкус...

Яна не се заричай. Каквато и да е причината...  Sad решението е твое.  Peace

# 185
Само да обясня, че никого не зарязвам.  Grinning Работата ми в момента е онлайн, събира ми се прекалено много екранно време и вече две седмици не мога да си оправя очите. Затова режа всичко, което не е работа.

# 186
Aма че хубави деца, пу-пу!  Heart Eyes

# 187
Конкурира полуадаша си по къдрици, но не е ял достатъчно торта.  Mr. Green

Mr. Green Кльощав ли го нарече  Joy ? Той не спира да яде ( не торта  Mr. Green ) обаче расте само на височина и не може да напълни кълките. Днес бяхме на педиатър за 2 годинки, по ръст отговаря на среден ръст за 38 месечно  Joy . Взел е гена на баща си, какво да го правя ( блазе му! ). Следващото го предричам късо и дебело, като мама  Joy .

Относно помпите и застраховките, моята сега със сигурност не покрива, но се очаква след 1-ви август всички да трябва да покриват- разпоредби от Обамакеър (забравих му официалното название). Трябва да им звънна, но нямам половин-един излишен час за губене  Mr. Green .

Докато сме на визова тематика, да попитам. Ако двамата родители кандидатстват за виза заедно, но единия е без работа към момента това дали ще е проблем? Вече са имали 5 годишни визи и са влизали и излизали по няколко пъти без нарушения.

Стейси е голяма чаровница  Heart Eyes !

Какъв е случаят Алек - кокошки - Феята?

Да ти кажа и аз бая поразсъждавах, когато Феята каза, че щяла да му прати хиляда кокошки и около 24 часа по-късно получих просветление, че сигурно ще му ги прати да го посират  Joy . Но може и да не съм разбрала  Laughing .

# 188
Какъв е случаят Алек - кокошки - Феята?

Да ти кажа и аз бая поразсъждавах, когато Феята каза, че щяла да му прати хиляда кокошки и около 24 часа по-късно получих просветление, че сигурно ще му ги прати да го посират  Joy . Но може и да не съм разбрала  Laughing .
Разбрала си ти, много добре си ме разбрала. Заслужило си е детето.

# 189
Честито за визата на Феината сестра!

Някой питаше за лънчбоксове, случайно попаднах на това днес.  АЛДИ имат промоция.

# 190
 Маймун, жива и зздраеа да ви е красавицата! Вижда се деттето си е харесало торртат.

# 191
Честито на пораснали деца и семействата им   bouquet

Снимки, ще гледам като се върна... тук са ни блокирали всякакви екстри  Mr. Green
Торти поръчвам от една китайска сладкарница - правят го като европейските а и цените им са мн приемливи

Евтини раници ($0.01 крайна цена):
http://slickdeals.net/permadeal/77702/officemax.com-officemax-se … op-backpacks-more

# 192
  • Boston, MA
Да са живи и здрави Алек, Лилия и Стейси!!!

Здравейте,приемате ли нови хора във вашия форум ние сме от новите зеленокартовци ще ми е интересно да прочета повече за разликата в живота в България и САЩ както положителните неща така и отрицателните ако ви се занимава да отговаряте.

Добре дошли! Питай конкретно, че виж кво става тук в калабалъка.  Laughing

# 193
 Бубка, къде из4езна?

заки, добре ддосла.

# 194
Ах, колко е порасла Стейси и каква е хубава! Heart Eyes

Заки, добре дошла! Къде сте или тепърва ще идвате?

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 02:26 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт