141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Пу-пу на рожденика! Прекрасник е голям!
Фейо, имаш едни стиснати от мен  Hug

# 166
Да са здрави и палави Алек и Лилия.
Стига с тия декларации, давайте да оправяме застраховките Laughing. смятаме да вземем втора застраховка, в която титуляр да е ММ, мислим и да добавим Плами, та коя застраховка ще е първа за Пухкавел? Застраховката , която имаме в момента , имам чувството , че нищо не покрива, е на преди малко платих $350 , а застраховката само $ 45 #Cussing out

# 167
И за застраховки не ми се говори, мечтая за NHS. Laughing

Феята, стискам палци за сестра ти.

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 17:20 от benson10

# 168
 Фея, едни палци за сестра ти
Laughing
Клер

Соу уат, к'во стана? Сега пък заекваш  Laughing

за логопед е положението Grinning

# 169
Blagодаря за комплЕментите!

пу пу Алек..торта за 2ри рд не видОх..плссс..

Още не е минало партито, че точно се преместихме  Crazy и торта с украса не съм правила. Само тази със сметаната и ягодите от снимката, нищо особено, ама беше върло вкусна  Mr. Green .

да не съм чула повече стон по въпроса за косата му!  Hug

Няма да се оплаквам повече! 2 години чаках, но доживях и коса да му поникне, малко е перушинеста, но ще се оправи  Laughing .

Фея, успех на сестра ти! Сега като вземе виза тъкмо ще пратиш кокошките по нея  Joy .

И на мен за застраховки не ми се говори...имахме чудна застраховка и сега от Октомври яко ни я прецакват...няма да казвам заради коя реформа  Outta Joint... и това го разбирам в средата на бременността, не че мога да направя нещо на този етап, ще си платим като попове два пъти повече, отколкото предполагахме...здраве да е!

Някой има ли повече инфо относно това, че след първи август иншурънс компаниите трябват да покриват помпа за кърма?

# 170
  • The QC to be!!!
Искайте от застрахователя ви да ви даде информация за това какво покриват и какво не. Клер, преди време като бях там, БКБС покриваше за помпа, но не електрическа, съвсем обикновена, и беше 1 ин а лайф тайм.  Зависи от полицата.

Честно да ви кажа, от здр. система, взета заедно със застраховките бях хиляди пъти по доволна от тази в щатите от колкото тук в Белгия, или пък в Ирл.

# 171
И тук да цъкна колко е пораснал Алек. Конкурира полуадаша си по къдрици, но не е ял достатъчно торта.  Mr. Green
Завид за двете торти.  Sunglasses Моето ни една няма да има сигурно. Майка му отказва да прави, а тукашните са яко корн сиръп и няма да ни огрее.

Някой има ли повече инфо относно това, че след първи август иншурънс компаниите трябват да покриват помпа за кърма?

Клер, обади се и ги питай. Много от застраховките покриват и сега помпа за кърма и аксесоари за кърмене (силиконови зърна напр.). Нашите застраховки (старата в НЙ и сегашната) и двете покриват. НЙ-ската покрива без лимит на сумата, СК-ската има лимит $300, което пак покрива двойна електрическа помпа.

# 172
Благодаря на всички палцостискачки! Сестра ми получи виза - от раз и с лекота. Направо ще се пръсна от радост...

# 173
Cler,ще почакам до партито Mr. Green,не ме е скъсала работата..
*
Кюбит, ако имаш семи ок блендер това става за няма 10 мин и е чудесно (+ търпи вариации); има чакане докато се стегне,но не иска активно човеко-участие Grinning
http://www.rawfoodrecipes.com/recipes/carrot-goji-cake-with-spicy-icing.html
Тукашните им торти не мож' ги преглътна по вкусови съобръжения аз,остави съдържание и безумни оцветители и пр екстри..
*
Покриваха помпа  и преди 2 години,не всичко и зависи от компанията,но тотално си залужава да се пита/врънка
*
Браво Фея и рода,чудесна новина!

# 174
Анет, мерси. Нямам блендер.  Whistling Мисля, че ще минем и без торта. Поне този път.
Фея, честито ти радостни срещи със сестрата.  Hug

# 175
 Какъв е случаят Алек - кокошки - Феята?

Фея, честито ви виза.
В WF torti ne prawqt li?

# 176
  • Чикаго / София
Алек наистина много е пораснал и си има прекрасна косичката детето. Heart Eyes

Честит Рожден Ден и на Лилия със закъснение, но от сърце. Hug

Фея поздравления за сестринската виза.

# 177
В нашия Хол Фудс не съм виждала торти май newsm78 ,хляб знам че има.. и пекарна.Торти аз не купвам отникъде от десет години може би,научих се да правя от зор че нищо не ни харесва тук на вкус..пустите им кексове замазани с фростинг. За децата правя винаги за рд с 1 половин изключение, което още ми натякват

# 178
 бейкърито им е много хубаво на Хол Фудс, но не съм обръщала внимание имат ли торти.

# 179
Има тортички в WF, не съм ги пробвала, но тирамисуто им е чудно. Simple Smile

Фея, честито за визата на сестра ти.

Общи условия

Активация на акаунт