141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
 Разбирам. На еврейска конспирация ми прилича.

# 481
Не, христиански събор си беше:)

# 482
Орхидблосъм, говорим за различно от това да използваш, когато имаш нужда. Или поне аз.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 02:41 от Niki1

# 483
Аз не разбрах, какъв ПИН, за какво трябва този ПИН, къде е даван?

# 484
  • The QC to be!!!
Цоне, мой да е на Бг., но е с код  Crossing Arms

# 485
Разбий го, бре, Бейби, разбий го Laughing

# 486
  • The QC to be!!!
Цоне бре... чак толкова смар не съм  Mr. Green Но ако ти кажа какво ми мина през ума като каза, че си останала без сили....  smile3521

# 487
  • USA
Титина не ме дразни, не харесвам нападките към нея.  Peace

Ван, и моите странични наблюдения върху местната гимназия са същите като на дъщеря ти (за разделението това). В моя университет беше подобна ситуацията.

# 488
  • Чикаго / София
Orchidblossom  спокойно. Ще влезнеш в час за какво се говори тук скоро. И аз бях така в началото, пък сега вече ги разбирам. Laughing Фус стемпс, щом ви се налага, няма лошо да взимате. И на мен ако ми се наложи, и аз бих подала документи за тях.  Аз в началото взимах помощ за детската градина на децата. Беше ми невъзможно да я плащам, а ми беше важно те да ходят на детска градина, за да мога аз да работя и да уча. Те парите от моята работа отиваха за таксата на градината и за бензин, но пак си заслужаваше. Но моите деца бяха по-големшки от твоето човече, и на тях им трябваше да ходят на подобно място, за да научат и английски, че училището беше близо. И моя мъж беше като твоя, сутрин излизаше в 5.30. че от 6 почваше работа и се прибираше в 10.00 вечерта, след английския - и това нещо продължи година и половина по 4 дни в седмицата.  Лека полека нещата се подреждат после. А дотогава чети я темата, много е информативна за живота тук. На мен поне едно време ми беше от помощ, а и все още е.

Хич не обичам когато някой лъже в интернет пространството. Това не мога да го разбера, наистина. В крайна сметка винаги се намира някой който да те познава и да станеш за смях.

Цоне, ще си кажеш ти, чакаме те, пък и колежа ще дочакаме да мине, споко - не се отказваме лесно. Laughing

Аталанта хич и идея нямам за отговор по твоя въпрос.

Ние пропърти нямаме и такси не плащаме, само наем. А като ви чета тук, все по-малко искам да имам пропърти в САЩ. Свободата май по ми допада, Санчо. Laughing

# 489
Irka  Hug
Само информативно, знам, че е много различно, ама да питам - какъв % от таксата за детска градина ти покриваха?

# 490
Изтривам, за да не карам други да се чувстват длъжни да защитават и обясняват. Мнението ми за Титинините изказвания не е тайна и нямам никакво намерение да се извинявам за него. Но явно ми е дошло времето да си дам дълга почивка от форуми. Всичко хубаво на всички.  Peace

Орхидея, не се шашкай. Далеч не всички сме от голямото добрутро. Животът на новодошлите не е лек, докато си стъпи човек на краката прави, каквото е нужно - особено пък ако е дошъл с дете.  Hug

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 18:02 от ianajar

# 491
  • The QC to be!!!
Далеч не всички сме от голямото добрутро.
 smile3501

Имам малко странен и глупав и найвен въпрос... Зеленокартовците не са ли ви карали да подписвате документи, че няма да кандидаствате за федерални помощи от какъвто и да било вид, та да не беше и за щатските също? Някой спомня ли си да е подписвал такъкв документ? Имаше ли някакъв срок на него?

# 492
Казвам ви наздраве с Veuve coquelicot и да приключваме с глупостите. Joy

# 493
Направо ме е срам от себе си. Трих сериозно. Титина ако не е прочела като гост да ми пише на лични, за да й повторя.
Някак друго си мисля във форум за взаимопомощ, особено пък тук  Confused

# 494
  • The QC to be!!!
Цоне, моля вино  Mr. Green от шампанското ме боли главата... и ми се кривят очите  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт