141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 825
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • The QC to be!!!
А аз забраних да ми се пращат вече мартеници... та... да видим до година дали ще има ефект. Имахме 1 огромен плик. 1/3 го раздадох в работата чак тази година.

Оказа се, че гърците имат същата традиция, или поне нашите Гърци, имаме няколко. Та, сложих си аз мартеница, те видяха и питаха имам ли още и за тях. Ей така ги погледнах  Grinning Научих и Турците и Алжирците, и Унгарците, и Англичаните, и Румънците, и някой Белгиици... и не зн още кои др. ме питаха и искаха.. кога се слага и за какво и народа полудя... който видел и питал и му отговорили за какво е от моят етаж, търчи да пита дали нямам още.  Party До година ако съм тук, ще занеса останалите и тях да раздам. Някой си взеха и за семействата... Голям хит бяха тази година. И др. път съм носила, но такова въудушевение чак никога не е имало.

# 556
  • У дома
Малко се пие в тази тема, затова се стига до такива неразбории. Или на някои им липсва гимназията, знам ли.

Днес водих децата на виган/веджи фест и всички останахме много доволни!! Посетителите бяха все такива едни елегантни, усмихнати и спокойни, чак драго да ти стане.

# 557
Не съм очаквала, че някой може да рови в таксите на друг потребител от темата. ooooh! ooooh! ooooh!

# 558
и аз имам желание да се включа в мартеничкообмена.  
Понеже сега стана въпрос де, не че е назрял моментът още  Grinning

Ако станат много желаещите можем да направим някакъв списък и всеки да праща на 3ма други. Така всеки участващ ще получи три и ще направи три. Примерно. Когато дойде време бих могла да се заема с организацията, ако е нужно.
Ники/Хиър, не искам да ви се меся в системата, просто ми хрумна вариант, ако сме твърде много хора...

# 559
И аз ще се включа в мартеничкообмена каквато и схема да измислите.  Grinning А коледно-новогодишни картички ще си пращаме ли?

# 560
Супер идея Лени!  Даже и чоп може да "хвърлим", кой на кого ще праща.  Тази схема 3/3 е супер!

А картичките също ли ръчна изработка?   Flutter

# 561
само аз ли намирам темата за матерниците странна за м.август? Mr. Green Има скул сега,после тикви,после хелоун..съвсем се объркахте Laughing Обаче-на Хиър горепосочените са чудни,не я слушайте че се прави на скромна
*
возих се на соф.метро,много  хубаво,като пуснат 2та линия и градът ще е ахаа аха поносим транспортно..стефан е тотално объркан кой вид транспорт какъв е,най-познава такситата и като тръгнем нанякъде 3 часа преди това се пазари с кое докъде ще идем,ейййй разглезени маймуни отчуваме ние в мидуеста и туй си е..
*
чака ме поне 20дн зелено-соко-пий като се прибера,толкоз джънк без да ща не съм поглъщала от години..

# 562
Тъкмо гледам нова снимка на приятелка във фейса - букет люляк.  И възкликвам "брех, къде по коледа люляци?"   Laughing  Съвсем омотахме сезоните, верно е.

Анет, весело возене и изкарване!

# 563
На нас ни пращат мартенички от БГ. Сестра ми винаги намира някакви ръчно изработени, със страхотно оригинални мотиви и форми. Направо са като бижута. Затова висят като украса в стаите на децата и в моята кола, а на 1-ви март връзваме прости червено-бели гривнички.

Миналата година поръчвах за пръв път коледни картички със семейна снимка. Преди купувах от Б&Н картички с дупка за снимка, но този път ги поисках като професионален завършен проект, на печатарска машина. Качеството беше главозамайващо. Изключително съм доволна и тази година пак ще ползвам услугите на същата фирма.

Анет, ти наистина ли ще зеленосокопийстваш? Винаги съм имала едно на ум за "пречистванията", ама ако ти го правиш, тогава подобен временен режим ще тежи по друг начин в представите ми.

# 564

Анет, ти наистина ли ще зеленосокопийстваш? Винаги съм имала едно на ум за "пречистванията", ама ако ти го правиш, тогава подобен временен режим ще тежи по друг начин в представите ми.
Mr. Green вероятно не,говоря си,обичам да дъвча аз,не по друга причина.В тия сокове дето ги пием има 3 гювеча ++ всеки ден,та от хран.гл точка са ок напълно (ръгаме ядки,мед/агаве, въглехидратни тип киноа освен зелении и плод та са си фул милс 4 риъл) ; никой не бива да остлабва повече у нас (ако не броите дианка коят има шкембе на гънки след 2м с баби #2gunfire) и бих го направила с  1 цел малко повече зеления да вкарам в телото след паниранитте кашкавали и 000 пържени картофи, които изядох в последно време (от шопска с картофи соте ми се плаче вече)

# 565
Не съм очаквала, че някой може да рови в таксите на друг потребител от темата. ooooh! ooooh! ooooh!

кой и как? В таксите, верно? Личните? Как става това веднага да ми пишете на лични.
Може ли някой също така да ми пусне нa лични  в какво се обвинява, че е говорила Клер във Фейсбук, че нямам достъп до скритите групи.
Моите уважения. Крадецът вика вижте крадеца. Фантазията ви стигна далеч.
Манталитет Долен Капсичан ми идва твърде много.
Цонна ако обичаш споделяйте си неволите на Титина на лични и не ме занимавайте с 10К такси за супер дупер къща в Тексас и програма за социално бедни за същите пари. Амин и не забравяй не кради и не лъжи.
................
Пишете ми на лични ако искате нещо да уточнявате, за да върви темата не около нейно Височество.
...............

И аз се включвам в мартеничкообмена. Лени, през януари е най- добре да се започне, защото аз поръчвам матриали по интернет, после се организирам около детето и накрая трябва да ми остане време да пусна пликовете.

Moже и без картички. Аз исках да направя нещо с ръцете си и да го подаря.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 16:59 от Niki1

# 566
  • У дома
Niki1 ако не беше коментирала всеки пост свързан с писаното за и от Титина, може би нещата нямаше и да стигнат до тук.
Коя тема да върви? Тази за мартениците? В средата на август?   newsm78

# 567
Atalanta, подминавай ми писаното  Stop

Информирам модератор. Съобщенията няма да ги трия.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 20:23 от Niki1

# 568
Супер идея Лени!  Даже и чоп може да "хвърлим", кой на кого ще праща.  Тази схема 3/3 е супер!

Отлична идея, Лени!!! Хайде пак януари ще говорим и ще се разберем. Много обичам като се съберем да правим нещо заедно!

Данък недвижим имот наистина е публична информация в много каунтита. Някои каунтита публикуват всичко, включително името на собственика, докато в други собственикът остава анонимен. Въобще, много е лесно да се открие недвижимата собственост на човек. Затуй богатите купуват през ЛЛС.

# 569
Като яхяте метлите моля ви се не търсете виновен в лицето на всеки един друг.

Ще ме включите ли в мартеничките или заедно със Титина съм низвергната? Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт