141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 34 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Хиър. честито, звучи чудесно. Много щастие ви желая!!!

Со уат, аз мърморя, ама без басейна в тия жеги няма изразходване на енергията дето прелива.

# 301
  • The QC to be!!!
Хиър страхотно звучи. Пожелавам ви все така въудушевена да звучиш! Peace

Атланта, притесняваш се заради мифката или заради печката? Халдилника го вкл където може. За мивката - събираш и миеш в банята. Печката може да се вкл или в гаража или на порч, а може и в хола.  Wink  Но ето ти по добро предложение - никакво готвене на печка/котлон, печеш само на скара (електрическа) на вън, сега е сезона на зеленчуците карате на салати и всичко което може да се прави на елетрическа скара - вкл. и пици, ако скарата има капак. Ако все пак ти се прияде супа, и не ти е вкл печката, има еденични котлони, продават ги във всеки от големите верити - Лоус, Таргет, Уал-март, ХД, и др. тем подобни. Вкл го на вън и вариш.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 18:55 от Baby*

# 302
 Атланта, всичко което Бейби ти е казала и няколко хранения на вън, ако имате някаква изключително любо готвено без което няма да оцелеете 2 седмици, готвиш и в хладилника. После да се похвалиш с новата кухня.

На басейна сме всеки ден, иначе няма оцеляване, но искал нещо различно за уикенда, но да не е океан/басейн, в парка е жега, аз пък мразя всякакви чъки чийзове и пр., та затова реших да питам, нали сме все идейни дами Laughing

Цонна, и ти ли си манхатанска?

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 17:04 от so what?

# 303
Ние сме правили ( в Канада), че успяха да счупят и гранитния плот като го монтирахац- та отнесе 6 месеца, 2 пъти по 3 месеца, че камъка беше от мМозамбик, а го дялаха в Китай. Сменихме абсолютно всичко.

# 304
  • У дома
Ох зави ми се свят като слушам  Sad Току що говорихме пак и май ще намерим решение само с фейслифт на шкафчетата, нов гранит и уреди и хоп, спестих 50 бона на семейството  Grinning
Мъж ми ми се смее, че искам нови печки, а по цял ден цедя и пия съмо зелени сокове  Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 00:54 от Atalanta

# 305
Мивка се пише с В, а шкаф с Ф. Благодаря!

# 306
  • The QC to be!!!
Мивка се пише с В, а шкаф с Ф. Благодаря!

Blush Поправих се за мивката...  Blush Мерси.

Атланта, мда, то си е за чудене, за какво ти е печка ако не я ползваш.  Thinking Фейс лифт, и само нови каунтър топс звучи добре. По някога може и само вратичките да се менят, ако шкафовета са си ок от вътре. Кажи как ще го правите този фейс лифт? Боя, байц, лак? А нови дръжки ще сложите ли? Ние така правихме, но преди това ги изциклихме, бяха май орехово дърво, и само с безцветен лак ги запечатахме. Сложихме нови панти и нови държки и воала-нова кухня за много труд и малко $  Mr. Green Същото се повтори и в баните. Но там си имаше и др. ремонт, не само на шкафовете.  Tired

# 307
Аз не харесвам например че шкафовете не са до тавана (отгоре има едно празно пространство, което е практически неизползваемо, не харесжам и айлънд в средата- догодина просто всичко ще изхвърчи и ще се прави наново

# 308
Благодаря за пожеланията. Много сте мили.

Мечтата ми е кухня с остров и камина.

# 309
Честит нов зип код на Хиър!

Мечтата ми е никога да не дам и стотинка за кухня и/или хоум проджект и всичко недадено да го прахосам по пътувания!

# 310
  • У дома
АР и на мен това ми е мечта, но никой не иска и да чуе за пътуване, а сама не мога да тръгна, защото не могат да дишат без мен.

Baby* мислим го още, но с боя не става. Стилът на къщата е по-традиционен с много естествено дървено и хобито на мъжа ми е да прави дървени рамки, мебели, глезотии разни мои задоволява. Та понеже го прави за удоволствие, а другото ще е по-скоро по задължение се чуди още дали му се занимава с кухнята.

Titina, съгласна съм. Затова мисля за някакъв ъпгрейд с хубав краун молдинг, вместо смяна на всичко, което на практика си е в добро състояние.

# 311
Забравих да честитя на Хиър.  Blush Хиър, гмуркай се дълбоко в Манхатън и се наслаждавайте на 18те квадрата (сериозно ли са толкова?).
Аз редовно виждах Робърт де Ниро на Лекс и 40-та, пушейки пред входа долу. Не живее там човека де, офис сграда някаква беше.

Въобще не ме греят и мен кухни и ремонти. Вратички, острови... Не, мерси.  Stop

# 312
  • У дома
И аз се поправих за шкафчетата, че съвсем разлютихме Solley.  Peace

# 313
Пак аз с декларациите.  Blush Разгледах сайта на Гранична полиция (не знам защо до сега не ми беше дошла тази идея newsm78) и намерих .док файл

мда, точно тази книжка прелиствахме в стаичката  Peace Радвам, се че си я намерила черно на бяло за доброто на всички нас   Mr. Green

Хиър, честита квартира! Има причина защо народът се бута да живее в Манхатън, последният път като ходих изглеждаше още по-цивилизовано и култивирано  Grinning

# 314
  • USA
 Не е зле да я боднем тази книжка най-отпред в темата за бъдеща справка.

Общи условия

Активация на акаунт