141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Хаха, Атланта виждаш ли сега здравословния начин на живот до какво доведе, щом от една бира се гътваш. (На мен сигурно миризмата на алкохол ще ми е достатъчна, Simple Smile )

# 451
Аталанта, дори и финансовият ни съветник (  Grinning ) не ни даде отговор в прав текст. Има много планове. Говорете с човека, който ви прави таксите.

# 452
 Атланта, рожден ден ли има Мая?

Ники1, колко пеймънта ли питаш? не разбрах въпроса ти.

# 453
  • У дома
Atti , бях на зелени сокове известно време и сега ни храна, ни алкохол ми понася.

Niki1 , ние си ги правим сами.

so what? след няколко дни. Но понеже ни ми дават да готвя или пека, а имам пособия професионално бейкъри да отворя, ще си декорирам един диск стиропор? заради свещичките  Grinning

# 454
Ники, и аз не разбрах въпроса. Зависи и заемът, който си взел, някои изискват таксите да си ги плащаш всеки месец заедно с мортгиджа, но иначе мисля е 1-ъж годишно. При всички положения броят на вноските по никакъв начин не касае стойността на таксите. Единственото, което може да окаже влияние е цената при покупката на къщата- ако си я взел на по-ниска цена, от тази, на която е била оценена можеш да поискаш да ти преизчислят таксите.

# 455
Аталанта платете на човек, за да ви даде информация, в зависимост от финансовото ви състояние в момента. Правят се и проекти за следващи години.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 02:29 от Niki1

# 456
 Атланта, нещо с бишкотки им спретни на душиците Laughing

Ники, мисля че може да се раздробят вноските доколкото съм запозната. Ще питам ММ, ние плащаме на веднъж за предходната година, но не виждам каква е връзката с размера на пропърти таксата така или иначе.

# 457
да, колко плащания правите през годината - 1, 2, 3?
Доколкото виждам за 2011 плащате през 2012 както и ние.

Мне, даже предплащаме.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 01:05 от Clairette

# 458
Хаха, Атланта, казвай за тортата, ако е без карбс ще те черпя още една бира.

Аз работя още пффф, но е петък

# 459
.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 02:29 от Niki1

# 460
Ники, опасна си  Laughing . Аз ще взема да се позатрия малко нагоре, че ту мъч информейшън  Peace .
Съгласна съм с теб, че е много дразнещо това постоянно парадиране, а пък и щом е поукрасено...какво да кажа...Честно казано въобще не ме вълнува кой какво и как, и ще се радвам да спра да чета за Титинините имоти, контейнери, парапети, вази, такси и всякакви други блага, нека си ги ползва със здраве, но ако обича да спре да ни залива с информация за тях. Благодаря   bouquet !

# 461
От прочетеното стигнах до заключението, че изобщо не съм за тоза форум.
Нито имаме имоти да им плащаме данъците, мъжът ми е от тази категория дето работи и учи от сутрин до вечер, не си вижда детето и дава луди пари за ремонт на колата. Ползваме фууд стампс, за да мога да осигуря добра храна на детето и дори не се замислям дали ми е под достойнството или не. И все още се чудя дали си заслужава да давам 1300 долара на месец за детска градина и да работя, като не знам дали ще искарвам толкова пари или да си стоя в къщи и да си гледам момчето! Иначе ми е много приятно във вашата компания, но някои неща ми идват в повече! Hug Hug Hug

# 462
orchidblossom и аз трудно се включвам, че обикновено няма за какво, но пък ми е интересно, все има какво ново да науча!  Недей да ни изоставяш, говори си с мен!   Hug  Flutter

# 463
 Момичета, много ни е дошъл стресът ми се струва, идва ми да се запиша в италианската тема или направо в арабската, там само кафе и баклава се раздава и честитки.

orchidblossom, заслужава си, така ще се социализирате и двамата, ако детенцето не е съвсем мъничко. Да, стана грозничко на около.

# 464
  • The QC to be!!!
 Joy Vanhorn, познай какво, понеже цяла седмица не ми стигна да работя... та сега по нощите си довършвам работата... Но я свършиииииииииииииииих. Кеф  newsm68 Предадена, сега чакам фиидбек!  Grinning

orchidblossom § мишки стойте тук и се образовайте. Много неща могат да се научат, не само за Америката, ами по принцип, философски, психологически, икономически, модни тенденции, домашни истории като с какво да перем, да чистим, ииииииииииии всичко друго. Весело е тук за това 3 години след като си пренесох катуна през океана, пак си кисна в тази темичка.

за всички  пчелички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт