Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 095
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • Карлово
Въртенето, пърият ритуал е толкова, колкото и другите. 5 оборота пълни и по 5 другите в случая.

# 106
  • New Zealand
Благодаря ти Simple Smile Днес пак ги направих по 5 пъти, само скоростта не знам каква трябва да е. Вие как ги изпълнявате- бързо или бавно?

# 107
  • София
Скоростта няма значение, както ти идва- така. Като стигнеш до 21 повторения, първото упражнение (въртенето) може да го правиш колкото можеш пъти, и повече от 21. Ако искаш и ако можеш, разбира се, без да се пребиваш Simple Smile. Аз се въртя стотици пъти, без да ми се завива свят, останалите упражнения правя по 21 пъти. Сравнително бързо ги правя, но това не е от значение, може и бавно. Правилното дишане е важно.

# 108
  • New Zealand
Скоростта няма значение, както ти идва- така. Като стигнеш до 21 повторения, първото упражнение (въртенето) може да го правиш колкото можеш пъти, и повече от 21. Ако искаш и ако можеш, разбира се, без да се пребиваш Simple Smile. Аз се въртя стотици пъти, без да ми се завива свят, останалите упражнения правя по 21 пъти. Сравнително бързо ги правя, но това не е от значение, може и бавно. Правилното дишане е важно.
Мерси Simple Smile Тази седмица ще ги правя по 5 пъти, другата смятам да увелича бройката на 7 или 9.

# 109
Отдавна знам за ритуалите, но едва от няколко дни ги практикувам. С дишането категорично не се справям  Confused . На този етап е по усет, но се надявам с напредване на времето и увеличаване на повторенията и с дишането да се справя  Grinning

# 110
  • Карлово
По-добре намери линк и започни правилното дишане от самото начало. И като се концентрираш върху дишането упражненията по-лесно се изпълняват. Peace

# 111
  • New Zealand
По принцип всеки ден ли е добре да се изпълняват, защото аз реших да пропусна събота и неделя Crazy Но от понеделник увеличавам бройката на 7 Simple Smile

# 112
  • ул. "Мечтание"
Да, желателно е да се правят всеки ден. Дори само по три повторения да правиш, по-добре отколкото нищо. Peace

# 113
  • New Zealand
Да, желателно е да се правят всеки ден. Дори само по три повторения да правиш, по-добре отколкото нищо. Peace
Мерси, ще го имам предвид Peace

# 114
  • София
Здравейте  Simple Smile Десет дни правя упражненията и се чувствам много жизнена и енергична  Hug

# 115
  • Пловдив
ако някой има линк или инфо за дишането , моля да го сподели
  bouquet

# 116
  • София
Когато застанеш в изходна  позиция за всяко едно упражнение ,трябва да си издишал  Wink
Пример (втори тибетец)-изходна позиция  легнала по гръб с опънати крака и ръце прибрани до тялото(издишане) при повдигане на главата и краката се вдишва,при сваляне се издишва  Simple Smile

# 117
  • София
Когато застанеш в изходна  позиция за всяко едно упражнение ,трябва да си издишал  Wink
Пример (втори тибетец)-изходна позиция  легнала по гръб с опънати крака и ръце прибрани до тялото(издишане) при повдигане на главата и краката се вдишва,при сваляне се издишва  Simple Smile
Hug Много благодаря , ще се възползвам и аз от съвета! Точно втория тибетец ми е най труден и дишането все не съм сигурна дали ми е ОК  Peace

# 118
Здравейте тибетки/ци! Надявам се да ме приемете в групата на практикуващите "Петимата тибетци". Случайно попаднах на тези теми и изчетох ги и трите и много се въодушевих.Аз ги практикивам от миналия петък, като започнах от 21бр., но ми стана лошо и реших в събота да направя 10бр., но такава мускулна треска ме хвана, че реших в крайна сметка да започна от 5бр. Всичко беше ОК до днес,  когато почна да правя Третия тибетец и започна да ме пробожда единия яйчник. Възможно ли е да е някаква лечебна криза. Аз имам проблеми със забременяването. Ще ви бъда благодарна да се включите.

# 119
  • София
...Всичко беше ОК до днес,  когато почна да правя Третия тибетец и започна да ме пробожда единия яйчник. Възможно ли е да е някаква лечебна криза.

stefy2, според мен по-скоро не е лечебна криза в истинския смисъл на думата. Възможно ли е да си около овулация? Известно е, че физическите упражнения спомагат за пукането на фоликулите.

Общи условия

Активация на акаунт