Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 092
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И на мен се е случвало да ме пробожда в тази област при правене на серия коремни преси (в самото начало, когато ги започнах), но беше за 3-4 дни и след това  премина, а коремните преси продължавам да ги правя. По скоро го свързвам с мускулна треска, която отшумя. А вторият ритуал си е като коремни преси.. може и да е мускулна треска, казваш, че от скоро ги правиш.

# 121
  • София
Аз правя тибетците ,вече 50 дни (без прекъсване) и съм стигнала до 17 бр. на упражнение.Просто трябва постепенност , за да привикне организма (упражненията не са никак лесни)  Simple Smile започнах с 3 бройки и всяка седмица увеличавам с 2 .
Момичета чувствам се уникално и ритуалите имат ефект  Simple Smile всяка сутрин след като се събудя ги изпълнявам !

# 122
  • Пловдив
Когато застанеш в изходна  позиция за всяко едно упражнение ,трябва да си издишал  Wink
Пример (втори тибетец)-изходна позиция  легнала по гръб с опънати крака и ръце прибрани до тялото(издишане) при повдигане на главата и краката се вдишва,при сваляне се издишва  Simple Smile
  bouquet

# 123
  bouquet Здравейте.
Аз все още съм на 9 повторение, правя упражненията от две години. Много странно, но така се чувствам добре! Като увелича и ми идва в повече. Май съм единствения подобен случай в темата, ама какво да правя.

# 124
  • София
21 повторения,трайно  Hug

# 125
  • София
Вчера станаха точно три месеца от започването на упражненията (не съм пропуснала нито ден  Simple Smile )
Нека споделя ,какви наблюдения имам за въздействието им върху мен :
1.Прешлените на гръбначния ми стълб изпъкнаха и когато прекарам пръсти по дължината му,усещането ми е че все едно пипам зъбчато колело  newsm78 .Тъй като отглеждам котка ,когато седи до мен и я галя забелязах ,че нейният гръбнак е по същия начин.
2.Определено гъвкавостта ми се подобри,но очаквам още
3.Тонусът ми също се повиши  nuts
     Може да си пиша сама,но ще споделям от време на време за подобрения и изменения.
   bouquet

# 126
  • София
WONDERS Mного вдъхновяващ пост. А би ли споделила освен тибетците правиш ли други упражнения? И начина ти на живот динамичен ли е като цяло?

# 127
  • София
WONDERS Mного вдъхновяващ пост. А би ли споделила освен тибетците правиш ли други упражнения? И начина ти на живот динамичен ли е като цяло?
В момента не правя никакви други упражнения , а начинът ми на живот е с нормална динамика Simple Smile
Промените наистина се дължат само на "тибетците" .

# 128
  • София
Браво на теб!
Аз вече няколко пъти започвам , дори първия път бях много ентусиазирана и бях стигнала до 19 повторения. Напоследък обаче, се чувствам изцедена и сутрин като стана едва ги правя, упорствам няколко дни и пак се отказвам накрая.  Sad

# 129
Браво на теб!
Аз вече няколко пъти започвам , дори първия път бях много ентусиазирана и бях стигнала до 19 повторения. Напоследък обаче, се чувствам изцедена и сутрин като стана едва ги правя, упорствам няколко дни и пак се отказвам накрая.  Sad
И аз не мога сутрин  Cry, напоследък ги правя по обяд/защото имам такава възможност/ или вечер. Не знам дали е правилно....аз се чувствам добре, без проблеми правя 21 повторения, НО все не успявам всеки ден  Embarassed

# 130
Аз понякога, като нямам време, правя по 3 или по 5 повторения. Все е нещо.

# 131
  • София
Единственият проблем ,който се яви при мен от упражненията е болката във врата(един месец ме болеше),но аз упорита и вече я няма  Hug .
Само 15 мин . на ден и се движа и чувствам ,като котка newsm68

# 132
  • Карлово
Единственият проблем ,който се яви при мен от упражненията е болката във врата(един месец ме болеше),но аз упорита и вече я няма  Hug .
На мене и досега ми се явява и досега, дори в момента ме боли и само от дясно.

# 133
  • България
Здравейте,

След прекъсване почти година, днес започнах от ново от 5. Дано бъда постоянна. Аз съм стигала максимално до 19. Като правех упражненията се чувствах заредена с енергия, целия ден.
Хубава вечер1

# 134
  • София
На мене и досега ми се явява и досега, дори в момента ме боли и само от дясно.
От колко време изпълняваш ритуалите?

Общи условия

Активация на акаунт