Петимата тибетци – ритуали за младост, жизненост и добра форма – 3 част

• 55 091
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Карлово
Последния път ги почнах преди 2 месеца.

# 136
Само с постоянство се виждат резултатите, 5-те ритуала са най-лесния и бърз /и безплатен/ начин да се преборим със застоялия начин на живот, ставни проблеми, наднормено тегло и още много други. Пробвайте и се уверете сами, но преди това хубаво прочетете за какво става въпрос. Аз ги правя от години и продължавам,... 
 Simple Smile    newsm39   smile3529

# 137
  • София
svetlina7Peace И аз!

# 138
Здравейте!Да се присъединя и аз към вас.Започнах тибетците на 3.01. с малко повторения -3,сега стигнах до 17.Правя ги всяка сутрин ,с изклю4ение на мц.Мисля да ги намаля,защото имам болки във врата и световъртеж,но според мен е заради шиповете във врата и от бързото вдигане на бройката.Иначе се чувствам много по-енерги4на и гъвкава.Поздрави

# 139
  • София
Аз ги изпълнявам,вече 7 месеца без прекъсване и първият месец и половина ме боля врата и то много,но всичко отшумя и сега съм добре  Peace
По мое мнение много бързо сте стигнали до 17 повторения и трябва да ги намалите малко.
Наистина упражненията са невероятни   Hug

# 140
Записвам се да следя темата и започвам с упражненията.  bouquet

# 141
  • Linz
Решила съм и аз да започвам тибетците и искам да питам нещо. Тук четох, че всички упражнения се правят еднакъв брой пъти, а в книгата пише, че първото трябва да се прави макс. 12 пъти, останалите- до 21. Как всъщност ги изпълнявате?

# 142
  • София
Чувствам се много зле психически и се надявам тези упражнения да повдигнат духа ми. Започвам от днес.

# 143
  • София
Здравей!
Аз започнах с 3 бройки първата седмица и увеличавах с по 2 всяка следваща,та до 21 бр. стигнах след втория месец и всичко беше   thumbsup

# 144
Когато ги правех здравословното ми състояние се подобри.

# 145
Прочетох цялата първа тема и съм решила да ги почвам и аз.  Hug

# 146
Хайде и аз за кой ли път ги започвам Hug
Имам нужда от енергизиране, раздвижване ,подмладяване и не на последно място от отслабване. Е , за отслабването ще заложа на хранителен режим, но за останалото разчитам на тибетците.
Много ли искам ?Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 09:22 от Мария Костадинова

# 147
  • Карлово
Хайде и аз за кой ли път ги започвам Hug
Имам нужда от енергизиране, раздвижване ,подмладяване и не на последно място от отслабване. Е , за отслабването ще заложа на хранителен режим, но за останалото разчитам на тибетците.
Много ли искам ?Mr. Green
На прав път си. Успех! Peace

# 148
Еххх значи не мога повече от 3 пъти да се завъртя  Crossing Arms Завива ми се свят. Иначе много ми харесват другите 4 ден ги правя и вече стигам до 10 от всяко. Сутринта даже преди да се събудя сънувах как ги правя  hahaha

# 149
  • Карлово
Аз  се въртя със затворени очи. Като приключа с въртенето фиксирам поглед върху пръстите на вдигнатите си напред ръце.

Общи условия

Активация на акаунт