Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 124

• 116 867
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ванче, като чета какъв кошмар си преживяла направо и на мен ми се дорева. Толкова много къртовски труд и усилия да вложиш и тези тъпаци да прецакат нещата с носенето, то и времето и събитията не са белили в голяма помощ. Хубавото поне е било, че булката не се тръшнала да прави проблеми за тортата, че това вече щеше да е капака. Явно в този месец има нещо   newsm78

# 91
  • София
Ванче.....!!!!!
Колко жалко, че не ми позволява чувството за мярка и естетика да кажа това, което мисля (а то е кратичко 3+2 букви....)
Като си помисля, че ти звънях някъде по пътя...ама откъде да знам....Извинявай!
Събират ми се впечатления напоследък и си мисля, че имаме нужда от една семинарна тема/среща + тренировъчно обучение по опаковане и транспортиране на торти, както и последваща реанимация при нужда. Целият този споделен опит трябва да се систематизира. Грехота е толкова сълзи и нерви, и да няма поуката събрана, и по точки...

# 92
Ванче ... Мисля, че при контакта с булката си разбрала, че тя е изключително мил и позитивен човек! Тортата е супер и изглежда много нежна и красива! Браво за резултата при толкова несгоди  Hug

# 93
Ванче,  Hug! Доплака ми се докато те четох:(

# 94
Леле, Ванюшкоооооо!!! Cry  action032Ама здрави нерви ,явно, имаш....Аз твърдо щях да намеря и двата "задника" ииииии..........абе-щях да си осигуря работа/ако ме разбираш Wink/....Малееее, а аз съм се затръшкала, че не ми се получават някакви си пет анимационни,тъпи котки.............В сравнение с твоето премеждие...т'ва , мойто, си е направо бял кахър..........Сега горе главата!!!Септемврийската ще се получи супер и от раз!!!!!! Hug Peace

# 95
  • ВАРНА морето сините вълни
Олееее Ванче -настръхнаха ми косите -и аз си поревах докато те чета -дано никога повече не се случват такива неща -на никоя
момичета да ви кажа -на кауфланд пак са пуснали от машинките за паста -аз предния път не сварих да си взема но днес се вредих даже и майка ми искаше та ходих с 2 машини под мишница -от вчера ги има до изчерпване -цената е 27.99 лева -в случай че някой се интересува

# 96
  • София
Здравейте.
Мерси за похвалите и милите думи за плажната ми торта на Ани Д,Искра,Албенка,Копривка,Нели ди,Вилана и Точе. Hug

Ани Д-отговарям на въпроса ти-бяха ми поръчали шефката легнала на шезлонг и аз след като направих шезлонга им казах,че няма да стои хубаво така ,да е напарвим седнала,но казаха не легнала.Дори ако се вгледаш под главата и сложих и възглавничка,че беше още по- блуждаеща в небето.Може би е трябвало да се вдигне облегалката на шезлонга по нагоре,но това е трудно изпълнимо.Целият шезлонг ми е в жици,които много трудно се промушват и извиват в тестото,а и нямам акъл да измисля нещо такова.
Копривка-голям ужас си изживяла с тортата-браво,че си се спарвила все пак.
Ванче-като те четох и на мене ми се дорева-ужасна случка,колко много труд само си хвърлила и после за един миг всичко рухнало.Поздравления,че си овладяла ситуацията.Подкрепям Дими за семинар за споделини такива несгоди и оправянето им.Аз от тебе много съм научила Hug.Напоследък правя номера с обръщането на тортата от една на друга подложка за гладка торта,вместо по 30мин. да изглаждам-благодарско да споделеният опит-  bouquet
Нели Ди-пожелавам ти бързо и безпроблемно раждане и здраво бебче на финала.

Моля за едно съветче от Вас.За пръв път ще правя двуетажна торта с пластмасови фигурки.Фигурките се оказаха много дребни обаче Дора -5см.,маймунката 3,5см.,а тортите са ми Д 27 на височина 11см и Д18 на височина 11см.Долният етаж тъмно лилав ,а горният ярко розов.Ани Д ме пъсъветва да сложа дора на камък,та питането ми е маймунката ,която трябва да е между двата етажа на какво да я сложа и пердложение за цвят да не излизаме от гамите.Мерси предварително за отговорите Ви.

# 97
Леле, Ванче, какво си преживяла,  Shocked Shocked Shocked ужас!  Браво че си овладяла положението newsm20

А аз се вайкам за някакви глупости  Embarassed

# 98
За валерианите,не знам дали щяха да ви стигнат и по два ако слушахте цялата история на живо като мен.Горкичката Ванюшка преживява историята всеки път докато я разказва.Докато ми разказваше направо смени 100цвята,и на мен ми се доплака докато я слушах и напълно ми се изпари желанието да правя сватбени торти.Така че от мен май няма да дочакате такава.
Ванче,а за септемврийската не се шашкай сигурна съм че няма да има проблем а и на 1000 процента няма да те дадат по телевизията така че дишай спокойно и отивай на море да почиваш и да събереш сила и вдъхновение от морският бряг.
Стефинка,сложи я на някоя стълба,лиана,палма.Да виси на нещо нали е маймуна.
Момичета има много неща които има да коментирам и да кажа ама нямам никакво време.Ще наваксвам когато мога.
Албенка,да са живи и здрави и все така усмихнати младоженците като на снимката.А за чувството знам,изпитах го веднъж сега за втори път като теб.

# 99
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ванче,  Hug! Доплака ми се докато те четох:(
Аз си и поревах даже!!! Ужас! Ванче, направо не знам как си оживяла!

# 100
  • София
Моля за едно съветче от Вас.За пръв път ще правя двуетажна торта с пластмасови фигурки.Фигурките се оказаха много дребни обаче Дора -5см.,маймунката 3,5см.,а тортите са ми Д 27 на височина 11см и Д18 на височина 11см.Долният етаж тъмно лилав ,а горният ярко розов.Ани Д ме пъсъветва да сложа дора на камък,та питането ми е маймунката ,която трябва да е между двата етажа на какво да я сложа и пердложение за цвят да не излизаме от гамите.Мерси предварително за отговорите Ви.

Ботичко (маймунката) често се премята в песничките по лиани - лилавото си пита за зелено в съответната тоналност, нещо с телчета и лента, захарни листенца...може да захване фигурката и да е стабилно, реалистично и раздвижено.

# 101
  • ГОре на черешата...
Албенка, честито /извини ме за закъснението/ на щерка ти - много красива двойка са, да са вечно влюбени и щастливи  bouquet! Тортата е прекрасна, стрували са си нервите с мечовците...

Ванче, направо си е за един блистер успокоителни даже...аз бих рухнала, в буквалния смисъл Embarassed. Наистина - страхотно се е държала младоженката, браво!

Стефина, маймунека ако позволява го "окачи" да виси на някакви лиани - кафявото мисля, че ще седи добре на розово-лилавата гама...

# 102
  • София

nellyli, а пробвали тестото по рецептата на Димитрана ?

Ами него не съм, ще го тествам тези дни благодаря  Hug

van444eto , не те познавам , но и на мен ми се доплака докато те четох  Cry , все пак се радвам, че булката е изляза човечна . Пожелавам ти никога повече да не изпадаш в  такива ситуации  Peace

# 103
Ей! Няма да ревете!  Twisted Evil
 Като ви чета, и ми стана малко по-добре. Благодаря за разбирането и хубавите думи. Не пожелавам на никой подобни изживявания, но явно от време на време трябва да се случва по нещо подобно, за да се приземявам по малко, че току виж съм полетяла много високо от безпроблемни торти.
Целувки на всички.  Heart Eyes

# 104
  • Бургас/Пз
Ванче, първо изобщо не вярвам, че можеш да полетиш , където и да било, второ направо ти завиждам, че си успяла да се събереш и все пак да се опиташ да оправиш тортата и трето - тези двамата идиоти, ако на мене ми бяха паднали докато четях поста ти сигурно собственоръчно щях да ги удуша! Евала, шапка ти свалям. Поздравления, че си попаднала и на свястна булка!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт