iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 36-а тема

• 68 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Добро утро,
 аз пак да питам, може да съм досадна с моите въпроси  Laughing, ама няма как.
Когато пристигне пратка на митницата, колко време чака там, преди да решат да я връщат, и съответно и в пощата колко време чакат, ако никой не я потърси? Питам , тъй като в края на месеца ще липсваме и да знам какво ме очаква все пак.
  bouquet

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 301
  • в 1001-та нощ
мисля, че 20 дни беше срокът newsm78 ..... но ти брой поне 1-2 седмици да дойде, да я обработят, да пратят известието .... и после да тече срока ....

можеш да предупредиш в пощата  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824, при първа поръчка над 40$ и 5$ отстъпка при по-малки  Peace

# 302
  • София
dessie_d

Поща до 30 дни /след този срок я връщат на подателя/

Митница - 20 дни, Ако пратката не се вземе до 5 дни след  получаване на Митническото известие   се плаща  такса магазинаж /по 0,30лв/ден /. - това според известието.
На гището за получаване на пратките  има бележка, че този срок е 9 дни

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:       YUL919       в    www.iherb.com

# 303
Момичета,извинете за тъпия ми въпрос,но всички пратки ли отиват на митница?  Rolling Eyes

# 304
  • София
Не всички!

За пратки на стойност под 30лв.( без стойността на доставката) отиват в пощата .
При  първа поръчка се приспада отстъпката. т.е 30 лв. +$5 отива в пощата.

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 13:04 от Bobka

# 305
  • у нас
привет
препоръчайте ми добра комбинация за стави- слабост на съединителната тъкат, халтави стави Hug
нещо изпитано, изпробвано, добро

# 306
  • София
Tommelise
Добре е да се консултираш първо с лекар /ортопед, ревматолог/ - дали наистина проблема ще се разреши с подобни добавки, защото дискомфорта може да е причинен и от нещо друго./напр. патоген- възпаление/

Тези, като комбинация са много добри:
 http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin-MSM … -240-Capsules/199
 http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Hydraplenish-Hyaluronic-Acid-p … MSM-60-Vcaps/3316

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

# 307
  • София
здравейте  Hug в сайта има ли аналог на Бонвива http://apteka.framar.bg/30001363/%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B2%D0%B8% … 50-%D0%BC%D0%B3-1   bouquet

# 308
  • София

Активната съставка е ибандронова киселина - ibandronic acid.  Няма аналог в сайта.

********************************************************************************

# 309
  • София

Не, няма аналог - това си е лекарство / с което трябва да се внимава, самолечението е опасно/

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

# 310
Момичета,търся да купя серапептаза в рамките на идващата седмица.Непредвидено пътуване ми обърка сметките.
Благодаря предварително Simple Smile

# 311
  • София

М Е А, можеш да попиташ също в темата за ензимите, дали някой има серапептаза в повече.

# 312
Благодаря ти,Бобка Hug

# 313
Не всички!

За пратки на стойност под 30лв.( без стойността на доставката) отиват в пощата .
При  първа поръчка се приспада отстъпката. т.е 30 лв. +$5 отива в пощата.

Благодаря ти!  bouquet

# 314
denis, нали ти имаше абонамент за Consumer lab? Пратили са съобщение, че доста рибени и крил масла не са минали тестовете. Може ли да ни кажеш дали в това число влизат и най-често поръчваните  от сайта?

Общи условия

Активация на акаунт