За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
O, кастът на Клетниците е прелест  Flutter (Ръселчо, пича от Устоите и т.н.), но май чак през януари ще е по нашите тракери  newsm78 Е, ще се чака  smile3506

Grinning- пред 1-2 години по неговите фенски сайтове бях чела за някакъв филм с негово участие- за Втората световна война, той трябваше да играе английски офицер и...до тук помня newsm78 Някой да е чел нещо такова? Има ли такъв филм или пък снима ли се?
Аз не съм чувала и чела за такъв филм  Blush  Rolling Eyes

Иначе фантазията на феновете е 'свят без край'  Laughing

Крал Ричард (не помня кой номер  Embarassed Laughing)

Мускетарче  Simple Smile

Гетсби задявка  Wink

# 421
  • София
Снощи излапах Севера и Юга - не успях да заспя Crazy
Днес съм на Абатството, епизод 1, сезон 1 Flutter

# 422
Peregrin, развесели  ме с тоя свят без край Grinning Но и ми напълни окото и душата! Embarassed Heart Eyes

# 423
Има вече субки за 2-ри еп на Абито  Flutter (к'ви са бързи тоя път  Grinning)
http://DMCA-removal-from-Google/index.php

Кралски кобри ... класа  Mr. Green

СпойлеРРР  Shocked
Скрит текст:

# 424
  • срещу двата комина :)))
симпатяга  Heart Eyes

# 425
Изгледах втори епизод на Абатството и доволно потривам ръчички от удоволствие. smile3508

Скрит текст:
Наскоро четох интервю с Брендън Койл (Бейтс), в което споделяше, че не се знае дали наистина той е извършителят на убийството.  Wink Това по повод снимката на Мури. Laughing
Иначе в интервюто казваше, че малко ще поразтеглят този сезон, в смисъл, че се засяга периода от 1920-1921г, за сметка на предишния, който обхващаше по-голям времеви период - 1914-1918.
Вероятно има логика, ако искат да заснемат и други сезони, че ако започнат да претупват толква бързо събитията и годините, едва ли ще му се наслаждаваме още дълго. Laughing

# 426
  • София
екстра е така. забързват там, където трябва и забавят там, където трябва също.

# 427
  • UK
И аз изгледах Абатството! Heart Eyes

Скрит текст:
От епизода и аз точно това си помислих, че все пак няма 100% гаранция, че Мистър Бейтс не е утрепал сам жена си. Никога не може да сме сигурни Peace

Любимото от епизода e Вайълет към Робърт: "I need a drink, please. Oh, sorry, I thought you were a waiter", като цяло голям смях с нея винаги де Mr. Green

# 428
  • Пловдив

Скрит текст:
От епизода и аз точно това си помислих, че все пак няма 100% гаранция, че Мистър Бейтс не е утрепал сам жена си. Никога не може да сме сигурни Peace

Любимото от епизода e Вайълет към Робърт: "I need a drink, please. Oh, sorry, I thought you were a waiter", като цяло голям смях с нея винаги де Mr. Green

Това все едно аз съм го писала.  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
До тази серия бях убедена, че Бейтс не е виновен. Но сега се прокрадна съмнението.

И точно тази реплика на Вайълет ме  разсмя ужасно много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И да допълня още нещо, което все ме натъжава. Скоро гледах отново "Сладката Ирма" и контрастът много ме натъжава. Но за съжаление са минали почти 50 години между двата филма и времето няма как да не е оставило отпечатъка си.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 15:17 от ЗлаВещица

# 429
  • София
като гледам Абатството ми иде да взема тефтер и да записвам... бисерни миди са нашите герои.

# 430

Скрит текст:

Ох, с глас се смях на това  Laughing.

# 431
  • София
Ох ... и аз почти изгледах втори сезона на Абатството и съм болна че свършва Sad Такава наслада ми доставя този филм ...

Между другото, имате ли проблем със Замундата напоследък? Отваряш си каквото искаш и след секунди си препратен към някаква търсачка ...
Не мога да си сваля третия сезон заради това, направо откачам вече!

# 432
К'ва яка мацка е била Шърлито на млади години  Thinking, и сега си е яко бабе, де  Wink

Между другото, имате ли проблем със Замундата напоследък? Отваряш си каквото искаш и след секунди си препратен към някаква търсачка ...
Не мога да си сваля третия сезон заради това, направо откачам вече!
Понякога е страшно претоварен тракера и не пуска лог  Thinking (сега успях, в момента съм вътре и няма проблем  Peace; Абито го има и в арена и в мастерса  Peace)

# 433
Вив, аз нямам проблем със Замунда. Rolling Eyes
Ако искаш дръпни първата и втората част, качила съм ги в DOX. Hug

първа част
субтитри

втора част
субтитри

ПП: Между другото Джулиан Фелоус ще пише предистория на връзката между ранните Робърт и Кора. Wink

# 434
  • София
Малвина  Hug
Аз вчера правих разни еквилибристики и успях да сваля двете нови серии, но проблема си остава и много ме дразни. Предполагам, че е някакво ново приложение на Мозилата, което без да гледам съм допуснала, защото ми излизат и други неприятни прозорчета тип рекламни Close

Утре на спокойствие ще си ги изгледам  Heart Eyes

След това пък ме чакат свалени и още два сериала, та да не знаеш кое да започнеш  Mr. Green
Тюдорите и Устоите на земята.
За втория се колебая, че искам първо да прочета книгата.

Общи условия

Активация на акаунт