За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
ЗлаВещица, и "Завръщане в Кренфорд" също е хубаво.  Ще изкараш още една безсънна нощ. Wink

Попаднах на "Никълъс Никълби" http://www.imdb.com/title/tt0253312/ в ю тюб. Много, много ми хареса - страхотна актьорска игра, костюми... Сега гледам пак там "Лорна Дун" http://www.imdb.com/title/tt0259786/ - също много ми харесва. Играе Анна от Абито.  Grinning Сигурно сте ги обсъждали, но аз да си кажа.  Grinning

# 451
  • София
Момичета благодаря за пояснението за Кранфорд  Hug
След Абатството ще го почвам него  Heart Eyes

Дръпнах си и "Тес от рода Дърбървил" - сериал  Thinking  
Да си чака реда  Crazy

# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вив, откъде  Hug?

# 453
Ох, Лорна Дун ми беше една от любимите книги като дете. Страшно ми се иска да изгледам и филма, ама ще ми е трудно без бълг. субтитри. Ще ми се изгуби красотата на филма, докато се напъвам да си превеждам. Laughing
А иначе и аз се заинтересовах за сериала "Тес от рода Дърбървил".

# 454
Има го на първа страница Peace

# 455
В Замунда го има, на други места не съм проверявала.

Ето го:

Tess of the D'Urbervilles

# 456
  • София
Да, това е сериала. http://www.imdb.com/title/tt1186342/
Аз от замунда го теглих.
Ако имате отзиви, ще ми е интересно  Flutter

# 457
  • Пловдив
ЗлаВещица, и "Завръщане в Кренфорд" също е хубаво.  Ще изкараш още една безсънна нощ. Wink

Аз него гледах. Двете серии. Другите ги гледах преди време.

# 458
  • UK
Теглете смело Тес!
Аз бях възхитена от филма, (говиря за миби сериите!

# 459
Ох, Лорна Дун ми беше една от любимите книги като дете. Страшно ми се иска да изгледам и филма, ама ще ми е трудно без бълг. субтитри. Ще ми се изгуби красотата на филма, докато се напъвам да си превеждам. Laughing
А иначе и аз се заинтересовах за сериала "Тес от рода Дърбървил".

Има субтитри.

Тес от рода Дърбървил и Лорна Дун в Мастърс, за тези, които са без достъп до Замунда.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 15:50 от `FSS`

# 460
Олеее това за Лорна Дун как съм го изтървала. Ще наваксам и ще споделя. Дано да не ме разочарова филма. Благодаря `FSS` .

# 461
Жулиет, няма начин да те разочарова "Лурна Дун", страхотен е.
Ване, откъде този Тибалт??? Ще има рев за такъв, като се трупяса насред "Ромео и Жулиета".
Перегрин, мерси за снимките!
Ще проверя и аз този сериал за Тес...
За "Кристи" - докторът, като се мислеше за вдовец, пак не се мръдна. Явно е въпрос на характер и манталитет. Защо ли така става с такива мъже... не се дават лесно. Мистър Колинс изпревари и той мистър Дарси по въпроса за предложението  Joy  Гледам, че деветият епизод е готов 70%, утре сигурно ще се тегли!

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 21:49 от Suriyotay

# 462
  • София
Втора серия на "Абатството"(3 сезон) ме разочарова много сериозно Confused За миг да го спра. То, бива сервилност, бива класа, ама майка ти да мре, ти да свестяваш слугите и да се хилиш с полу-идиотска физиономия ooooh! Да живеят бабите, струва си да ги гледаш до последен миг, еле пък, вдовстващата графиня Simple Smile

# 463
  • Варна
Втора серия на "Абатството"(3 сезон) ме разочарова много сериозно Confused За миг да го спра. То, бива сервилност, бива класа, ама майка ти да мре, ти да свестяваш слугите и да се хилиш с полу-идиотска физиономия ooooh! Да живеят бабите, струва си да ги гледаш до последен миг, еле пък, вдовстващата графиня Simple Smile
Чия майка мре? Аз явно гледам друг филма или харда ми ептен не помни  Laughing Ей сега чак прецъках оттук оттам ама не видях мрящи.

# 464
  • на кого му пука
И аз щото.

"Завръщане в Кранфорд" и "Лорна Дун" съм ги пропуснала,но ще наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт