За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Още не съм гледала новия епизод на абатството  ooooh!. В неделя вечер започнах игрален филм, трилър, интересен ми е, обаче ей на - вторник вечер сме, а аз го гледам като сериал  hahaha, всяка вечер по 25 минути  ooooh!. Дано го изгледам, че много ме сърбят ръцете да прочета всеки скрит текст  Mr. Green.

Зори, добре дошла  Hug!

# 661
  • в сърцето на един мъж...
Вени, недей, аз прочетох, сега не смея да гледам серията Sad

# 662
  • Benelux / Varna
Аууу, много сте зарибяващи  #2gunfire
Я сега кажете, от къде го теглите, че при мен не се отварят всички торенти и в тези, които ползвам го няма. Подозирам, че да ви стигна ще ми трябва голям маратон да си спретна.

# 663
Аууу, много сте зарибяващи  #2gunfire
Я сега кажете, от къде го теглите, че при мен не се отварят всички торенти и в тези, които ползвам го няма. Подозирам, че да ви стигна ще ми трябва голям маратон да си спретна.

Аз го тегля от Замунда или Мастърс  Peace.

# 664
`FSS`,във физически аспект и на мен не ми харесва лейди Мери, има мочешко тяло, а в лице ми прилича на жената от рекламата на Калгон, дето наднича в пералнята  Mr. Green
Значи не само аз съм го забелязала?!  Crazy Даже се зачудих за хонорара и в Абатството и защо се налага да участва в тъпи реклами.

# 665
Скрит текст:
Записвам се с тези снимки

Скрит текст:
Сега се сетих за тези снимки, които са от преди започването на третия сезон. Едит като булка, Сибил прилича на мъртвец, само за Мери още съм в чуденка.

# 666
`FSS`,във физически аспект и на мен не ми харесва лейди Мери, има мочешко тяло, а в лице ми прилича на жената от рекламата на Калгон, дето наднича в пералнята  Mr. Green
Значи не само аз съм го забелязала?!  Crazy Даже се зачудих за хонорара и в Абатството и защо се налага да участва в тъпи реклами.
Ама това наистина ли е тя?  #Crazy #Crazy #Crazy  Аз мислех, че само ми прилича...
Рекламата е много стара, може да е снимана,  преди абатството  Rolling Eyes

# 667
Ама това наистина ли е тя?  #Crazy #Crazy #Crazy  Аз мислех, че само ми прилича...
Рекламата е много стара, може да е снимана,  преди абатството  Rolling Eyes
Eми, ако е стара рекламата - според мен е тя. Приликата е уникална. Grinning

# 668
  • Пловдив
На мен пък лейди Мери много ми харесва. Малко е кльощава, но в лице за мен е прекрасна.

Рекламата съм я пропуснала.

# 669
Сега се сетих за коя реклама говорите, наистина много прилича на нея, но ми се струва, че жената от Калгон е по-възрастна.

# 670
  • София
От два дни дават Сага за Форсайтови по канала. Има го качен и в Замунда. Днес ще го гледам, мисля, че ще ми хареса  Grinning
http://www.imdb.com/title/tt0260615/

# 671
Много е хубав. Деймиън Люис играе страхотно.

# 672
  • София
Точно вчера го гледах Форсайтови в Замундата, но мислех, че е друг.
Пише, че е 13 серии http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=246138&hit=1
а в сайта на БНТ  пише, че е 10. http://bnt.bg/bg/movies/details/1637/saga_za_forsajtovi

Като гледам за един и същ сериал става въпрос, но защо е това разминаване  Thinking

# 673
  • София
разискван е вече този въпрос, има и линкове дадени на първа страница.

обмислям следваща тема момичета, ако имате претенции за нещо ново сега е момента да се изкажете.
ако имате информация за някой излязъл филм от тези във втори пост или пък за нови филми, което ще излязат тази/следващата година моля ви кажете ми, за да е актуална информацията.

# 674
  • в морето до колене
Ване, не знам дали си струва напомнянето, но се оказа, че за Devil's Whore е имало линк в първи пост, но от Мастърс, а аз дадох от Замунда и Арена. Нямам идея, имаш ли практика за даваш повече от един линк. И дали е нужно изобщо...
Освен това не ми е ясно, защо е при американските филми, като филмът си е британски. Може би трябва да го преместиш?

Преди няколко страници питах, някой дали се интересува от старата екранизация на "Сага за Форсайтови". Аз я търсих във връзка със запитването на една съфорумка в темата за старите сериали. Обаче има източници само в чужди и руски сайтове - тракери или за онлайн гледане.
Така че ти решааш, какво да правиш с тази информация.

.
.
П.П. Тъй като ти си един от основните ползватели на старата тема за "историческите" филми и много трудолюбив автор на тези теми, затова питам теб - струва ли си да се възражда онази тема, или да си пиша тук за всичко, що има нещо общо с история.
Защото съм на път да изгледам едни филми за американската история и да знам, тук ли да ви информирам за тях или да ровя за "историческата" тема?
Филмите са художествени, а не документални. Дори единият имаше няколко номинации за ЕМИ тази година...

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 14:37 от mia4ik

Общи условия

Активация на акаунт