Кога точно ще започне новата учебна година?

• 6 104
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде на път....
Учебната година започва на 17,също така вече са публикувани и датите на ваканциите:
01.11-04.11 вкл.
22.12 -06.01
23.02-25.02 вкл.
29.03--07.04.2013
Това означава ли, че първата ваканция е 4 дни?  newsm78

# 31
Всъщност само два. Другите два са събота и неделя и не разбирам защо се броят за ваканция.

# 32
  • Бургас
Другите два са събота и неделя и не разбирам защо се броят за ваканция.

И аз това се чудех. Каква ваканция е това?! Crossing Arms

# 33
На 17 е ден на София и няма да са на училище сигурно а на 15 няма ли да ги викат да открият годината не са ни казали. Simple Smile

# 34
Учебната година започва на 17. Всяко у-ще определя в колко часа. Какъв е смисълът да се ходи на 15 само,за да се открие? newsm78

# 35
  • Пловдив
И делничен ден да беше 15.09, пак щеше да е само откриване на учебната година

# 36
Другите два са събота и неделя и не разбирам защо се броят за ваканция.

И аз това се чудех. Каква ваканция е това?! Crossing Arms
2 дни дават хората Simple Smile Преди само за Будителите почиваха.. сега още един ден бонус.
Миналата година пак беше нещо такова.

Каквато е и февруарската  Crazy

Що не си сложат една "грипна/дървена" 10тина дни регламентирано януари-февруари, ми само се обясняват и охкат и ахкат.. И чакат децата да се изпонатръшкат, че да ги пуснат тогава във ваканция  ooooh!
Аз не знам като ученичка да сме се разминали някоя година без такава.. Баща ми също на времето помни доста дървени ваканции.

# 37
Ние е почваме на 17ти, стандартната процедура: 1 час пеене и танци, докато публиката припада от жега, а след това 30 минути в класната стая Simple Smile
Наистина би било хубаво да има една регламентирана 'дървена/грипна' ваканция. Знае се, че почти всяка година се обявява, защо не се помисли над това, вместо да се чака да се разболеят хубаво всички + се получават големи абсурди: миналата година в малкия ми град стана така, че едното училище не учеше, а другите да и стана така, че едните деца си караха нормално, а другите се наложи да наваксват. Tired

# 38
  • Пловдив
Аз пък помня, че в Пловдив имаше един период в средата на 90-те години - може би 4-5 години поред, нямаше ни дървена, ни грипна ваканция

# 39
И нашите момчета започват на 17-ти. Те са в различни училища..

# 40
  • Някъде на път....
На първия учебен ден ли ще раздават учебниците, някой знае ли?

# 41
И в предишното ( до 4 клас), и в сегашното ( гимназия) училище на сина ми ги раздават на първия учебен ден.

# 42
  • Някъде на път....
Дидева, благодаря!   bouquet

# 43
И в предишното ( до 4 клас), и в сегашното ( гимназия) училище на сина ми ги раздават на първия учебен ден.

Моите чакат от фейса да разберат за учебниците.....Класовете им имат страници, класните им ръководители и те са там, та.....така разбират тези новини.......

В 1 клас е ритуал даването на учебниците на 1-я учебен ден...Илиева, на добър час на твоя първолак!

Учебната в цяла България започва на 17-ти.....На 15-ти никъде няма да ходят.

# 44
Аз пък помня, че в Пловдив имаше един период в средата на 90-те години - може би 4-5 години поред, нямаше ни дървена, ни грипна ваканция

Не само в Пловдив и моите спомени са такива-по-скоро изключение отколкото практика са грипните и дървените ваканции.Да са здрави децата пък ако трябва тогава ваканции.

Общи условия

Активация на акаунт