Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 548
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
   :

HugДобро утро Hug
Шатци Heart Eyesмнооого,тъмно черно и силно кафето тази сутрин -чудесно  bouquet,а и късметлийско ,още по-чудесно -благодаря Hug

Снеже Hug

Дано е приятен и успешен денят ви ,че бързо да мине  Laughing Laughing Laughing

# 601

Шатци Rolling Eyes пак съм аз  Laughing Снимката която си постнала от филма ли е newsm78 newsm78 newsm78,щото едната ми прилича на свекето, а другата на  Мария Силвестър #Crazy
Дали да не изпия още едно кафе  newsm78 hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 15:25 от sebilMM

# 602
# 603
  • София
Снимките са зад кадър  Hug
И нещо смешно  Joy Joy Joyмалко са несъразмерни ,обаче "майка" им така си ги  харесва  ooooh!

# 604

Шатци  Hug ,какви "деца" е родила тази  "майка" за чудо и приказ hahaha hahaha hahaha
че и ние им се радваме Laughing от раменете нагоре hahaha hahaha hahaha

# 605
# 606
# 607

На това тук му се вика сделка за сметка на Нуран.
Кой ли не се опита да я продаде .Дано не се продаде сама на който не трябва Rolling Eyes

# 608

Шюкран с непознат за мен образ/ Shockedможе и приятелят и де е /

# 609
  • София
здравейте момичета,

днес няма да мога да съм с вас, защото съпругът ми има рожден ден и тръгваме на заведение  Peace

Приятно гледане от мен Hug

# 610
  • София
Мише   bouquetчестит рожден ден на половинката, да ти е жив и здрав  и весело изкарване  Hug

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 18:11 от Shatzi

# 611
  • София
Здравейте, другарки! hahaha Hug Hug Hug
Бях 2 седмици на море, както ви казах - преди няколко часа се върнах. На 20ти пак заминавам - за 20тина дни. ooooh! Ще понаваксам малко сега. Колко епизода са минали досега? 3? 4? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Hug

# 612
  • София
Тинче   Hugздрасти.Днес излъчват трети епизод.

# 613

Явно на всички  им е много горещо   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature SunnyНа мен също . Laughing
Отивам на  разходка и хлад в парка . Приятно гледане !
Ще ви догонвам  animal037  animal037 късно вечерта . 
Хубава вечер Hug

# 614
  • София
Ще съм тук днес , такова ми е намерението  Laughing за да си гледам епизода.Ако има и други , ето по питие за разхлаждане.

Общи условия

Активация на акаунт