Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 553
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Верувам дека ова ќе биде на крајот кога тие се врзуваат Nuran и затоа ќе чекаме уште една недела за да видат дали Кенан пристигнаа на време, се надевам дека тоа ќе биде како во книгата

# 586
Прибрах се след отчайващо дълъг, горещ и побъркан ден. Сега продължавам със Спомни си любима докато чакам да стане утре по това време. Дано да мминат по-бързо следващите 2-3 серии за да се успокоя за Нуран и с надеждата всичко лошо да е зад гърба й.

Кой е редил субтитрите на Спомни си любима?

# 587

mrvika Hug много се надявам съдбата на Нуран както казваш да е по книгата Praynig

Гави Hug добре си се прибрала на хладно. Завиждам ти ,че си гледаш СЛ.Не съм много сигурна кой реди субтитрите ,но в превода от турски участваха много момичета .Много трудно беше ,защото  не се прожектира в момента и е много политизиран -
Но любовта там е невиждана в турски сериал/според мен/- за нея нямах нужда от превод - чувствах я.
Пожелавам ти да изпиташ удоволствието което изпитах аз
Изключителният Ахмет-

# 588
Себи, благодаря ти! Наистина е страхотно чувството, което остава в мен след всяка серия, въпреки че сега ми се раздават шамари на всички по ред  Joy Joy

Жасминка се жертва, Ахмет се жертва, половинките се жертват без да осъзнават като мислят, че държат нещо в ръцете си, ама то е на принципа "да, ама не". Както и да е, исках да кажа, че имам малко време тези дни и ако има кой да реди субтитри и имаме текст на английски, съм готова да превеждам.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 21:14 от Gawina

# 589
    Нуран, ми е фаворитка от първия момент на сериала.
И ще ви кажа защо - защото е не типично  селско момиче  дъщеря на перачка и  Mr. Green Mr. Green Mr. Green"моят любимец" батко -сметкаджия. Продаде я глупака #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Момиче с интереси в киното - без образование  bouquetИма снимки изрязани от  скъпи списания и вестници  на най-известните европейски и световни киноактьори залепени по стените на стаята и.
Защото  сънува филмите които е гледала.
Отказа на Кенан да играе във филма му ,защото и се стори несериозно  ,а може би и от изненада и свян.
Потърси помоща му в Истамбул,а получи отказ , висикомерие,размахана писалка и направи  пребързана  забележка...

Втрещи се момичето-

И потърси друг начин да се докаже ooooh! ooooh! ooooh!

Гави това беше проблема -нямаше момичета които да го преведат от турски на английски и ние  търсехме между приятели да преведат по малко на възлови моменти направо от турски на български.Сега има много филми и този е позабравен ,а заслужава . Арабските момичета си го преведоха и изгледаха тази зима - 6 -години след заснемането му.Завидях им Cry Sad Sad

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 21:25 от sebilMM

# 590
  • София
Лека нощ Wink

Гави , би ли си изчистила пощата   Hug

# 591

Като я изкъпем Леман  без перука hahaha hahaha hahaha Wink с Кенан ,ще си лягам и аз .
Лека нощ - засега! Ами - то сега започва Олимпийската вечер Laughing Laughing Laughing

# 592

Гави , би ли си изчистила пощата   Hug

Готово.

Сега ще гледам нашите момчета, утре ще видя как ще я карам в офиса.

# 593
  • София
Субтитрите на Спомни си любима ги реди Кали   Hug

# 594

А докато чакаме бокса и волейбола да си спомним познатата ни двойка  преди една година с приятели

# 595

bg bg bg bg bg

:      ЧЕСТИТО   БЪЛГАРИ!!!!!!

Нашите ,биха  моите  Closeна волейбол hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 00:55 от sebilMM

# 596
    Е сега отивам да спя спокойно  smile3522 smile3524

А някой други ще продължат  с танците Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 01:25 от sebilMM

# 597
  • София
Добро утро  Hug