Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 554
  • 730
  •   1
Отговори
# 570

Успокоих се , щом има време И да тренира значи е в супер форма Джансел.
След като съм почти разтопена от горещина  и съм изморена много ,остава само да ви пожелая -лека нощ!

# 571
  • София
Добро утро  Hug

# 572
# 573
                    Wink

HugДобро утро Hug

Шатци Heart Eyesпйнах кафето ,хапнах кроасана и съм готова да тръгвам -  bouquet

Дано е преятен денят ви и не толкова горещ Laughing Hug

# 574

-

Интересни моменти от трета серия на Лп

# 575
  • София
Фрагмана с бг субтитри Hug
Гави  Hug

# 576

Много  е приятно когато новините валят една след друга и все позитивни Laughing Laughing Laughing

Гави Heart Eyes  bouquetШатци Hug  bouquet

Дано е все така около Лп и Джансел. Hug Hug Hug

# 577

Ох, остава и тази Леман да е бремена /нали си ляга до Кенан/ и я втасахме newsm78 Rolling Eyes newsm78 Rolling Eyes newsm78

Какво прави тази ръка на Кенан върху поизпъкналия и корем #Crazy
   Моля се да е един пореден  колаж/аз по принцип ги мразя , но този път ще се зарадвом/

# 578
  • София
Цитат
  Ох, остава и тази Леман да е бремена /нали си ляга до Кенан/ и я втасахме newsm78 Rolling Eyes newsm78 Rolling Eyes newsm78

Какво прави тази ръка на Кенан върху поизпъкналия и корем #Crazy
   Моля се да е един пореден  колаж/аз по принцип ги мразя , но този път ще се зарадвом/
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Защо Laughing Laughing Laughing .Ама то никой не е обещавал любовна история между Кенан и Нуран, че ще и помогне да стане известна да , ама за друго  newsm78
Плюс това на мен Леман без перука ми е супер симпатична  Heart EyesОдобрявам идеята за бременност  Joy Joy Joy

# 579

Няма да коментирам Шатци Heart Eyes евентуална бременност,защото ще се оформи спор с теб , а не ща Hug Hug HugНе сме решили още първия Зейнеп/Селим . Party Party Party
На всички е ясно ,че не харесах от първия момент Леман /не Езги/Това ,че е без перука когато спи  не и пречи да ръси глупости в леглото - интуиция Laughing Laughing Laughing

# 580
  • София
Да се разберем  Laughingне съм казвала , че не е простовата Леман , то това няма общо с другото  hahaha hahaha hahaha
Не е бременна Леман , пухкавичка си е  Peace

# 581

Добре, Hugкато пухкава я приемам hahaha hahaha hahaha,ама да излизам ,че работа ме чака .

До по-късно Flutter

Бях забравила как изглежда без мустак Laughing hahaha Laughing hahaha Laughing-аз ли newsm78 newsm78

newsm78 newsm78

# 582
Плюс това на мен Леман без перука ми е супер симпатична  Heart EyesОдобрявам идеята за бременност  Joy Joy Joy

newsm10

# 583

Ами сега Thinking Thinking ThinkingСнежка Hug и Шатци Hug харесват Леман ,а мен ме дразни от самото начало Laughing Laughing Laughing ,
Когато и казаха  и  истината в очите ,че е некадърна  и шамар му отвъртя Shocked Shocked Shocked

Голям кошмор  Mr. Greenми е как ще я разкара Кенан не зная  newsm78
Защо ли Батко не се пробва там - супер hahaha hahaha hahaha hahaha

# 584

Голям ужас е изписън върху лицето на Кенан  и как не като му минава през ума какво могат да и спретнат тези двамата .
 Горкана Нуран Sad Sad Sad- искаше да докаже  на Кенан ,че иска да успее като актриса  но се усети късно ,че е попаднала в капан-

Общи условия

Активация на акаунт