Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 559
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  E, май на Леман това ще и е  с и до Кенан newsm78 newsm78 newsm78

А след като  Леман завъртя шамара на Кенан  според мен е редно да получи червен картон Laughing Laughing Laughing

[/img]

# 556
  • София
здравейте, момичета,

благодаря за преводите. снимките, фрагмана и инфото  Hug
Честито празник със закъснение на децата ви   bouquet

# 557
  • София
Гави   newsm51 newsm51 newsm51 благодаря за преводите.

# 558
Гави ,честит празник на детето да е живо здраво и много щастливо.  bouquet

Много новини ,много нещо.
Благодаря за преводите на всички.
Нуран май ще и се случи нещо неприятно ,което си мислих ,че ни спестиха от романа.
Джансел и Пънар много хубави както винаги.
Да точно пък ще им каже Джансел дали планира бебе,колкото им каза кога ще се жени. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 559
Ясно е ,че ще е серия на
шамарите , ама ,че Решат ще удря с опакото на ръката не очаквах Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 19:05 от sebilMM

# 560

Неееее.......е  излиза от устата на Кенан , а погледът му е страхотно изразителен -не, не бива да се случи нищо на Нуран! Нима аз съм виновен Shocked Shocked Shocked
Страхотен , различен Джансел!

# 561

А ,това което и готвят тези двамата -дано не е най- страшното за едно момиче  Shocked Shocked Shocked

И тук шамар Ауууууу #Crazy #Crazy #Crazy

А тук ще става каквото ще става ----ама ще го видим в четвъртък  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 562
# 563
  • София
Перла до перла  Joy Joy JoyМного сполучливо  Hug

# 564
Перла до перла  Joy Joy JoyМного сполучливо  Hug

Шатци  Heart Eyes тези "перли" са си екстра засега в трета сирия,ама да му мисли тово момиче което до момента си правеше на ербаб , сега вика- помощ!

# 565
Дано да не успеят, че като гледам тези снимки ми се разваля настроението.

# 566
  • София
На Нуран имам някакви предчувствия какво би могло да и се случи  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТя е образ от романа , а там доколкото знам не са розави  нещата.  ooooh!
Дано чуе някой това "помощ'  Praynig

# 567
Гави то и на мен не ми се отразяват подобни картини добре,но се надявам ,че Кенан ще се досети къде биха могли да я отведат и  ...там каквото решат сценаристите.
 Преди малко излезе и тази снимка и не мога да разбера -привиждали ме се ,че Джансел е с мустаци и продължава да тренира в Театро или не е от сега снимката newsm78 newsm78 newsm78

# 568
  • София
Нови са снимките  Joy Joy Joy Тренират си хората, в жегите  ooooh! Джансел е с втория  екип на Аязма и пише ,че са от преди малко  newsm78 отбора е Аязма.

# 569
Е Аязмо може само за малко да са го отстъпили на Театро. hahaha Joy Joy Joy Joy
Нали помогна за класирането на Театро на финала,а Аязмо нямаха шансове.
е.

Общи условия

Активация на акаунт