Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 538
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София
здравейте момичета,

нищо не съм чела и гледала. Сега започвам и после ще споделя  Peace

# 676
     И като си спомня за  тази сцена от снощи ми става  много смешно.
Заю Баю е с централна роля тук Wink Wink Wink,а Кенан като глезена примадона се въртеше на стола ,докато измъкна маруленото листо  под себе си:hahaha: hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега вече отивам на работа , а там , ако се докопам до комп ,то ще да гледам нещо от Олимпиадата ,че днес е много важен за волейбола и худ.гимнастика ден. Hug

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 11:49 от sebilMM

# 677
Абе хора този с очилата не ли наш Шенол от Лъжовна пролет  Joy Joy Joy

Баш той е.  Joy Joy Joy

Тук има късмет -  ще живее, май е монтажист или асистент.  

# 678
# 679
Рейтинга в цифри е по- добър от миналата седмица.Е това шоу в тотала малко ни е изпреварило,но де се надяваме само за тази седмица.
Ей затова ходи Джансел брадясал като не е на снимки няма кой да му оформи мустака. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 680
Рейтингът е малко по-висок от миналата седмица, браво. Party Party Party

http://www2.dizifilm.com/rating.asp?g=1

# 681

Този в ляво е Шенол май  ,но къде са му очилата ,че аз якарам на бързо да не би  да не съм разбрала нещо newsm78 newsm78 newsm78

А и това кафене е май средище на арт средите и двамата похитители не бяха непознати за бармана ,който може бе ще помогне на Кенан да намери  Нуран newsm78 newsm78 newsm78

# 682
# 683
mrvika Hug Така е , Нуран  необмислено прие предложението  на двамата мушеници, но и Кенан с неговото поведение за което после съжали имаше малка вина-

# 684
  • София
Не съм съгласна  LaughingКенан няма никакви отговорности към Нуран. Нито я вика в Станбула , нито нищо.Роля и предлагаше да , ама да снима в Адана.
Виж за поведението му към Леман   newsm78 Mr. Green там имам забележки.

# 685
Малеее..Шатци  Hug ти още я мразиш тази Шюкран ,че и тук си  го отнася заради Облака Wink Wink
Аз не
одобрявам поведението  на Кенан и към двете.Ама как да кажа със сигурност като няма превод и си е чисто съчинение по картинки.

# 686
От туйтъра на Шюкран  Joy Joy Joy
şьkran ovalı ‏@ovalisukran
Just posted a photo

@ovalisukran ustura tufan ve cansel elcinim sabah traşı gazeteyle uyuyan ılker muhteşem sesiyle tuncer salman yasasın kцtь yol seti

Какво блаженство, щастливец Джансел.  Hug hahaha

Екипа изпипва и най-малките детайли, дори при бръсненето и оформянето на култовите мустачки използват методи от времето на 60-те.
Правия бръснач е най - стария начин за бръснене. Изработва се от закалена стомана с определена опорна точка. Дръжката обикновено е от каучук , стомана, кост или някакъв твърд материал, удобен за захващане. Хора от бранша и мъжете казват,  че удоволствието от този начин е несравним с  никой от съвремнните самобръсначки, то си е ритуал.  Peace

# 687

А,той Джансел не случайно е примижал- кефи се Grinning
 Спомних си Рими  Hug така беше .
Единият ми дядо имаше бръснарски салон с три стола .За мен беше голямо удоволствие да стоя на едно столче и гледам ритуала на бръсненето и все чаках да порежат някой #Crazy #Crazy #Crazy.
 Не се случваше често -само на някой любопитен клиент който си въртеше главата  за да не изпусне някоя клюка.Те и мъжете не са по-малки клюкари от нас hahaha hahaha hahaha

# 688
  • София
Себи не ми говори за Бахар Ачар  Mr. Green
Нуран на своя глава реши да иде сама с тези двамата ooooh!  

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 07:23 от Shatzi

# 689

Да Шатци  Hug отиде с тези двамата ,защото Кенан  нахакано и  каза , че  е  една от тези кандидат актриси на които им липсва амбиция да успеят Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И какво да направи неопитното момиче от дълбоката провинция- тръгна да му доказва  на Кенан ага  ,че може да се справи и сама newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт