Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Пак изостанах с темата  smile3538  Изчетох ви, но малко по диагонал  Rolling Eyes

Присъединявам се към идеята от следващия път темите за гласуване да са само 5, защото в момента гласовете са много разпръснати и между много теми се губят някои доста хубави. На мен лично водещите 2 в момента не ми допадат много много, но каквото се избере.  Rolling Eyes

Довечера сме на среща  newsm35 Още не съм си измислила грима  smile3506  Тия дни ходя със златисти сенки на клепача и по-ярък цвят над тях (праскова, корал или диня). Тая вечер ми се иска да сложа нещо друго, ама не знам как ще го комбинирам с дрехите  newsm56

# 91
  • София
Аз може и да ви шокирам, но всъщност почти не се гримирам  Laughing Навън си ходя само с ВВ крем, пудра и спирала, а ако съм в особено настроение слагам и малко телесни и кафяви сенки. По-сериозно мазане -  само за специални събития и за блога  Mr. Green Та още съм в чуденка дали срещата минава за специално събитие или пак да я карам неглиже  Laughing
Сега е моментът ако искате някой от гримовете, които съм показвала на снимки, да го видите на живо. Кажете за да го направя довечера. Само моля да не е русалката или арабската принцеса  hahaha

# 92
Аз за срещата се чудя между опушени очи в кафяво и телесен гланц и телесни сенки, очна линия и червено червило.  newsm78
Май клоня към първото, ще привлича по- малко погледи. Tired

# 93
  • Перник
Banana_Moon ,може ли да споделиш какви сенки в цвят диня използваш? Ако може и снимчица  Praynig

# 94
buttinsky, каква база ползваш?

Весе, няма какво да се оглеждаме. Като влезеш сигурно ще те питат за резервация. Тя е на името на Адриана.
Базата, която ползвам е Bella Pier.
Ех, блазе ви за срещата. Каквото ми е тъпо днес, добре би ми се отразила една такива сбирка лайф.
Голямо съм овци обаче. Днес реших да си взема четка за гел очна линия и като се върнах, се оказа, че съм си хвърлила гел-очната линия на essence. Бях я използвала с недподходяща четка и се чудех защо не се получава ooooh!
Сега имам подходяща четка, но нямам какво да мажа с нея.
За хайлайтване си взех едни бели перлени сенки на Essence.

# 95
От както си купих двете палитри на МАС за мен всеки ден е специален и използвам всекидневно доста грим  Mr. Green

За базите: На Еssence не ми харесва и не видях някаква полза от нея, а съм изчаквала преди да нанеса сенките  Rolling Eyes Според мен е по-добре да се ползва базата на Еssence от колкото да не се слага нищо, но ако все още не сте си я купили, ви съветвам да не си я купувате.
На Artdeco старата база също не ми хареса. При нея сенките издържаха доста време, но самата база беше много гъста и трудна за нанасяне. След нея и сенките се нанасяха трудно.
В момента ползвам новата база на Artdeco - тази в тубичката и тя ми харесва много повече в сравнение със старата. Тя също има лек перлен ефект, но не е толкова гъста и се нанася много лесно.  Heart Eyes
И най-новата ми придобивка е Paint Pot на МАС - също съм доволна.
Според мен е важно да не се нанася прекалено много от базата и да се нанася равномерно върху окото и да се изчака известно време преди да се нанесат сенките. Прекаленото напластяване на сенки също не е желателно и може да доведе до лоши резултати в края на деня.

# 96
  • София

умирам си за такъв грим Wink

# 97
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз умирам да се сдобия с цикламено- най-смешното е, че като го купя, ще го ползвам веднъж годишно Mr. Green

# 98
Аз лично се гримирам силно само за нощно излизане и понякога за удоволствие вкъщи.. За довечера едва ли ще успея да сложа нещо повече от очна линия и спирала, понеже само ще прелетя през вкъщи за бързо освежаване след гостито следобед. Но ще се радвам на цветна компания Hug

Все още нищо не ми хрумва като идея за Мулен Руж - ако се падне той, ще съм в голяма чуденка какво да направя ooooh! Гледам една китайска палитра в ибей и силно ме влече да си я взема, понеже нямам никакви цветни сенки Thinking А тези изглеждат просто разкошно Heart Eyes Обаче така или иначе няма да пристигне до следващото предизвикателство.

# 99
Моята палитра дойде за седмица някъде  Wink Тези не ти ли идват много перлени  Crazy Аз не си взех палитра по-рано, първо защото повечето палитри се въртят около 1-2 цвята основно и от другите са малко и второ защото са основно перлени. Аз обичам доста матови сенки  Grinning
Може и да е заради Джъмбо молива, но се оказа че цветовете от палитрата хич не са лоши. Не всички са върха, но палитрата е супер за пробване на вариации и за запълване на липсващите ми цветове, докато се замъкна до Инглот да си купя техния цвят, който искам  Wink

# 100
  • Перник
Ох...имам спомени ,че се коментираше този джъмбо молив...но нещо не се оправям с търсачката...ще може ли да ми кажете какъв е и от къде го купувате?  Praynig

# 101
  • София
malvinka88 ebay.com

# 102
Тези не ти ли идват много перлени  Crazy
Хаха дай ми шаренко и бляскащо на мен Crazy За лек матов грим имам палитрата с 88 топли цвята, трябва да взема и аз джъмбо молива обаче, че ми е твърде непокривна така. А тази я гледам конкретно за предизвикателствата, няма да тръгна да си купувам единички сенки за всяко отделно, предпочитам да имам голям избор в една палитра. Пък може и нощем да почна да си разхождам бляскащите очички, малко ми трябва да го направя Whistling

# 103
Тези не ти ли идват много перлени  Crazy
Хаха дай ми шаренко и бляскащо на мен Crazy

И аз така.  Laughing  

Може ли линк към тази палитра, че много ми харесаха цветовете и опаковката?  Praynig

п.п. Коментарите под ревюта на такива евтини продукти винаги са ми много забавни. В линка, който си дала разни хора се чудят какви ли химикали имало в тези сенки, като че ли в скъпите има само билки и витамини.  Sunglasses

# 104
  • София
От къде си купвате базата на АртДеко. Аз обиколих няколоко козметични магизина и не я открих.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт