Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 215
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Aз сигурно не виждам добре, защото сенките изобщо не ми се виждат лилави Blush Изглеждат ми бронзови или медни....нещо такова Rolling Eyes

Малвинка, супер грим Peace направо професионална работа  Flutter

# 676
Не знаех, че продължава да има Чифели в България. Помня тяхна реклама, когато бях дете  Mr. Green

# 677
Aз изобщо не ги знам тези Чифели newsm78

В момента си правя списък какво ми трябва от MAC и попадам на интересни гримчета

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 15:38 от Жаки°

# 678
Много харесвам сенките Звезден прах на Чифели. С тях и капка глицерин си правя очна линия, не се размазва и става наситена.

Много хубави гримове се показаха на последните страници!   bouquet

# 679
Много хубави гримове се показаха на последните страници!   bouquet
Подкрепям- разглеждам, въздишам...  Blush

# 680
  • Перник
a.l.e.n.a,на долния клепач съм както обикновено с молива за устни,за който писах по-назад в темата  Laughing ,ей,няма мърдане този молив през целия ден  Peace
Жаки,благодаря ти Hug ,да чуя това от теб....направо си е постижение за мен значи,обаче имам мнооооого още да ви гоня  Heart Eyes

# 681
  • в 1001-та нощ
Малвинка, точно, като питах се сетих, че май не ми е за първи път .... (но все още влизам в час от поредната и надявам се последна операция за това лято и не съм съвсем в кондиция последните дни)

ще пробвам с търсачката да видя какви мнения имаш за молив в КМ   bouquet

# 682
Чифели имат доста добри продукти.
Най-после си купих зелените минерални сенки на Мас Smutty Green. Heart Eyes Утре ще направя грим с тях и ако се харесам ще взема и други цветове.

# 683
Чифели имат доста добри продукти.
Най-после си купих зелените минерални сенки на Мас Smutty Green. Heart Eyes Утре ще направя грим с тях и ако се харесам ще взема и други цветове.
Честито! Много са готини newsm76

# 684
Благодаря, добре че ме подсети за тях, че ги бях забравила. Heart Eyes Hug  bouquet

Лилавите също много ми харесват и са различни от лилавата двойка от Дисни колекцията, която аз имам. Това ме изненада.

# 685
Tук има суочове на всичките и са сравнени с тези от Дисни колекцията  Flutter
http://thefancyface.blogspot.com/2012/02/mac-mineralize-eye-shad … ew-permanent.html
Аз може да си взема Gilt by Association, трябва да го разгледам по-подробно следващият път

# 686
Благодаря много хубави сравнения. Heart Eyes Hug Отпада лилавото защото е много близко, а аз си имам Диснито.

# 687
Предупреждавам, че постът ми ще е пълен със снимки на суочове в нормална големина, за да се виждат хубаво.

Сенките на Чифели:
Скрит текст:

На ръката имам суочове, както следва:
1) Отляво/отгоре ( в зависи снимката ) се падат суочове на двете сенки на Чифели, смесени с малко глицерин за очна линия/кремообразни сенки. Аз съм доволна.
2) Върху различни основи съм нанесла прахообразни сенки на Руби Роуз ( златно, лилаво със сини частички, синъо, т. златисто-зелено, т. кафяво ). Най-вляво се виждат цветовете сами. До тях, отгоре се виждат цветовете на основите: бял молив, сини стик-сенки, кафяв молив и черен молив.

Скрит текст:

# 688
  • в 1001-та нощ
Ах, *Ally*, направо не мога да предположа с какво неудоволствие ще изтриеш ръката  Rolling Eyes Embarassed

Аз предполагам как в първия момент, в който мога да излизам ще се замъкна до ЦУМ да гледам на живо  Heart Eyes

Марката ми е позната от боите им за коса (русите), наскоро и една колежка се възторгваше от техни кристали за коса, които били много леки, но тя няма опит  Blush простено й е  Heart Eyes

# 689
Не е лъжа. Обаче най ме е яд, че не мога да хвана хубаво цветовете. Приближават се, ама блестят много повече на живо.
А сенките на Чифели от край време са ми в любимците. Дори със суха четка се нанасят прилично добре, издръжливи са. Върху база - перфектни, трябва да се видят на живо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт