Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 194
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
в интерес на истината при последните си гримове с пигменти - ги ползвах със сухи четки и нямах нииикакво разпрашаване  Heart Eyes когато ги ползвах за 1 път беше ужас ... после минах на мокри четки и сега вече със сухи  Heart Eyes много съм доволна; трайността не е безкрайна, но се ядва  Peace може би др. път ще пръсна фикс след грима  Blush

затова очаквам да ползвам чифели и руби роуз на прах със суха четка  Peace

ти само тези, които ползаш за очна линия ли смесваш с глицерин и ползва ли ги и за клепач, като кремообразни  newsm78

# 691
Като кремообразни за клепач не съм ги ползвала още, но лилавите си ги ползвам за очна линия. Обаче трябва минимално количество глицерин, направо минимално... Иначе консистенцията е много приятна, и лесна за нанасяне. Обаче си е необходимо самите сенки да са пигментирани, за да стане добър цвят, разбира се. Примерно със лилавото и синъото на Руби, абсурд да стане - те са общо взето само блестящи частички, за това ми харесват върху черна основа.
А иначе съм ползвала и гел очната на Есенс за черна основа на сенки, идеално ми върши работа.

# 692
  • в 1001-та нощ
не би ми хрумнало  newsm78 а защо не  Hug

преди години бях взела някаква скъпа очна линия с четка, която да ползвам под водната линия - за устойчивост  Mr. Green веднъж само пробвах на горния клепач и такова кръвождано размазване направих, че се ужасих  Mr. Green и реших, че всички жени, които ползват очна линия за горния клепач са ужасни (около мен нямаше такива - просто хипотезирах въображаемо, а и изобщо не се интересувах от грим  Mr. Green )

едва след като започнах да се интересувам от грим след раждането край форума - взех първо гел линията на елф, на ейвън и на есенс и катрис и ми беше най-лесно с по-сухите ...защото не се разливат по клепача - стоят по-фиксирани и бледи и е по-лесно да се направи точна и не ярка линия (преди това ползвах само моливи, които размазвах в сенките и ставаше мек ефект)

сега вече, като посегнах на течна очна линия отново и предстои да ми свърши - мисля да пробвам пак есенс - тя ми е най-течна от всички гел линии, направо нямам търпение да пробвам  Heart Eyes

# 693
  • Перник
И при мен все нещо куцаше,когато слагах бял молив на водната линия...докато преди няколко месеца случайно не си взех това водоустойчив молив за устни  Mr. Green и понеже цвета нещо ми бледнее,нанесен самостоятелно на устните,реших да го пробвам във водната линия...и УОУ! не знам дали на снимките досега сте го забелязали,но на мен страшно ми харесва ефекта и най-вече не знам как се случва това,но се забелязва даже и в края на деня  Shocked
Води се Beige Classic,но на мен ми прилича повече на Nude
a.l.e.n.a,ето го поста  Wink
Пожелавам ти успех и нека всичко е наред Hug

# 694
Ето и моите сенки на Чифели - на различна светлина; сухи и мокри (с вода). Не съм пробвала още с глицерин. Трябва да си купя и да ги пробвам.
И аз съм на мнението на *Ally* - много трудно може да се добие представа за реалния цвят от снимките. А направих сигурно 100... Наистина са лесни за нанасяне и то с моята измислена четка.. Предполагам, че ако е от тези по твърдите ще е много по-лесно. На мен леко ми се разпрашват, когато са сухи, но се чистят лесно. А и ми издържат цяла вечер в дискотеката без база.

Скрит текст:

Жаки - тук малко по-добре личат лилавите. Всички на живо са с фини бляскави частици и приятен сатенен завършек.

Скрит текст:
Сега като си прочетох поста, звуча като някой представител на Чифели, но не съм Simple Smile

# 695
Аз предпочитам моливи. Обичам в края на деня да си махна грима с 1-2 движения. А повечето очни линии са много упорити
Днес съм пак с eто тези сенки
Скрит текст:
Аз като си харесам нещо и го нося до дупка Blush
Вие така ли правите или си сменяте грима всеки ден?

# 696
Жаки, това е cranberry-то, нали?
Много го харесвам и аз.
Тук съм го ползвала, ама много не си личи...

# 697
SsMile, имаме еднакво лилаво.  Peace Пробвай с глицерина, ще ти хареса.

Жаки, и аз обичам лесно да си махам грима.  Peace

Направих си грим набързо, за да пробвам сините на Чифели като кремообразни. Отдолу нямат никаква база, нанесох тях, отгоре им сложих от "синъото" на Руби. Личи си, че има някакви златно-зелени частички в него. В гънката на клепача имам Флормар 020. Очната линия доста я издължих, и свързах с долния клепач. Не съм сигурна, че ми харесва. Очаквам мнения.

П.П да не ви правят впечатление странните пози, моля! Как ли не си кокорих, за да успея да хвана цветове, пък присвивах очи... И косъмчета имам по веждите. Това е, предупредих!

Скрит текст:

Alena, използвах твоята идея как да си снимам очите, отдолу нагоре. Мисля, че се получи добре. Мерси.

# 698
  • Перник
Момичета,може ли да снимате това лилаво мацнато на ръката?  Praynig
Това ,което SsMile  показа в първия си грим  Simple Smile

# 699
 Shocked Али, какви дълги мигли имаш! Не помня да си показвала снимки до сега! На мен ми харесва- и очната линия и грима! Включвай се по-често със снимки!   bouquet

# 700
Снимката е на Smoked Ruby на MAC (но е едно към едно с цвета, който аз си забъркам с Инглот446 и Earthshine MSF)
Защо не мога да го снимам с моя апарат ми е мистерия.... Rolling Eyes
На живо изглежда толкова красиво, а и миглите са вече супер дълги. Липсва ми само един по-хубав молив.

Открила съм и две нови маски за опъване на бръчките около очите. След силни гримове винаги си ги правя, защото кожата се натоварва от толкова много продукти. Особено след грима на Бийтълджус ми се оправиха страхотно очите след тях. Кожата се опъна, стана много мека и хидратирана. Все едно попълнена отвътре
Едната е с намачкани банани- потапят се две козметични тампончета в бананената каша и се слага на очите за 30 минути.
Другата е пак с тампончета, то се топят в оризова вода. Пак се седи около 30 мин.

# 701
*Ally* , в това синьо направи ми останаха очите. При следващото ми отиване до София задължително ще намеря къде ги продават и ще го купя, въпреки че незнам как ще стои на моите очи. А и начинът, по който си го комбинирала с другите цветове и самия грим са уникални! Много, много ми харесва!

malvinka88 - показала съм го в предния си пост на същата страница. Но е в скрит текст и може би затова не си му обърнала внимание.

Аз по принцип до скоро се гримирах само когато излизах навън. Но отскоро (и благодарение на вас) започнах все по-често да се гримирам за удоволствие. Въпреки че все още много често излизам без никакъв грим. И точно защото тази страст ми е нова, постоянно експериментирам доколкото наличните ми средства го позволяват. Взависимост от настроението се гримирам различно дори за през деня, но наскоро установих, че много се харесвам гримирана по този начин - (естествено и спирала, въпреки че тук отново нямам, а и често я пропускам в грим само за кафе поради същата причина като на Жаки - лесното почистване). Но определено стои много по завършено и красиво със спирала.

Скрит текст:

# 702
  • Перник
Страхотни очи.... Heart Eyes Ама просто страхотен цвят!!!А страницата в скрития текст нещо не ми се отваря  Sad

# 703
На моя собственоръчно забъркан лосион за сваляне на грим нищо не може да му се опре Mr. Green
Но при очната линия се налага да си изваждам разни чернилки от очите, които хич не ми харесват.
Иначе спиралата я махам само с вода. Чак след това преминавам към премахването на останалият грим.
От няколко дни си почиствам лицето с едно много готино детско гелче на Алверде
Скрит текст:
прави страхотна пяна, нежно почиства кожата и най-важното: не получих никакви обриви Party
То се води почистващ лосион-шампоан за деца, но щом става за най-малките и не дразни кожата и очите, става и за мене Grinning
с био маргаритки Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 20:57 от Жаки°

# 704
malvinka88 - Много, много ти благодаря! Изпращам ти линка на лични, дано се отвори.

И аз почиствам спиралата с вода.
Жаки, ще споделиш ли какъв е този домашен лосион? И ако не е спам - бихте ли казали коя с какво почиства лицето си от грима и от какво е най-доволна?
Аз за момента почиствам всичко с вода и суха салфетка. След това мия лицето с гела на Мишел, но искам да пробвам и нещо друго.

Скрит текст:
Този грим е уникален!!

Общи условия

Активация на акаунт