Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 186
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Хайде и аз да се разпиша с един грим, че само воаьорствам  Blush
Предупреждавам, че се сетих да го снимам чак след като се прибрах / около 4 часа след като се гримирах /.
Веждите ми също не са най-чудесни в момента, ама ще ги преживеете  Crazy

Скрит текст:

[/i]

# 706
В шишенце пълниш около 60-70% вода. Останалото е бебешко олио и бебешки шампоан. Важно е да са бебешки за да не дразни очите Peace
Слагам на кърпичка за грим или пак бебешка и маха абсолютно всичко Peace След това измивам лицето с гел.

Mиши, време беше да покажеш нещо и ти! Айде чакаме те и с бронзова богиня! Flutter Hug

# 707

Mиши, време беше да покажеш нещо и ти! Айде чакаме те и с бронзова богиня! Flutter Hug
Пф, да го бяхте направили след като се върна от море  Mr. Green
Сега от Снежанка ще трябва да се мъча на Бронзова богния  Joy
 Hug

ПП И вземи ми приеми рикуеста във Фб  Flutter

# 708
  • в 1001-та нощ
Малвинка   bouquet  bouquet  bouquet мерси много, а на коя марка е това бежево  Rolling Eyes  bouquet

Момичета, разкошни гримове сте показла, радвам се, че се включват и нови Дами, не е толкова страшно  Mr. Green

до сега не съм имала проблем със свалянето на очните линии - но съм ползвала добри дегримьори за чувствителни очи (деклеор, ланком, ести лаудер ...) ... проблем дойде с първата водоустойчива  Shocked тогава по препоръки във форума добавих масло към дегримьора (вече ползвах мицеларната на биодерма) и стана чудо - оставям тампончето за неколко секунди върху окото и с едно движение всичко остава по него  Peace

# 709
Днес си сложих черен молив, очна линия и сенки с телесен цвят и ББ крем.....опитах се да снимам, но всички снимки са ужасни  ooooh! Sick
Лицето ми излиза все едно съм се намазала с крем здраве, а черното изглежда прекалено черно и натрапчиво Sick  Laughing
Като се погледна в огледалото и много се харесвам, но като погледна снимките и се плаша само от себе си  Crazy Rolling Eyes
Аз не познавам a.l.e.n.a и не съм я виждала, но вече съм склонна да повярвам, че в действителност изглежда прекрасно с ужасно черната си и натрапчива очна линия  Laughing

Аз почти всеки ден съм с различни сенки и самото поставяне на сенките, от както си купих двете палитри на МАС, трае около половин час - само сенките, другите неща са си отделно  Crazy Laughing Никога до сега не съм отделяла толкова време за грим, но с тези сенки ми е много трудно да реша кои точно искам  Laughing И понеже стана въпрос за лилави сенки, да се оплача....аз нямам лилави сенки Sad .....имам Beauty marked, който многооо ми харесва, но нанесен върху клепача при мен изглежда като черно  Rolling Eyes Надявам се в най-скоро време да поправя тази си грешка  Grinning
И да се похваля....случайно открих едно много малко магазинче на МАС, което ми се видя доста добре заредено и най-вероятно още утре ще го посетя и ще разгледам още веднъж Earthshine МSF - много му се чудя, а докато се чудя най-вероятно ще свърши  ooooh!

От продуктите за премахване на грим за сега съм най-доволна от Comforting Cream Cleanser на Clinique и от Bioderma Sensibio, но на Clinique ми свършва прекалено бързо, а Bioderma при мен не се продава и за това съм принудена да пробвам и разни други неща. Последният продукт, който си купих е някакъв нов гел на Diadermine
Скрит текст:
Очаквах да не ми хареса, но се оказа, че не е чак толкова лош   

# 710
  • в 1001-та нощ
B & C  Peace радвам се, че опитът те води към моето "верою", и Елфи ме разбира  Peace на живо изобщо не седи така отрязано  Peace

по-меко изглежда, ако се сложат сенки (черен мат), но става малко по-дебело и не е така трайно  Blush (ако не е за снимка, правиш грима си в 6:30 и трябва да изкара до вечерта   Blush )

също ми е направило впечатление, че има значение и каква е очната линия, има гел очни линии, които стоят матово - като на Весито - например на елф, а аз ползвам по-лъскави сега и течни и с тях съвсем се отрязва  Peace лъскавото фрапиращо отразява светлината в контраст със сенките  Blush което ан живо не е така  Blush

# 711
  • Перник
a.l.e.n.a ,молива е на някакви си El Corazon  Mr. Green В Русия може и да им е известен,ама аз за първи път го видях и чух,но важното е,че молива е уникален  Simple Smile И при следващото ми ходене,ще се сдобия с няколко  Simple Smile

# 712
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Малвинка   bouquet като нищо ще пробвам и някой водоустойчив за устни - от предлаганите тук, ако моят бял на импала не ми хареса  Heart Eyes

B & C, аз съм пробвала няколко мицеларни води и да ти кажа - не усещам никаква разлика, сега ползвам тази на Виши - 400 мл с помпа - дори ми се струва по-добра от Биодермата  newsm78

# 713
B & C, аз съм пробвала няколко мицеларни води и да ти кажа - не усещам никаква разлика, сега ползвам тази на Виши - 400 мл с помпа - дори ми се струва по-добра от Биодермата  newsm78
Не знам, аз съм доволна от Bioderma и не ми се рискува с Vishy. От Vishy имам лоши спомени  Confused
Майка ми ще ми идва скоро на гости и се надявам да ми донесе една голяяяямаааа бутилка на Bioderma, а може и две да си поръчам  Mr. Green  Grinning

# 714
  • София
Мишинаторка страхотно гримче Wink

ето и моята визия днес (доста се контурирах , качвам снимката за малко )

# 715
  • Перник
Красавица!!!  Heart Eyes Пу-пу  Simple Smile

# 716
  • в 1001-та нощ
Лепи   bouquet много красиво  Heart Eyes определено много ще съжалява всеки, който не е хванал момента  Peace

# 717
Лепи, очарователна си! Много красива! Радвам се, че успях да те видя.. както каза Алена - който не успее, трябва да съжалява! И червилото ти е много красив цвят и ти стои страхотно!

# 718

Пф, да го бяхте направили след като се върна от море  Mr. Green
Сега от Снежанка ще трябва да се мъча на Бронзова богния  Joy
 Hug

ПП И вземи ми приеми рикуеста във Фб  Flutter

Kaжи как се казваш, че се е образувал списък от адски много непознати имена Blush
Ще направиш богинята значи след морето!

Lepi, страхотна си Hug Heart Eyes Аз май до сега не съм виждала цяла твоя снимка! Много си хубава и грима е страхотен Heart Eyes

# 719
Изпуснах Жаки, обаче теб те хващам. Много си хубава, Лепи, и много хубав грим! Кое е червилото?

Благодаря на Shide и SsMile за комплиментите.  Embarassed Hug
Връщам ви ги и на вас, за хубавите гримове, които показахте. Мишинаторка, ти също!

Гримът трия с мляко на Лореал, Трипъл Актив, Розова вода + жожоба, измиващия гел на Хималая.  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт