Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 600
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
 Grinning
а има ли Фейсбук група за майските мами 2013г, защото с предишното бебе си имаме една затворена в ФБ група Февруарки 2012 ??  или може все още никой да не е направил някой знае ли?

# 496
От вълнение забравих да попитам  Embarassed каза на няколко дена ама....... ще видим след 2 седмици дали ще установим бебе или не  Praynig

# 497
Dita, по принцип Марла е създател на тази група, но може и на мен да ми пратиш рикуест във фб, веднага ще те добавя, това е профила ми: http://www.facebook.com/woodiana Simple Smile

# 498
Здравейте , да разкажа и аз за борбата ми с  килограмите.
През първата ми бременност качих около 20кг. бях стигнала почти 90 кг. , на моя ръст направо бях   261uu . След раждането до годинката на малката успях да свали всичките 20 /кърмих до 4 м. после м спря кърмата и след това започнах да се ограничавам / , после даже и още 15 кг. и влезнах във форма в която дори и като ученичка не бях.  Сега по време на бебеправенето се поотпуснах и стартирам от 63-64 кг. Та мисълта ми беше да не се притеснявате за това, килограмите се свалят с малко повече воля и упоритост. Далеч съм и от мисълта и постоянно да се тъпчем, златната среда трябва да нацелим.

# 499
Хайде, време е и аз да се включа тук. След множество проблеми, вече мога да кажа, че съм бъдеща мама на едно малко тупкащо сърчице. Очакваният термин е 2 май! Благодаря ви, че ви има, момичета! В много тежки моменти ми помогнахте!

# 500
е супер, честито лек аи успешна бременност ти пожелавам   bouquet

# 501
Не е много лека, защото полежах за задържане 2 седмици и все още прокървявам от време на време, но се надявам това да отмине  newsm78

# 502
ооо дано, съжалявам , не знаех, но съм сигурна , че всичко лошо ще остане зад гърба ти! Надявам се всичко да бъде вече наред Praynig

# 503
Не е много лека, защото полежах за задържане 2 седмици и все още прокървявам от време на време, но се надявам това да отмине  newsm78

Бързо да отминава и повече нищо да не те тормози.  Hug

# 504
marchina, дано трудностите са приключили Praynig
rosalinda 86, и аз по това време ходих на лекар, но не се видя точица, 2 седмици след това имам 6.7 мм ембрионче Heart Eyes Така че стискам палци  Peace
И аз се колебая за казването момичета...понеже живеем далеч от роднините си и днес се прибираме при тях, мисля да кажем на родителите си ... следващото ни виждане ще е по Коледа вероятно, а до тогава няма да устискам Crazy Надявам се всичко да си е наред Praynig

silver_moon, пуснах ти покана за приятелство Hug

# 505
Мале колко сте изписали  Shocked  Докъто прегледам групичкаата във фейса и сте на въртяли няколко страници Joy

Честито на новите мами   bouquet Успех от мен и лека бременост! Hug

Зузи, мила стискаме палчета мъничкото да излезе боец и всичко да бъде наред и с двете малки душички Praynig

относно качването на килограми аз стартирам от 63кг като Кристалита, немога да съдя по майка ми, защото с брат ми не е качила нищо, а с мен доста. Така че си зависи много. Важното наистина е да се намери златната среда, да се хапва умерено и качествено.  Peace

# 506
zuzi_beliata и полис според мен лекарите ви не са ви обяснили ситуацуията и не са искали да ви дават напразни надежди. Абсолютно при всички близнаци единият върви по малък от другия и се развива по бавно. Това не значи категорично, че е "дефектен". За това са ви казали, че има вероятност единия да отпадне. Не губете надежда и всичко ще е наред.

С първата бременност качих около 15 кг /най много качих последните 10 дни, защото преносих и имах чувството, че качвам по кило всеки ден/ - 10 кг оставих в болницата а останалите 5 изчезнаха много бързо покрай кърменето та даже станах по слаба от колкото забременях. Зимата си наваксах обаче и лятото мнооогооо бавно свалих.

silver_moon и аз пускам покана.

# 507
Ехе, момичета колко много сте изписали днес Simple Smile не мога да смогна да ви изчета.
За килограмите - мен също ме е страх много от качването им, особено защото съм склонна към дебелеене и за да поддържам добра фигура в последната година и половина все тренирах и се ограничавах в яденето. Преди все гледах да се храня нисковъглехидратно, но от около 2 седмици месо не мога да погледна, както и някои зеленчуци и плодове. Основно преживявам на кисело мляко, сирене и печени филии, както и ужасно много картофи и ориз (точно храните, от които качвам), всичко друго ми е гадно само като си помисля за него... Най-интересно ми е защо така ми опротивя месото, като аз основно с месо се хранех... В крайна сметка се успокоявам, че щом веднъж съм свалила 15 кг пак ще отслабна. Важното е само бебчо да е добре.
Но вече регистрирах плюс в килограмите - преди бях 60-61 кг, а буквално от както видях двете чертички съм 62 кг и по-интересно взеха да ми стягат панталоните и преместих колана с една дупка...

За казването - аз казах само на мама, но на всички останали сме решили да кажем чак като вляза в третия месец. Суеверна съм и не искам засега много емоции около мен, а познавайки баща ми и свекървата (и двамата са телци между другото, родени на 27 април) в момента, в който им кажа, мога да считам, че всички близки и далечни роднини ще научат, както и всички техни колеги и познати hahaha На приятелите специално нищо не мисля да казвам, докато не почне да се вижда, макар че някои вече почнаха да ме подпитват защо не пуша. Най ме е страх как ще кажа в работата, но ще го мисля като му дойде времето...

# 508
Относно казването-само таткото знае и сестра му, изчакваме 13-14 г.с и тогава ще кажем на всички. А пък при мен килограмите са минус 2, откакто съм бременна, но за сметка на това коремът ми е толкова подут, че не е истина,уж било нормално... а пък вече ме заглеждат хора по улиците, отдавам го на запека  Embarassed , но определено това с килограмите много ме притеснява!

# 509
На приятелите специално нищо не мисля да казвам, докато не почне да се вижда, макар че някои вече почнаха да ме подпитват защо не пуша.
Даммм, познато ми е, това жена изведнъж да спре да пуши не само кутия на ден, ами изобщо да не пуши и да отказва любимата биричка или винце с предтекст, че нещо не й се пие или иска да се прочисти малко... вииинаги е доста съмнително в очите на познати и приятели Wink Аз този път съм замазала малко положението, защото ме знаят, че алкохола принципно не ме влече и че попушвах по- по малко, ама знае ли човек, винаги ще се намери някой прозорлив с 'детективски' дух Wink  Joy

Общи условия

Активация на акаунт