Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 585
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
wafi, дай Боже да си права  Praynig  Praynig  Praynig. При мен обаче едното сакче  мноооого по-малко, няма пулсации и вътре бебето не изглеждало добре развито според доки. Дано апаратурата й греши!
За подутите коремчета и отеснелите дрехи е съвсем нормално. Едно време във френския и английския двор шивачите на благородните дами първи са разбирали, че са бременни, защото талията веднага се разваля, поне + 2см. Аз нямам търпение да ми е по-голямо коремчето и да се перча с него  Laughing

# 511
Аз нямам търпение да ми е по-голямо коремчето и да се перча с него  Laughing

Аз също.  Grinning Макар че твоето ще е по-голямо, защото две бебчета ще има в него.

# 512
Четох някъде, че през бременността организма сам те ориентира от какво има нужда, за да се набави всичко необходимо за правилното развитие на растящия живот. Например, ако ти липсва калций, ти се яде повечко кисело мляко, сиренце, млечни произведения, ако въглехидрати - повече ориз, картофи, хляб и т.н. Така че, момичета, не се ограничавайте, успокойте се и хапвайте качествено. Килограми не се качват само от храната, а и от обездвижването, което се случва в последните месеци - все пак с големия тумбак човек не може да тича и по-малко енергия се изразходва. Аз лично накрая качих най-много, защото много си почивах, по-малко се движех. Този път предполагам няма кой да ме остави толкова залежана и дано резултата е по-малък накрая. Но и аз да кажа, всичко свалих след раждането.

# 513
 Hug БРАВО БРАВО БРАВО за високата активност в темичката ни,няма ме само 1 работен ден,а май ще ми трябва още 1 за да прочета пропуснатото Party Ама ставаме все по-голяма и силна група Hug
Първо искам да поздравя новодошлите мамчета и нека никоя от нас да не напуска темичката по рано от Май 2013 Naughty
Честито на виделите вече малката сладка точица*аз имам да почакам още Crossing Arms
А на мамите с две точици-кураж и търпение милички-мислете само позитивно и съм сигурна че скоро ще се похвалите със второ тупкащо сърчице- ииии да знаете че ви завиждам-И аз искам близначета Crossing Arms baby_neutral baby_neutral
Аз второ тестче мисля да направя в неделя и сиииилно се надявам и двете чертички да са еднакво наситени Hug
За килограмите-ами аз да си кажа честно имам нужда от някое килце,че вече взеха да ме питат да не съм болна нещо,преди 4 години дойдохме в чужбина- и от раз свалих 3-4 килограма (бях 49-50) явно от климата,от стреса в началото и така до днес не мога да си ги кача, ноооо сега ще нааваксам hahaha

# 514
аааа забравих да попитам ooooh!
От тази сутрин имам  вагинално те4ение -бяло,почти прозрачно и белтъкообрано,без мириc newsm78- та  дали е нормално?вие забелязали ли сте в началото нещо подобно?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 21:15 от bebi6ok

# 515
  • София
Спокойно,ако е без мирис и няма сърбеж или друг дискомфорт,всичкое нормално Hug

Момичета,нещо съм се депресирала,тия хормони не ми влияят добре.Все си мисля дали всичко с бебето е ок,ако ме боли и ми е зле,се тръшкам,а днес следобяд бък бях доста добре и нищо ми нямаше и веднага почнах да се филмирам,че нищо не ме боли ooooh!Оф,извинявайте,че ви надувам главата,сигурно не само на мен ми минават разни гадни мисли през главата ConfusedНа преглед съм на 18ти и ми се струва доста далечно Rolling Eyes

# 516
  • Бургас

Момичета,нещо съм се депресирала,тия хормони не ми влияят добре.

Ako това ще те успокои поне малко, не си сама  Sunglasses  Hug

# 517
Момичета, благодаря на всички за подкрепата и хубавите думи. Зузи- да с теб май вървим заедно и сме били на лекар в един и същи ден. Надявам се и при двете ни всичко да се развие благоприятно.
Относно казването - аз разбрах, че съм бременна на рожденния ден на мъжа ми и познайте - вечерта цялата рода и всичките ни приятели знаеха. То при нас естественото ми забременяване си е едно малко чудо. При бървата ми бременност преди 11 години пак научиха всички буквално първите дни. Все така се случва при мен.  Grinning
Относно килограмите - боже, каква е разликата да си на 23 и съответно на 34. С дъщеря ми до 5-я месец само две кила и то на гърди, до края 15, от които останах 5 и за два три месеца - пак 50 кг. А сега - уж се храня буквално с плодове, зеленчуци и кисело мляко, товреме навреме някоя манджа  ( това ми се яде само), а имам чувството че съм качила поне 3 кг.

# 518
Момичета,нещо съм се депресирала,тия хормони не ми влияят добре.Все си мисля дали всичко с бебето е ок,ако ме боли и ми е зле,се тръшкам,а днес следобяд бък бях доста добре и нищо ми нямаше и веднага почнах да се филмирам,че нищо не ме боли ooooh! Оф,извинявайте,че ви надувам главата,сигурно не само на мен ми минават разни гадни мисли през главата Confused На преглед съм на 18ти и ми се струва доста далечно Rolling Eyes

Спокойно, не си само ти.  Пък и 18-ти е близо, ей го, почти е дошъл. А всичко ще бъде наред.  Peace

Надявам се и при двете ни всичко да се развие благоприятно.

Пожелавам ти да е така.  Praynig

# 519
Zuzi, всико ще е наред надявам се до другия преглед да чуеш и другото сърчице Praynig анализиащата се, аз съм по съшия начин болии м , притеснявам с, като не ми е гадно се чудя защо,Ох о вторник сигърно ще се побърка, ръката ми е непрекъснато на малкото коремче, сякаш така ще го предпазя и всичко ще е наред

# 520
  • Sofia, Bulgaria
Момичета,
Мъчи ли ви температура? От няколко дни ми е много "смачкано" и си усетих, че имам температура. Нямах термометър, но вчера си взех и имам постоянна 37.2 . Особено след обяд ми е зле, а нощем ми е студено. Тук все още е 35градуса а нощем не пада под 28-27. Мъжа ми спи гол до мен, а аз се завивам с юрган. Ужасно е  newsm61 ! Тази Т през цялата бременност ли е ?

# 521
  • Бургас
Тази Т през цялата бременност ли е ?

Уж не е през цялото време, но в началото, през първия триместър често се случвало.

# 522
nanina_87_  Hug благодаря ти   bouquet

# 523
Мъчи ли ви температура?
eluludata, аз имах същия въпрос, понеже в продължение на няколко дена поддържах 37.2. Arhinora ме успокои като каза, че това се дължи на високия прогестерон /което е хубаво/ и е нормално до към 4-тия месец Simple Smile  Peace

# 524
  • София
Добро утро,мацки Hug
Явно с притесненията няма да се справя до самото раждане,дай Боже всичко да е наред при всички ни и да има истиснки бебевалеж през май догодина Praynig Praynig PraynigВъпреки,че аз,живи и здрави,със сигурност няма да раждам през май,защото ще съм с планово секцио,а то се прави 3-4 седмици преди термин,сиреч април LaughingНо,както и да е,само да сме здрави Peace
Аз имам рожден ден в понеделник и явно съм изпаднала в онова особено състояние преди рд-то,но се надявам във вторник да ми се оправи настроението CrazyВчера гледах едни клипчета в профила на Медициснки център Фемина,от разни фетални морфологии на бебета в реално време,много се умилих Heart EyesДано и на нас се случи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт