Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 562
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Честито и добре дошли на новите мамита  Hug пожелавам всичко да е наред и догодина в най-хубавия месец от годината да се радваме на красиви и пухкави бебчета  newsm30 passifier feeding при мен аз нямам никакви симптоми освен ставането до тоалетна поне 2 пъти на вечер, но това започна още преди да разбра че съм бременна  newsm78 и леко ме наболяват гърдите и корема други симптоми нямам аз за сега и дано да нямам  Simple Smile а и четох, че в 5 г.с. трябва вече сърчицето да започне да тупка би трябвало вече да се вижда Simple Smile

# 616
Анализиращ се,Честит Рожден Ден със закъснение(но вчера ми беше мноого лошо).
Да си жива и здрава,както и малкият бебок,много щастие и усмивки и край на депресиите!

Ох,да се оплача много ми е зле вече,не повръщам,но постоянно ми се гади,вие ми се свят,вчера като станах да си взема за ядене направо залитах,малко се уплаших какво става,от няколко дена само лежа което и мен ми влошава доста настроението,води ме до едни кофти състояния и мисли,добре,че милото помага,гледа детето,мие чиниите,пазари,сам си готви милия Embarassed и на работа ходи,малко се притеснявам да не му дойде в повечко?!?

Blagbg съвсем скоро ще се види,на мен док.ми каза че трябва да мине поне 1 седмица което означава,че може и да е нужно повече време,не се тревожи,изчакай още няколко дена и,ако нямаш търпение пак отиди,би трябвало да се види точката Simple Smile

# 617
За секса аз вече бях писала,че до 3 месец,ако не без него,то поне доста спокойно да се прави и еякулацията да се случва навън или с презерватив,защото Точката съдържала генетичен материал и ако спермата му била не си спомням как се изрази,може да има неприятни последици,както някой по-горе беше писал контракции и незнам какво още Embarassedне го обясних както трябва,но и с тази разсеяност ми е трудно да помня!

Мон...всичко ще е наред и занапред,нали има теории,че докато тялото ти свикне с промяната може да ти прицапва околко дните които трябва да ти дойде,без това да е притеснително!

# 618
Момичета, говорих с лекаря, каза сутрин и вечер по две фолиева киселина, нищо , че е о,4мг.Сега с нетърпение чакам да минат още две седмици за следващия преглед.След 5-6 години хапчета, аз съм живото доказателство, че не пречат и всичко е до организъм. Praynig само всичко да е наред за напред

# 619
Момичета, кога почва да се чува  Heart, аз днес влизам в 6г.с, но лекарят каза да отида след две седмици, за сега само може да потвърди бременността. Нормално ли е не е ли?Видя се едно черничко топченце, обградено с по-светло ореолче

# 620
  • София
Влизам набързо,да е отчета,няма време да ви изчета,сори!Всичко е идеално на прегледа,чухме сърцето,бие си съвсем нормално,бебо е порастнал,въобще,много съм щастлива и спокойна.Бесумно ми е зле,повърнах в колата,докато карах към клиниката,та после и на мивка я карах.Вие ми се свят,боли ме глава и ми се гади постоянно,без значение дали съм гладна,сита и т.н.Айде,излях си житейските радости и неволи,цункам ви! Hug Hug Hug

# 621
Анализираща се, това е страхотно, много се радвам, че всичко е наред.Лягай и си почивай и се радвай

# 622
Здравейте! Искам и аз да се включа към майските мами. Очакван термин по мои изчисления (ще видя кога ще посетя лекар за първи път?) 10-11 май. Трета, планирана бременност. Ще се радвам да участвам във вашите дискусии

# 623
Vilexa, честито Simple Smile лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и здраво и красиво бебче накрая

# 624
И аз ви пожелавам  същото на всички. Ще мине доста време докато ви поопозная, толкоооова  много сте писали. Може би няма да имам време да пиша по всички теми, но ще следя редовно и ще се радвам и да помагам с каквото мога.
Слънчев ден!

# 625
Здравейте, мацета!
Добре дошли на новите МАЙчета  bouquet
Честито на всички видели точицата и чули сърчице   bouquet
При мен всичко е наред. Снощи съобщихме новината на дъщеричката ни и тя милата си поръча сестричка stork-girl сладурка мамина  newsm76
Последно време каквото и да хапна след 10 мин ми остава един горчив вкус, които е един и същ независимо от това дали съм яла сладко или солено. Мисля че една майка преди време се беше оплакала от същото нещо, при вас как е?

# 626
  • София
Анализиращ се защо не говориш с Илиев да те прати на системи за 3 дена. Аз бях 3 пъти и от тогава съм по-добре. Цяла седмица след това не ми се гадеше, а сега е нещо поносимо /на приливи и отливи/. То може сутрин просто да ходиш в болницата да ти ги вливат за час и половина и после си се прибираш и на следващия ден пак. Малко е скъпичко в Токуда, но си струва.
cristalita и мен ме мъчи много  този ужасен вкус / и предната бременност го имах и го наричах "метален"/ и все се опитвам да го прилуша с нещо, но винаги пак се появава  Sick. До края все си го има, но после няма да му обръщаме внимание.

Новите мами  Hug добре дошли и успех!

# 627
  • София
Мерси за препоръката,Стефи HugТи как си,пооправи ли се?Миналия път до коя седмица ти продължи гаденето? Rolling Eyes

# 628
  • Бургас
Трета, планирана бременност.

Добре дошла и браво на теб! Искрено се възхищавам на жени, които се решават на трето дете и безкрайно се радвам, че има и такива хора. Успех и лека бременност! Hug

# 629
  • Бургас
На всички, които не съм споменала поименно  Hug и все хубави новини занапред!

Общи условия

Активация на акаунт