Звездни компромати-146

• 62 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Колкото да не ви изпусна  Hug

Кейти Пери на басейн в Маями

Джей Ло имитира Емануела

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 18:56 от sise_to

# 17
  • До морето
Само запис  Blush

# 18
# 19
  • София

Не я е срам! Ок екипа на Емануела да реагират веднага срещу това посегателство и да си търсят правата!  Joy

Деми Ловато в Маями

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 19:13 от Kick In Da Nads

# 20
# 21
  animal037  animal037  animal037  animal037

нямате стигане Simple Smile

# 22
  • София
Снимки на Мадона от шоуто в Париж снощи, което разгневило феновете, заради продължителност от само 45 минути при цени на билетите до 200 лири, а 15 минути били посветени на политически разговори и отправяне на послания.

# 23

тази снимка е много странна, това между краката й Shocked

не знам дали ще съм права, но Мадона ще почне да заприличва на Лили Иванова, не знае кога и как да спре newsm78

# 24
тази снимка е много странна, това между краката й Shocked

Да, това между краката и е..огромно  Crazy  Mr. Green

Joy

# 25
# 26
  • София

Laughing И аз не знам как е излязло така. Една от редакторките на сайта, от който взех снимката, пише, че я добавя към статията, защото ни обича.  Mr. Green Madge Biscuit Attack.

# 27
Gia   bouquet
Няма друга такава ПР кампания като Здрач-ната и Робстен сагата
Сега ще ги разделят после през Октомври ще ги съберат, и някъде пролетта ще ги освободят от всякакви ангажименти  
hahaha hahaha hahaha

# 28
  • София
Gia   bouquet
Няма друга такава ПР кампания като Здрач-ната и Робстен сагата
Сега ще ги разделят после през Октомври ще ги съберат, и някъде пролетта ще ги освободят от всякакви ангажименти  
hahaha hahaha hahaha

Какъв ПР с женен зрял мъж с две малки деца? ooooh!  Това въобще не е добре за ничий имидж, особено при основна тийн фен база.
Виж, ако беше млад върколак...

# 29
  • До сърцето...

Малиии, снимката е  Shocked . Да не би нещо със светлината, не вярвам да е това което си мисля, не е реално просто...

... от шоуто в Париж снощи, което разгневило феновете, заради продължителност от само 45 минути при цени на билетите до 200 лири, а 15 минути били посветени на политически разговори и отправяне на послания.

Има и други отзиви за концерта и в Париж - Мадона зарадва феновете си във Франция или Мадона се обясни в любов на Франция.

Общи условия

Активация на акаунт