Звездни компромати-146

• 62 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 165

Тези ботички не са ли същите като на Кейтито, явно са много модерни Grinning тук също

# 166
# 167
Бередин е много смешен с този бански.

# 168
# 169
В парчето на Алисия или Десислава или на Теодора имаш предвид???? Честно казано не съм ги слушала, може и да са в друг стил, но знаейки, че тези мадами се презентират в тези среди предположих, че и парчетата са им с тази насоченост  Thinking
 Peace

# 170
  • вкъщи
Калина Крумова я видях  в петък вечер в Бургас по Богориди  в Бургас,със сина си беше и с някакъв мъж.Невероятно тяло,прическа и рокля.Много слаба и висока.Всеки се обръщаше след нея,невероятна жена.

# 171
# 172
# 173
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фани, винаги постваш страхотни снимки Hug

От мен един Матю Макконъхи при Крейг Фъргюсън Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=GvkPPJ0gCF0
Ако това е "много остарял" мъж, аз съм категорично некрофил Mr. Green

# 174
# 175

Нещо не мога да разбера в случая Кейти и Сури защо са облечени така - майката с дънки, риза, пуловер и боти, а детето - с потник, пола и джапанки. И двете са прилично облечени, но майката е облечена за 10-15 градуса, дъщерята за 25-30  Thinking

# 176
Наведнъж прочетох страниците и сега имам въпрос по отминала тема, но все пак ако някой знае - с какво се занимава бащата на Бийбър?

# 177
Гледам по Би Ти Ви едно интервю с Калина Крумова - много е променена в лицето, едвам я познах, какво си е направила?  newsm78

Mного красива...промяна видях само в прическата и грима. Тя си е хубавица Peace

Спор няма, много е красива. Peace Но от политическа гледна точка и с един суперлатив не бих могла да се изразя за нея. В крайна сметка е в парламента, заради политическата група, която я е подкрепила. Като ще напуска групата, да напусне и парламента...пък на следващите избори, ако я изберат - добре. За какво говори това й поведение?!  Sick Само в България го има това...
Само да поясня, не съм привърженик на Атака /опазил Бог/ и не визирам само случая Калина Крумова, има доста и други хамелеони като нея, но за нея стана на въпрос...

Доста извън тематиката, но не можах да се въздържа. Ще ме прощавате. Crazy

# 178
  • Пазарджик/Лондон

Това непременно трябва да се гледа - Кейт отново е ослепителна Flutter.

# 179
  • До морето
Гледам по Би Ти Ви едно интервю с Калина Крумова - много е променена в лицето, едвам я познах, какво си е направила?  newsm78

Mного красива...промяна видях само в прическата и грима. Тя си е хубавица Peace

Спор няма, много е красива. Peace Но от политическа гледна точка и с един суперлатив не бих могла да се изразя за нея. В крайна сметка е в парламента, заради политическата група, която я е подкрепила. Като ще напуска групата, да напусне и парламента...пък на следващите избори, ако я изберат - добре. За какво говори това й поведение?!  Sick Само в България го има това...
Само да поясня, не съм привърженик на Атака /опазил Бог/ и не визирам само случая Калина Крумова, има доста и други хамелеони като нея, но за нея стана на въпрос...

Доста извън тематиката, но не можах да се въздържа. Ще ме прощавате. Crazy

Специално за случая на Калина Крумова, доколкото си спомням, тя от самото начало на мандата си започна активно да се занимава със закона за сурогатното майчинство в България. В едно интервю каза, че през цялото време не е получила никаква подкрепа от партията и парламентарната си група, но върхът било когато трябвало да се гласува закона или предложението ли- в парламентарната зала нямало никой от Атака. Това било нещото, което я накарало да напусне!

В тази връзка на мен пък ми харесва, че не остана някоя анонимна, ами си има някаква кауза и се бори за нея!

Общи условия

Активация на акаунт