Звездни компромати-146

• 62 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
То няма бебе  Laughing

п.с. Явно Алисия първа е изневерила и "чукнала" Н.Михайлов и цялото театро сега е от безсилие и злоба, с желание да й натрият носа! Това бебе не е правено с любов, а с мисълта после да кажат "Видя ли, ма!"
Ако Николета действително има бебе, то тогава горкото! 1 седмица на Бора Бора, 1 на Сл.бр., 1 на Тасос, нощите по дискотеки с Азис  Sick, Ванко  Sick и оня мазния дето беше гадже на Гигова.  ooooh!

Мисля, че вината за това, че НиЛо не си гледа бебето е наша!  Mr. Green Ако спрем да я коментираме, тя ще се кротне и ще се прибере вкъщи с подвита опашка! А сега я правим суперзвездата на БГ!  Mr. Green

# 241
  • София
Незнам Алисия дали осъзнава, че без да иска или не, заприличва лека по лека на Николета..

Мадона, Лурдес

Катрин  Макпий

Ким  Кардашиян

Джанис  Дикинсън  среща  свой фен  в Бевърли  Хилс

Никол  Ричи

Риана, пак

Кристи  Бринкли  с децата си

Марая  Кери  с мъжа си на благотворително събитие

Джош Дюамел и Джулиан Хъф на снимачната площадка на "Безопасно убежище"

Синди  Крауфорд  за  Tatler, страхотна е Heart Eyes

Кати  Пери  в Рио

Нина Добрев като дете

# 242
Аз пак да питам - защо някой не направи отделна "найлонова" тема?
И да не си цапаме звездната тема със селски пръчки. Peace

# 243
Миналата година имаше опити за отделна тема, но модератор, дали не беше и администратор я върна тук и каза да не прекаляваме с лигните.

# 244
  • Sofia
Джордж Клуни
Прекрасни  Crazy

# 245
Тези дни по БТВ гледам "Приятели" - предполагам че последен сезон, някой знае ли преди колко години е сниман, разликата е огромна? Crazy

# 246
Тези дни по БТВ гледам "Приятели" - предполагам че последен сезон, някой знае ли преди колко години е сниман, разликата е огромна? Crazy

1994-2004

# 247
  • На земята, която е всъщност звезда.

Тая жена ме удивлява всеки път като я видя. То бива да не й личат годините, бива, ама нейното на нищо не прилича.     

# 248

Тая жена ме удивлява всеки път като я видя. То бива да не й личат годините, бива, ама нейното на нищо не прилича.     

А на колко години е? Страхотно изглежда...

# 249
Според Уикипедия е 1954 набор!

п.с. разглеждам снимките й в Гугъл - няма една снимка без усмивка! Мн е готина!  Grinning

# 250
Според Уикипедия е 1954 набор!

п.с. разглеждам снимките й в Гугъл - няма една снимка без усмивка! Мн е готина!  Grinning

И аз да изглеждам така на тези години и аз няма да спра да се усмихвам  Mr. Green

# 251
Тази трябва да я проучим сериозно - изглежда 25 години по-млада!

# 252

хормони си бият , затова не остаряват особено ,
масова практика е там .

# 253

хормони си бият , затова не остаряват особено ,
масова практика е там .

Това е ясно, но хормоните не могат да преборят земното притегляне т.е. увисването на контурите на лицето. Тя няма никакво увисване около устните и брадичката, а не ми изглежда да й е правен лифтинг (поне на снимките не виждам опънати очи или устни)

# 254
хормоните ги подмладяват вътрешно ,
а и лифтинг й е правен ,  и то не един ...

Общи условия

Активация на акаунт