Звездни компромати-146

• 62 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Иван Лечев има втори син. Да са много щастливи цялото семейство!

Честито! Да са живи и здрави! Grinning

# 676
Вижте тук http://www.triumph.com/award/en/10383.html?cmsId=f52eaf8067862c5 … est=bg/bg#votenow може да подкрепите една талантлива българка на конкурса на Триумф

# 677
# 678
Този не беше ли женен и с дете, загаджил се е с Е. Минчев ли?
Изпуснала съм клюката.

# 679
  • На земята, която е всъщност звезда.
И Милен Цветков вече има син, Боян. Хайде и на него най- добри пожелания! Grinning

# 680
  • София
И Милен Цветков вече има син, Боян. Хайде и на него най- добри пожелания! Grinning

Хайде, честито! Grinning Всички бебоци да растат здрави и още да се раждат!

# 681
# 682
Този не беше ли женен и с дете, загаджил се е с Е. Минчев ли?
Изпуснала съм клюката.

И аз от форума научих, че е изоставил жена си и детето, заради Евгени. Дори имало предаване при Венета, посветено на връзката им Whistling

Гуен Стефани е на 42г, изглежда отлично, без интервенции:
http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/07/doubt- … wards-2012-20.jpg

# 683
# 684
  • Варна

Някой май се упражнява с Фотошоп, доста нескопосано при това. Каквато идеята - такава и реализацията.

# 685
Аз не мога да разбера кой е таргета на тази реклама - 12-13г. момиченца ли? Николета впечатлява само тях, а такава количка, жена очакваща бебе, едва ли ще се засили да си купи. Прилича ми на направена от мушама.

# 686

Някой май се упражнява с Фотошоп, доста нескопосано при това. Каквато идеята - такава и реализацията.

Повече от нескопосано! Катастрофален  Фотошоп! Все едно някое детенце е рязало картинки и е наслагвало едно връз друго!  ooooh!

# 687
  • в пералнята

Повече от нескопосано! Катастрофален  Фотошоп! Все едно някое детенце е рязало картинки и е наслагвало едно връз друго!  ooooh!
Не се излагай, децата имат богато въображение и неподправена оригиналност, никое дете не би сътворило подобен шарж.

# 688
Ха ха ха
Дръжката на кошницата й е като гривна лепната.
Ха ха ха
Наистина и марката и лицето от рекламата не биват

# 689
Певецът Гари Барлоу от Take That съобщи, че със съпругата му са загубили дъщеричката, която очакваха да се появи всеки момент на бял свят. Детенцето е било мъртвородено половин месец преди края на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт