Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Добро Утро и от мен момичета   bouquet

# 436
Добро утро и от мен Simple Smile Ако някой има 24 епизод на пише Simple Smile Тежки серии се задават..чак не ми се гледа, но път и много искам да чуя какво си казват..Хубав ден на всички  Hug

# 437
Добро утро и от мен Simple Smile Ако някой има 24 епизод на пише Simple Smile Тежки серии се задават..чак не ми се гледа, но път и много искам да чуя какво си казват..Хубав ден на всички  Hug

с профил регистриран ЗАВЧЕРА???
момичетата тук не са нито глупави, нито наивни

# 438
Разбирам Ви..но все пак аз да си питам Simple Smile Ако някой ми го прати ще съм благодарна.. Simple Smile

# 439
Разбирам Ви..но все пак аз да си питам Simple Smile Ако някой ми го прати ще съм благодарна.. Simple Smile

Виж си мейла ! Simple Smile И си ползвай истинската регистрация във форума когато имаш такива искания ! Simple Smile

И за да сме по темата ! И за да не ни се кара пазачката ....
Тези семейни взаимоотношения просто не ги проумявам ! Ама никак !
Идват ми твърди примитивни за семейство живяло дълго време в Истанбул !? :

# 440
 Здравейте, аз съм регистрирана отдавна и също бих желала да ми пратите на ЛС еп.24. Следя сериала с голям интерес и много съжалявам, че по този начин ще трябва да го гледаме, благодаря предварително! Heart Eyes  bouquet

# 441
Добро утро Simple Smile Приятен и прохладен петък ви желая.

Клоди   Hug

Цитат
Това и на мен ми е много интересно кога  и как ще се случи. Няма да им е лесно и на двамата. Фериха  се оплете в доста лъжи (спрямо Емир и спрямо семейството си).

Даа Confused Всъщност те сами решиха че и тя е богата като тях,а Фери продължи илюзията.Убедена съм обаче,че когато истината се разкрие,Фери ще я посрещне достойно,както постъпва в почти всички ситуации.Дано не се лъжа Simple Smile

# 442
  • в подножието на планината

Здравейте! wavey

Клоди,   bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден, момичета! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 10:44 от ild7210

# 443
Много тежка серия,но според мен ЕМИР трябваше да изслуша Фериха,а не да повярва веднага на показаното от Ханде!!Много ме е яд на нея много ми е интересно ще настъпи ли момент когато ще ги остави намира ThinkingА пак тоя Халил е толкова антипатичен,че няма на къде Sickне съм гледала сериите напред,но мисля че ще става много интересно Simple Smile

# 444
Много тежка серия,но според мен ЕМИР трябваше да изслуша Фериха,а не да повярва веднага на показаното от Ханде!!Много ме е яд на нея много ми е интересно ще настъпи ли момент когато ще ги остави намира ThinkingА пак тоя Халил е толкова антипатичен,че няма на къде Sickне съм гледала сериите напред,но мисля че ще става много интересно Simple Smile

Може би Корай ще оправи положението  Simple Smile А Ханде май няма да се откаже толкова лесно

# 445
И за да сме по темата ! И за да не ни се кара пазачката ....

Mr. Green Никой не ви се е карал, "пазачката" както я нарече е права, че това е форум предимно за обсъждане на епизодите. Peace Аз ви разбирам, че емоциите са ви в повече спрямо намирането на сериите отколкото в коментирането, но какво да се прави...ще се приспособим и към тези тежки условия няма как. Simple Smile

Това е проблема на Емир и Фериа - липсата на разговори и изслушването. Така и не се научиха, че диалога е най - важен в едни взаимоотношения между двама души, а не ината. Rolling Eyes

# 446
имам 24-епизод благодарение на  diziler пращам само на лични

# 447

Може би Корай ще оправи положението  Simple Smile А Ханде май няма да се откаже толкова лесно
Дано,много ще се радвам Simple Smileно като слушам другите, напред в сериите ще се случват колкото и приятни,толкова и неприятни моменти Simple Smileоще веднъж казвам много хубав сериял Hugи още едно нещо ми е интересно,четох че Хазал няма да участва в 3 сезон и ми е любопитно какво ще стане със самия  сериял Thinking

# 448
Момичета и аз се нареждам на опашката за епизодите на любимия сериал.Ако може пращайте и на мен на лични за да се наслаждавам на сериите.Благодаря! Simple Smile

# 449

Общи условия

Активация на акаунт