Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 603
  • 741
  •   1
Отговори
# 540

Бети, даваш грешен линк. Още и без да съм го кликнал, като го видях, си казах, че няма как самият файл да е с такова разширение  files/listtree,.. дала си просто името на папката отгоре, вместо да копи-пейстнеш линка на самия файл, след като е качен.
(Eто например 24 еп http://dox.bg/files/dw?a=12145f2278 още си е валиден )
Аз имам серията с кристал качество, мога да я кача в dox.bg, който иска... да каже.
От доксбг не ги трият, просто това беше грешен линк.
А в транз.ит (както и в докс) по принцип си имат давност, мисля, че беше 1 седмица

в транз.ит и в докс.бг файловете не се намират с търсачка и няма как да си свалиш нещо, ако не знаеш КОНКРЕТНИЯ линк. А ако някой е изтрил нещо, значи сред нас има къртица  Joy

# 541
момичета може  ли да ми помогне с 24-та серия  Praynig

виж си мейла на който ти е регистриран профила ! Simple Smile

# 542
Добър вечер момичета!
За да не Ви пълня кутийте,от тук предавам хилядите си благодарости до всички откликали на молбите ми.Преклон,пред ентусиасма и упоритоста Ви,да предоставяте възможността на такива, като мен консуматори,да изживяват отново и отново,хубавите и лошите моменти на любимите си герои разбирайки ги.Думите ми ,не са достатъчни,за да изразят това, което чувствам към всички Вас,които през последната година,отделихте толкова много от личното си време,за да се чувствам аз щастлива.
Благодаря Ви предварително и за това,което зная,че ще направите и за в бъдеще за нас.
Лека и спокойна вечер!

# 543
diziler 
ти сега ли разбра за къртицата ! Смешно звучи ,но е в наличност !
Чакам с нетърпение епизода с качество- този и всеки следващ !
Благодарности за което !   bouquet

# 544
Наистина е по-добре да не се пращат епизоди от серияла на тези,които са със нови регистрации Naughty

# 545
diziler 

за следващи, не давам гаранция и не обещавам нищо. Все пак, записите не правя аз и не зависи само от мен. А и... ще имам ваканция скоро, така че... предстои почивка Simple Smile

# 546
diziler 

за следващи, не давам гаранция и не обещавам нищо. Все пак, записите не правя аз и не зависи само от мен. А и... ще имам ваканция скоро, така че... предстои почивка Simple Smile
Дизи, ще го правим колективно
Дано всеки да е съпричастен и да помага!

# 547
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Тук се събрахме екип един сваля другия търси трерия качва линкове... направо сме екип вече...  а картицата или плъхчето както аз му викам само да го хвана аз  box 

Дизилер като ти видя ника във форума знам че ще има нещо с добро качество или добри новини  newsm53

# 548
много мило.. Simple Smile но всичките благодарности за krasimirem, чийто сайт (нитро) също затвориха, знаете

# 549
много мило.. Simple Smile но всичките благодарности за krasimirem  (чийто сайт - нитро, също затвориха, знаете)

Специални благодарности на всички които правят и най-малкото за да гледаме Фериха
 smile3525 newsm74

# 550
признавам, че това, което правим не е редно. Но е нищо в сравнение с това, което направиха бТВ..  тоест.. заради тях изтриха 2-годишния труд на момичетата. Съвсем различен превод от техния, правен отдавна. Същото важи за Пепел от рози, Времето лети и т.н. С лека ръка и айде... в коша чуждия труд.

# 551
Пълни лицемери #Cussing out !!До преди време не ги бъркаше как така изведнъж решиха,че имат право да трият сериялите ?

# 552
Пълни лицемери #Cussing out !!До преди време не ги бъркаше как така изведнъж решиха,че имат право да трият сериялите ?
ами за пари... откакто го има канала войо не можеш да намериш нищо...

# 553
признавам, че това, което правим не е редно. Но е нищо в сравнение с това, което направиха бТВ..  тоест.. заради тях изтриха 2-годишния труд на момичетата. Съвсем различен превод от техния, правен отдавна. Същото важи за Пепел от рози, Времето лети и т.н. С лека ръка и айде... в коша чуждия труд.
+1  Ако чакаме на наще тв да гледаме филми охоооо #Crazy Сами си го търсиха и намериха Naughty

Огромни благодарности на хората които са замесени в нередните работи за да гледаме филма.

# 554
Аз изгледах много филми които още не са давали по българската телевизия както и вие ... филми които ще пуснат по БТВ със страни имена хахах мерси няма нужда уважавам много повече хората който правят преводи по време на филма които тече онлине по турската после се мъчат набират текста и правят субтитри за да ни е още по приятно да го гледаме още веднъж ... Хора правите много добри неща съжелявам че не съм гледала Фериха по време на реалното и даване по Канал Д ... сигурно еофорията е била страхотна ... Дано да го изгледаме сега пожелавам ви го на всички в този форум ....

Общи условия

Активация на акаунт