Британците, британците! - Всички сме за Лондон - тема 61 Олимпийска

• 17 041
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • КиТ
След ролята на Кралицата в церемонията по откриването, можем ли и нея да я броим като актриса? Аз 'да' тогава да е ПУ ЗА МЕНЕ!
Е, хич не се хвърляш нависоко hahaha

Не, никак даже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ох, какви планове ще кроим двечките как да се оженя за Хари  Party Party Party Вземам я. Пиша я в актива си.

Долу ръчичките от Хари  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil той не е за една жена Naughty Joy Joy Joy

# 481
Стой и гледай, Пламе. С баба му ще организираме всичко. Ще видите вие като стана следващата английска принцеса. Ще си навиря носа и по цял ден ще си разхождам короната из двореца  dance

# 482
  • КиТ
И за нас ще забравиш  Crossing Arms

# 483
И за нас ще забравиш  Crossing Arms

М, чи кЪ? Аз ще съм принцеса, бе алооооооо  hahaha hahaha

# 484
Крейг ис дъ бест! Злате Heart Eyes
Умрях от смях с неговия коментар Mr. Green Laughing

# 485
  • Ænima/Albuquerque
След ролята на Кралицата в церемонията по откриването, можем ли и нея да я броим като актриса? Аз 'да' тогава да е ПУ ЗА МЕНЕ!

Псурт! Патрона ше си пишела!

Аз ще съм принцеса, бе алооооооо  hahaha hahaha

You don't pay attention! Принцесата е само една! АЗ!

# 486
  • София
ммм да.... дори аз не съм кралица... при все, че имам Крал в конюшнята си. Но па си имам трон, краднАх го от Сарк преди няколко теми  Mr. Green

# 487
  • Ænima/Albuquerque
Ма да! Баси, к'во стана с респекта у таа тема!  Crossing Arms

# 488
  • Сопот, Пловдив
Аз цял ден блея у други теми, но да се вмъкна да кажа, че възнамерявам да ис гледам филми с Кирстен, ако ще да е спала с цял Холивуд  Sunglasses , то защото никой друг не изневерява там...   Stop

# 489
  • Ænima/Albuquerque
То пък щот си струва...

# 490
  • Сопот, Пловдив
Дали си струва, отделен въпрос, не съм чак толкова запозната с нея, ама няма да си ограничавам филмогледането в заивсимост от човекопотока в леглото на актьорите.  Grinning

# 491
  • Ænima/Albuquerque
Абсолютно съм съгласна! Но така или иначе, точно таз пръчка не си струва гледането.  Mr. Green

# 492
Абсолютно съм съгласна! Но така или иначе, точно таз пръчка не си струва гледането.  Mr. Green
Тук аз съм абсолютно съгласна. Mr. Green

# 493
Е пък Вие  Mr. Green Сетих се ,че и аз съм гледала Паник стая ,ама там момето ,бе дете,тъй ,че простено ми е!

# 494
  • Ænima/Albuquerque
Жива да е Джоди Фостър, че изнесе Паник стая на гръб! Що се споменава пръчкподобното изобщо?!

Общи условия

Активация на акаунт