Интериорен стил по аматьорски 7

• 54 563
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • на североизток
Според мен е достатъчно разнообразно с толкова много цветове и форми, а оттук нататък предстоят и мебели и аксесоари, така че по-добре да се поизчисти визията  Wink

# 181
  • у дома с любимите си хора
Ивчи,от английски сайт са тапетите и бяха на промоция,та в бързината нещо не прецених броя на ролките,та затова съм в дилема сега и разигравам някакви комбинации.Тя първоначалната идея беше съвсем,съвсем друга.Раетата поставени хоризонтално на късите стени-хем оптически да ги удължават,хем да грабват окото при влизането.Обаче поръчахме двуетажно легло и при разместването на другите мебели/по-точно гардероба-доста голям,но все недостатъчен,все пак имам две деца Laughing/ се оказа,че чудесно си пасват на едната къса стена и се отваря пространството.Тапетите бяха поръчани,а идеята се промени и затова там ги поставихме.Визуално реатата ще дават повече височина на стената,където е двуетажното легло.Мебелите ни са дървени и стоят прекрасно с тапетите,а пердета заменям с римски щори/днес идваха да вземат размери/-съвсем изчистени в бяло.Килимът мисля да е едноцветен светлосив или зелен,евентуално много тъмносин.
Докато ви четях реших,че ще слагам тапетите с точките-така че да се получат хоризонтални ивици/за да не се получи нещо като коридор от вертикални раета и точки по дългите стени/,пък каквото ще да става.

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 17:38 от Вилиан

# 182
Икономичен вариант - баня без плочки!  Laughing

http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2011/12/colorful-apartment-bathroom.jpg

# 183
# 184
Само където ваната им е за няколко хилядарки, иначе е 'евтинко' така.

# 185
С'я, не съм казала, че тази баня е евтина, а че дава идея за евтина баня  Simple Smile Спестяваш фаянсовите плочки и готово. Както цената на материалите, така и труда на майстора  Laughing

# 186
Аз май не съм се разписвала при вас .... ама ей ме нА ... сега ще нахлуя  Simple Smile
Да се изкажа за тухлите ... и аз много харесвам ... но трябвало да се запечатат ако ще е в баня ... че иначе горко им Simple Smile така каза мъжо... а той разбира Wink тези работи Wink

А на нас най-сетне ни предстои местене в нова... по-голяма квартира... с прекрасна тераса ... но ще ми трябват идеи при наместването, че е малко странно разпределението на помещенията ...
И така ... следя ви Wink

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 15:53 от Лазурит

# 187
Малко ценички за разнообразие:

http://www.simplybathtubs.com/clawfoot-bathtubs/

# 188
1500-2000 долара не ми се вижда много. Ама сигурно не съм в час. Simple Smile Една обикновена вана колко струва? Аз мислех, че обикновената е към 1000. Thinking

# 189
Да, в Практикер гледахме миналата седмица, по толкова са някъде най- евтините - 1500лв. Имаше и по 3000лв, като се взема предвид, че Практикер луксове не продават. Мъжа ми е склонен да си причини подобно нещо в банята, но май няма никакъв смисъл.  Thinking

# 190
  • София
Ей докато сте захванали темата за баните без плочки какво ще кажете да я поразнищим още повече.

Вярно, че веднъж (в края на втора и началото на трета тема) стана въпрос за това, но хайде още малко по-подробно...
От тогава тази идея ми се е загнездила в съзнанието и все го мисля. Как би било удачно да се направи? Някаква мазилака по стените и каква? Ами примерно дървен под или е много нахално? Не съм виждала много снимки от този вид, но ми се иска да разгледам.

Някой иска ли да пусне визуализация?!  Laughing

# 191
Zi,
стаята е доста интересна, ама няма да ви е лесно с тия изисквания.
предполагам може леглото да се претапицира, със стола, това бих заложила като акценти заедно с две големи възглавници на леглото, за стените бих избрала нещо контастно с пода или пак убит цвят, но друг тон, например наситено резеда, лилаво или дори екрю, така че и след паркета догодина да не боядисвам.
за мебелите ето нещо примерно:
пирамидалната етажерка боядисвам бяла и отива от центъра напред към стената с прозореца на мястото на бюрото, бюрото-бар отива по-насам до него, леглото се дърпа към прозореца. Шкафът с оранжевата саксия отива на стената до вратата на стаята или отпред в антрето, до негд ако е вътре шкафа на сегашното място на леглото слагате детското креватче, но по-скоро перпендикулярно.
мислих и за мебел върху мебел, но при вас не става, ще се захлупи стаята...

а тая баня.. ми напомня на нашето съпружеско желание да си направим баня без врата, но се отказанме, сега е огледална двустранно.

# 192
1500-2000 долара не ми се вижда много. Ама сигурно не съм в час. Simple Smile Една обикновена вана колко струва? Аз мислех, че обикновената е към 1000. Thinking

За обикновена вана мислех, че са по-евтини. Ама на който му трябва да си провери. Laughing Може и да греша, разбира се.

Пусто любопитство-пластмасовите са за по 600-700$

# 193
По повод на скорошния разговор за ателиетата - синът ми с дядо си: Laughing

Чирак Simple Smile by Barbabarba

# 194
  • на село
Ей докато сте захванали темата за баните без плочки какво ще кажете да я поразнищим още повече.

Вярно, че веднъж (в края на втора и началото на трета тема) стана въпрос за това, но хайде още малко по-подробно...
От тогава тази идея ми се е загнездила в съзнанието и все го мисля. Как би било удачно да се направи? Някаква мазилака по стените и каква? Ами примерно дървен под или е много нахално? Не съм виждала много снимки от този вид, но ми се иска да разгледам.

Някой иска ли да пусне визуализация?!  Laughing

Скоро попаднах на снимка с дървен под. Ще потърся сега да видя дали съм я запазила. При нас плочките са само там където е душа и то не до тавана. Останалото шпакловка и водоустойчива боя (още сме до шпакловката).

Докато търсех - попаднах на това

Общи условия

Активация на акаунт