МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 418
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
[quote ]

Ами аз както казах, за това питам, защото не знам какъв е този метод описан в една друга тема за секциото.

[/quote]
Ей така като се напише една глупост от форумите и се почва... Какво рязане, какво бутане, какъв нов метод? Когато ти направят разреза на корема започват да бутат в горната част на корема, за да може да излезе бебето. Това е! После, като го извадят започват да чистят матката от плацентата. Тогава също се усеща едно зверско бутане и натискане, не съм влизала в подробности кво що... За какво рязане говорите просто не знам..
[/quote]
Мерси за инфото Simple Smile Именно и аз нещо такова си представях, че веднага след разреза ти избутват тъканите, за да извадят бебето и след това почистване и затваряне.

# 151
В една друга тема за секциото две потребителки от София пишат за избутване на коремните мускули, а не рязането им. До колкото разбрах методът не е нов, но е нов за бг и в сф го правят.  По бързо се прибирал и възстановявал корема. Някое от момичетата със секцио в ДМ може ли да ми каже дали го прилагат този метод вече и тук? И още един въпрос, за прибирането на матката след секцио кой метод използват в ДМ?
Наистина има такъв метод, в момента не се сещам точно как се казва. Доколкото на мен ми го обясниха вмесно да режат коремните мускули и матката, хващат мускулите, издърпват ги настрани и достигат до матката и правят разрез само на матката, не се реже мускул. Така възстановяването е за 1 ден, на третия те изписват. И всъщност се реже само кожа и матката. В Бургас не го правят, само в София. Така ми го обясни една приятелка която е родила по този начин. Така или иначе в Бургас не го правят, не го мислете. Относно лекарите, за мен добрите лекари в момента в ДМ са Драгнева, Гамишев, и новия Минчев на който му викат "светилото от Шейново".  newsm53
Драгнева ми води бремеността. Много готина newsm51.  Минчев ми прави секцио по мед. Причини. Много съм доволна.   newsm10. Това е преди два месеца.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 15:05 от Zlati2012

# 152
  • Ямбол
Здравейте мамчета.Искам да се похваля,че и аз вече си имам бебче.Термина ми беше за 16.08,но на 27.07 ме хванаха адските болки и на бял свят се появи моят син Александър.Родих със секцио.Бях със избор на лекар,понеже моят доктор Ангелов не беше на смяна.Събитието се случи в 23:40 часа.Благодарение на Ангелов и целия екип,всичко мина много добре.Много съм доволна от престоя си в МБАЛ Дева Мария,от отношението и грижите на целия персонал.На всички колебаещи се мами препоръчвам с 2 ръце тази болница. Grinning

# 153
Здравейте мамчета.Искам да се похваля,че и аз вече си имам бебче.Термина ми беше за 16.08,но на 27.07 ме хванаха адските болки и на бял свят се появи моят син Александър.Родих със секцио.Бях със избор на лекар,понеже моят доктор Ангелов не беше на смяна.Събитието се случи в 23:40 часа.Благодарение на Ангелов и целия екип,всичко мина много добре.Много съм доволна от престоя си в МБАЛ Дева Мария,от отношението и грижите на целия персонал.На всички колебаещи се мами препоръчвам с 2 ръце тази болница. Grinning

Честито бебенце! Живо и здраво да ти е и много да те радва. Бързо възстановяване на теб Wink

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 16:40 от plamena_1212

# 154
Честит син Надежда !Нека расте здрав и много спокоен малкия Александър!Искам да те попитам как става с избора на екип ?Колко време предварително го уговаряш?

# 155
  • Бургас
Честито бебенце и от мен! Да ти расте здрав, усмихнат и обграден с много любов.
Малкият Александър се е родил зодия Лъв, приготви се много да ви командва в къщи, а вие трябва много да го слушате   bouquet

Може ли и за мен малко инфо относно избора на екип? Казваш, че се наложило, понеже твоят лекар не бил на смяна - т.е. ако си го избереш предварително и се падне на смяна не се плаща за избор на екип, така ли да разбирам?

# 156
  • Бургас
еееее, честито бебе, Наде! Жив и здрав, много да ви радва и много да се гордеете с него!

# 157
Честито бебче, Наде!!! да ти е жив и здрав и много да ви радва малкия бебчо Simple Smile  smile3504
А на теб бързо възстановяване  newsm51

# 158
Честит син Александър на мама Надежда! Да е жив и здрав и много да ви радва! Simple Smile

Може ли и за мен малко инфо относно избора на екип? Казваш, че се наложило, понеже твоят лекар не бил на смяна - т.е. ако си го избереш предварително и се падне на смяна не се плаща за избор на екип, така ли да разбирам?
Да така е, ако доктора ти е на смяна, когато отидеш да раждаш не плащаш за избор на екип.

# 159
  • Бургас
Момичета, с какъв автобус се ходи до Ветрен?

# 160
С № 30 или с автобус пътуващ за Айтос Peace

# 161
Добро утро момичета, много от вас си задават въпроса "Какво представляват ваксините и как ще се отразят на моето дете?"
Днес на 13.08.2012.-от 13.30ч в МБАЛ- ДЕВА МАРИЯ ще се проведе лекция:
1.Ваксините - за и против .Видове имунизации в детска възраст. Имунизиране на доносено и недоносено дете.
лектор: Д-р Мирослава Колева педиатър в
Неонатологично отделение - МБАЛ "Дева Мария"
Очакваме ви   Simple Smile  Ако имате и други въпроси свързани с болницата- ще отговорим и на тях  Hug

# 162
  • Бургас
Може ли следващия път, малко по-рано да обявявате лекциите.

# 163
  • Бургас
С № 30 или с автобус пътуващ за Айтос Peace
Мерси.  Hug

# 164
Може ли следващия път, малко по-рано да обявявате лекциите.

Привет,
график на всички бъдещи лекции има в сайта на болницата: http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3.
Аз обикновено се осведомявам от там, много е удобно при условие, че не съм много подвижна със шкембето.

Общи условия

Активация на акаунт