МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 465
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • До морето :)
Да попитам дали болницата има практика на новородените да се дава Витамин К?

# 496
  • Burgas, Bulgaria
Лече с какво си тормозиш  главицата  Hug

# 497
  • Бургас
Честита рожба на kalina bubi!!! Hug

# 498
Здравейте , момичета,
Отскоро живея в Ямбол.  Аз съм от Плевен ,но така се наложи. Бременна съм в 24 г.с. Имах си гинеколог и дотук всичко беше горе-долу наред.От два месеца  съм в Ямбол , но не съм  се ориентирала нито към доктор за консултация, нито към болница за раждането. Непосредствено след като се преместихме , имах малко болки и ходих по спешност в болницата посред нощ. Прегледа ме дежурният лекар  , успокои ме и ми написа рецепта.После ходи при него на ФМ ,  много беше внимателен и подробно ми обясняваше. Хубаво , обаче условията в болницата... Една колежка на мъжа ми ми препоръча Д-р Ангелов , който водил консултация и работил в Дева Мария , а аз искам по възможност един доктор  да ми води консултацията и да раждам при него.Видях и прочетох много за Девата, но  намерих много малко за д-р Ангелов. Ако  можете да ми помогнете с инфо,  със съвет... На ново място съм , почти никой не познавам и съм много объркана... Praynig

# 499
Здравей madama_33 да д-р Ангелов е от Ямбол и идва и в Бургас в МБАЛ Дева Мария. Моите впечатления за него са добри от престоя ми в болницата. Само ще ти кажа, че моята кръсница е от Ямбол и ражда при него секцио, както и се следи и е много доволна. Тук е сайта му за Ямбол: http://www.doktorangelov.com/

# 500
  • където мечтите се сбъдват
Madama_33,аз раждах при д-р Ангелов и съм много доволна.Няма да сбъркаш,ако го избереш  Peace Много е човечен,внимателен и старателен.При следваща бременност бих го избрала за ЖК,ако водеше в Бургас.

# 501
А ти как ще раждаш? Нормално или секцио? Кога ти е термина? Това са важни въпроси. По мои груби сметки термина ти е около края на февруари. Аз лично не бих тръгнала в сняг от Ямбол за Бургас за нормално раждане...

За доктора - нямам какво да кажа, освен, че ми се пара вуйчо май.  newsm78 2 братовчед е на майка ми, но не го познавам човека.

Аз още си чакам отговора...

# 502
Лече-Буболече,в епикризата на сина ми,който е роден в МБАЛ Дева Мария през месец август 2012г.,пише,че е даван витамин К Peace

# 503
А ти как ще раждаш? Нормално или секцио? Кога ти е термина? Това са важни въпроси. По мои груби сметки термина ти е около края на февруари. Аз лично не бих тръгнала в сняг от Ямбол за Бургас за нормално раждане...

За доктора - нямам какво да кажа, освен, че ми се пара вуйчо май.  newsm78 2 братовчед е на майка ми, но не го познавам човека.

Аз още си чакам отговора...

Аз мисля, че д-р Ангелов изражда и в болницата в Ямбол. Така, че няма защо да пътува до Бургас

# 504
Ако е за Ямбол , аз съм си харесала доктор - и за консултация , и за раждането. Просто при двете ми посещения  там  обстановката ми се видя ... Даже не мога точно да определя. За чисто , чисто , стаите за родилки с по едно , две легла , но няма санитарен възел , има баня , но е една и т.н. Може да се живее и ако е някаква зима и сняг , тук ще е. Обаче и за Ямболската болница , и за Сливен ми разправят както хубави неща , така и страхотии. Може и да е така , има доволни , но и недоволни навсякъде. За  Дева Мария ми казаха само хубави работи , като видях и в нета за какво става въпрос , не може да става сравнение, затова търся вашия съвет , като хора , които имат лично впечатление. Защото едно е да чуеш , а друго е да си го преживял.
Аз съм на 34 години. Първа бременност ми е, термин 17 -20 февруари според различните формули. Бих искала да родя нормално. Гинекологът ми в Плевен  каза ,че съм добре сложена ,/висока съм 182 см , сега тежа 76 кг./  и ако няма друг проблем , само годините не са причина за планово секцио.  Доктора от Ямбол и той каза същото.

# 505
Лече-Буболече,в епикризата на сина ми,който е роден в МБАЛ Дева Мария през месец август 2012г.,пише,че е даван витамин К Peace
Мерси

madama_33 , майките от Бургас отиват да раждат в Сливен, ти от Ямбол - тука.  Whistling С добри чувства, разбира се! Лека бременност до края и прекрасен финал.  Hug

# 506
madama_33 , майките от Бургас отиват да раждат в Сливен, ти от Ямбол - тука.  Whistling С добри чувства, разбира се! Лека бременност до края и прекрасен финал.  Hug
Отиваха да раждат в Сливен преди да открият Дева Мария. Стара ти е информацията

# 507
Все още има майки, които ходят в Сливен.

# 508
  • Бургас
Здравейте,мами!Аз да се отчета.Родих във понеделник в 20:55,нормално раждане с епидурална,израждаше ме д-р Бояджиев,който на късмет ми беше и проследяващ бременноста.Имам някой и друг козметичен шев  newsm03 ,но като цяло всичко мина по добре от очакваният ми.Вчера се прибрахме със моята малка принцеса Петя в къщи,адаптираме се,тя се роди 2.700,48 см. и между другото съм много доволна от болницата и от персонала!  newsm51 (само да вметна,че не съм платила нито лев повече отколкото трябваше).

Честита радост калина буби! Да ти е жива и здрава малката бубка и само щастие да ви носи Hug

Мадама 33, само веднъж съм ходила при Ангелов, след като родих, и имам много хубави впечатления от него. Внимателен и общителен доктор е.  Желая ти леко бременеене!

Относно това за Сливен, повечето ходят защото е безплатно, не заради друго. Лично аз и преди съм го казвала, че съм изключително недоволна от болницата в Сливен, където умориха нероденото ми бебе, не ща и да чуя за там... Родих близнаците в Девата и държа да отбележа, че когато раждах, беше при докторка, която вече не работи в болницата, но аз все още ходя там, когато се наложи, защото съм доволна от лекарите и обслужването.  Peace

# 509
Отиваха да раждат в Сливен преди да открият Дева Мария. Стара ти е информацията

Еми не ми е стара информацията. И сега има много майки, които ходят в Сливен да раждат, особено ако им е второ дете и първото им е родено там.

Общи условия

Активация на акаунт