МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 464
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Може ли някой да каже има ли нещо общо обслужването в Девата с обслужването в Св. София.,
че всеки път когато ми се налага да се запазя час в Св. София ми се изправя косата, включително и днес, за пореден път.

Искрено се надявам, нещата да са различни, защото по стечение на обстоятелствата ще раждам там, и дано всичко е наред.

# 511
  • у дома
Вит К, пък за какво се дава и на всяко новородено ли? Ся, се притесних, че и епикризата е в ДГ, заедно с картона  Crazy

# 512
Може ли някой да каже има ли нещо общо обслужването в Девата с обслужването в Св. София.,
че всеки път когато ми се налага да се запазя час в Св. София ми се изправя косата, включително и днес, за пореден път.

Искрено се надявам, нещата да са различни, защото по стечение на обстоятелствата ще раждам там, и дано всичко е наред.

Общото е че записването на часове става на същия принцип и в двете болници.Различното е че в Девата на рецепция са повечето с не медицинско образование,което понякога е голям проблем.А доколкото разбирам ти се изправя косата от Света София,което малко ме учудва.

# 513
  • До морето :)
Вит К, пък за какво се дава и на всяко новородено ли? Ся, се притесних, че и епикризата е в ДГ, заедно с картона  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160391.0
Рискът е при пеленачетата, така че няма какво да се притесняваш.  Hug

Случайно попаднах в една друга тема, където от непоставяне на вит. К на новородено са възникнали много сериозни проблеми при бебето.
Сега четох ето това: http://www.borbabg.com/?action=news&news=19739

# 514

Общото е че записването на часове става на същия принцип и в двете болници.Различното е че в Девата на рецепция са повечето с не медицинско образование,което понякога е голям проблем.А доколкото разбирам ти се изправя косата от Света София,което малко ме учудва.

Абе то за един прост час на еди коя си дата, в толкова часа, при еди кой си лекар не е нужно да имаш кой знае какво образование, нужна е организация и правилен мениджмънт.

Нещо, което в Св.София липсва, не знам дали са и чували и за това.
Давам пример от сутринта, обаждам се да си запазвам час за специалист, отговорят ми, че има, но аз не съм сигурна дали ми е удобен часа, и им отговарям, че до 5 мин. ще се обадя, за да им потвърдя.
Обаждам се аз след 5 мин. да потвърдя часа, и хоп насреща ми се отговаря, че този доктор изобщо нямало да преглежда утре, защото нямало да има ток  newsm78
Следващия разговор вече провеждам директно с лекарят, който ще посещавам, и от него получавам уверение, че няма такова нещо и той дори за първи път чувал, че видиш ли нямало да бъде на работа.
Е, запазих си час, и много, ама много силно се надявам всичко да е коректно този път, щото историята помни и такива случаи.
Изводите всеки може сам да си направи.Лошото е, че не се получава, а факт е, че не се иска кой знае колко  Peace

# 515
Виждам че си бременна и ако си си запазила час при гинеколог и няма ток да не ти е напразно разкарването.

# 516
  • Пловдив

Стига си намира за какво да се притесняваш, на нашите им е сложен, спи спокойно  Hug

# 517

Случайно попаднах в една друга тема, където от непоставяне на вит. К на новородено са възникнали много сериозни проблеми при бебето.
Получи ти се провокацията! Успя да шашнеш една майка!
Защо една жена, която НЕ е раждала в Девата задава такива въпроси???

# 518
  • Пловдив
Gianna , на нея може и да и се е получило, а на теб получи ли ти се с оплакването от теста на сирените  Laughing Ще пита точно защото не е раждала там, интересува се, на теб какъв ти е проблема днес?

# 519
Да попитам дали болницата има практика на новородените да се дава Витамин К?

хм...на този въпрос не мога да ти отговоря, но утре ще разпитам и ще кажа.  Peace

# 520
  • By the sea
Да попитам дали болницата има практика на новородените да се дава Витамин К?

хм...на този въпрос не мога да ти отговоря, но утре ще разпитам и ще кажа.  Peace
хмм, и аз искам да знам Peace

# 521
Gianna , на нея може и да и се е получило, а на теб получи ли ти се с оплакването от теста на сирените  Laughing Ще пита точно защото не е раждала там, интересува се, на теб какъв ти е проблема днес?
Дано никога детето ти не се стресне на сън, само това ще ти кажа.....
А иначе проблем аз нямам, защото Лечето е стара познайница, макар и с нов ник

# 522
  • Burgas, Bulgaria
Лечето не пита с лошо ако това имаш предвид  Rolling Eyes   ..... според мен се чуди къде да роди и пита момичето ,какво лошо има?
Именно защото не е раждала там , ще пита много ясно.... ние  дето сме раждали и питаме , та някой ни отговаря ... тва да не е едно време когато Гери и Мери пишеха ......

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 23:56 от мадам тиква

# 523
  • До морето :)

Получи ти се провокацията! Успя да шашнеш една майка!
Защо една жена, която НЕ е раждала в Девата задава такива въпроси???

1. Аз съм си с този ник от време оно.  newsm78
2. Не съм искала да стряскам никого, същия въпрос зададох и в темата за МБАЛ Бургас. Просто събирам информация, а мисля и че е важно да се знае за бъдещите родилки.  Peace
3. Какъв ти е проблема?  ooooh!

# 524
  • Burgas, Bulgaria
хич не обръщай внимание ,има разни параноички  дето много ги е страх да не ги разпознае някой от реалния им живот......
да следиш кой от кога е тук и с какъв ник   Whistling .....
 това е свободно пространство , всеки може да си говори каквото иска ....

Общи условия

Активация на акаунт