МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 429
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета, само да се похваля че успешно смених Дорийска и вече ходя на ЖК в Света София при д-р Минчев. Той е страхотно любезен, харесах го, че е внимателен и обяснява надълго и на широко това, което имах като въпроси и притеснения. Благодаря ви, че ме насочихте към него  Hug

# 556
дами, на първа страница има списък на документите, които е необходимо да носим, но много моля родилите вече мами да споделят и вещите, които са носили със себе си  Praynig От какво ще имам нужда при престоя ми там /нормално раждане/ Ако нося моя нощница има ли проблем ако е пижама? Искат ли лигнин или може да ползвам дамски превръзки? Има ли сешоар в банята  Blush За бебето освен комплект за изписване друго дали ви беше нужно  Thinking

# 557
  • Пловдив
дами, на първа страница има списък на документите, които е необходимо да носим, но много моля родилите вече мами да споделят и вещите, които са носили със себе си  Praynig От какво ще имам нужда при престоя ми там /нормално раждане/ Ако нося моя нощница има ли проблем ако е пижама? Искат ли лигнин или може да ползвам дамски превръзки? Има ли сешоар в банята  Blush За бебето освен комплект за изписване друго дали ви беше нужно  Thinking

Не мисля че може да си с пижама, най-малкото е неудобна за визитация, за останалото ще кажат скоро родилите мами.

# 558
  • Бургас
Може с пижама. Аз лично докато бях видях девойки с пижами. За визитациите ще слагаш нощница, а през останалото време с пижама.
Това, от което имаш нужда е тоалетни принадлежности, чехли, вземи си кърпа за лице и баня.
Лигнин не ми е бил необходим, те дават. Ползвах превръзки.
Сешоар в банята има, но не знам бива ли. Не съм ползвала.
Всичко за бебето е от тях. Комплекта за изписване от теб!
Съжалявам за телеграфния стил, но малкия се събуди Embarassed

# 559
благодаря много, дами  Hug

# 560
  • Burgas, Bulgaria
аз си носех тениска и долница , след визитация си ги обличах , слагах си превръзка и гащи и ми беше супер -дори носех и стягащ колан , но аз имам много други ''екстри'' които ми разрешават дори задължават да го нося  Peace
носех си лаптопа , тоалетни принадлежности-носи си хавлия за тяло , за коса , за лице , за бебка биберонче , морки кърпички , ръкавички  Hug
успееехххх  Hug Hug Hug

# 561
благодаря много, дами  Hug
Тъй като мъжа ми е много разсеян и не можех да разчитам на него да ми донесе някои неща по-късно, тръгнах с голямата чанта:
- Aмбулаторна карта (ще и трябва чак на края, за болничния, но аз си я бях бутнала в чантата)
- Зарядно за телефон
- Превръзки
- Лични принадлежности и хавлия за баня
- Чехли, подходящи за баня
- Нощница - ако няма да ползваш техните, има едни нощници за кърмене, много са удобни, а и са подходящи за визитация
- Връхна дреха
- Ментови бонбони (ако си секцио с пълна упойка,ще са ти полезни)
- Еднократни "гащи"
- Подплънки за кърма
- Помпа за кърма (не разчитай на тези в болницата)
- едни солетки в чантата (Горгонелата ми беше дала този съвет, мерси наща Hug)
..мииии май това е Simple Smile

# 562
Аз раждах там нормално,за себе си носих само тоалетни принадлежности.Дават ти лигнин там,аз на вторият ден си сложих превръзка,просто ми беше по комфортно.Да има сешоар в банята.За бебчетата нищо не искат.Ако предпочиташ своята нощница няма проблем стига да е със дълбоко деколте или с копчета,защото иначе няма да ти е удобно да кърмиш(ако кърмиш де).

# 563
  • Burgas, Bulgaria
Има опция и за тези които не искат да кърмят - казваш сутринта на Визитацията и ти дават Достинекс .

# 564
много благодаря за съветите  Hug
много сте ми полезни

# 565
Добро утро! Днес съм се събудила в 4:30 и имам чувството, че половината ми ден е минал вече  Grinning
Тази седмица съм решила да обиколя всички болници на място. В понеделник бях по друга работа във Ветрен и с мъжа ми минахме през Дева Мария. Една висока девойка слезе и ни разведе из цялата болница. Мъжа ми задаваше повече въпроси и от мен. Миля, така се развълнува на един надпис в предродилна ... Rolling Eyes Не мога да си изкривя душата и да кажа, че нещо не ми е харесало. Наистина изглежда много добре...а и не мирише на болница. На някой правило ли му е впечатление това? Стаите са наистина много хубави. На 4... или 5 етаж където е самото родилно също е много приятно. Създава се усещане за спокойствие. В отделението при бебчетата вече и мен ме разплакаха от умиление. Имаше един татко, на който току що му показаха новороденото му бебе... Миля, плака от щастие. Другото което ме впечатли е чистотата...
Това което ми хареса е, че реших да съм честна с момичето и и казах, че не съм решила къде ще раждам, и че принципно съм се насочила към Меден Рудник. Очаквах да реагира негативно към това, а тя каза - отидете там където ще се чувствате най-добре и най-спокойна. В крайна сметка вие и вашето дете сте най-важните в случая. Благодаря за доброто отношение. Болницата е прекрасна  Hug

# 566
2 в 1, лично аз за бебето не носих нищо. Тъй като съм доста суеверна не исках предварително да купувам неща за беба, та дори и комплект за изписване. Знаех, че ако се доверя на бъдещия татко (той да купи комплекта, когато му дойде времето) или ще забрави от вълнение или ще вземе нещо, което аз въобще няма да харесам - поне това е редовния номер на моя мъж. Когато посетихме болницата, за да я разгледаме, ми казаха, че има опция да ползвам техен комплект за изписване, който тогава струваше около 40 лева, показаха ми го и мога да кажа, че за цената си беше много сладурски. Полвах техния комплект, даже ми е сантимент и съм си го прибрала в една кутия, в която събирам всичко първо на моята бебка (видеокасетка от изписването, първите стъпки на снимка и мн. други ценни за мен спомени). Май доста се отклоних, мисълта ми беше, че за бебето може и да не носиш нищо. А за теб си носи пижама, аз бях с такава от две части и ми беше удобно, чехли за баня - в болницата имаше ежедневни от плат, но не са удобни за банята, хавлия за тялото и косата, ЗАРЯДНО ЗА ТЕЛЕФОН!!! И ЛАСТИЧКА ЗА КОСАТА!!! Тези неща според мен недей да забравяш! Леко бременеене и успех на финала  bouquet

# 567
  • Бургас
Аз искам само да допълня нещо.Пригответе си дрехите за изписването-вашите и на бебето предварително и ги покажете на мъжа си! Да няма интерпретациии и изненади после. Laughing
Ще се учудите какви комбинации от дрехи може да донесе мъж,който не е бил инструктиран преди това.

# 568
  slavka70 много си права за дрехите,защото баща ми като са ме изписвали донесъл на майка ми поло а аз съм родена на 16.08.Трябва да кача снимката да се посмея пак.

# 569
Аз искам само да допълня нещо.Пригответе си дрехите за изписването-вашите и на бебето предварително и ги покажете на мъжа си! Да няма интерпретациии и изненади после. Laughing
Ще се учудите какви комбинации от дрехи може да донесе мъж,който не е бил инструктиран преди това.

По този повод и аз мога да се включа като родилка, а не като представител на болницата Simple Smile
slavka70 толкова си права! На моето изписване казах на мъжа ми да ми донесе "нещо, с което да съм красива". И той ми донесе една рокля, в която едва се побирах и преди да забременея. Такъв рев му дръпнах... накрая си тръгнах с дрехите, с които постъпих за раждане. Така, че ... пригответе ги предварително !  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт