МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 409
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
от 8 сутринта до 17часа ме държаха в предродилна , видях и се наслушах на вицове , ревове , бъзици , майтапи , скандали, ядене , пиене  .... в 17часа ме вкараха в операционната ,а Гамишев и Минчев джуниър ме чакаха готови  Crazy 
между другото , мога да напиша една книжка , но не съм сигурна какъв жанр ще е-ужаси или драма  newsm78
Медузке , предлагам като дойде за второто ,да ме вземеш с теб  Wink

Да дойде за кое...?Нещо не виждам добре  Joy Joy
..за второто.. #Crazy и аз ш'дойда..  Twisted Evil тихичко ще снимам, хич няма да тъ притеснявам.. няма да ма усетиш ти казвам.. 

oHa3u  нали знаеш, че като духовен родител , имам право да те стъркалям  hahaha

Тикве, много умилно беше през 2009-та в първата тема как ме изпрати и как ми каза, че животът ми няма да е същият, не съм го забравила  Heart Eyes , ама второ дете йок, муцка . Mr. Green

# 601
  • Burgas, Bulgaria
ох ,бе  Mr. Green 
Слушай, ти , не се заричай,щото аз бях казала така , а гледай  какво стана Simple Smile)))Имаш още малко време да подишаш фрии , пък и джудженцето да стане мааалко по-голямо   ... а и доктов Минчев джуни да стане АГ , че с другите не те виждам там  Wink

# 602
Момичета,утре отивам да разгледам Девата и ще споделя впечатления, в петък лекцията на д-р Игнатов беше страхотна-научих толкова неща ! Май, ако не ми мине котка път,(да съм добре де) може и там да раждам! Нещо ме нервят с назидателния тон , с прехвалените мнения и суперлативи за Черноморска Crossing Arms До вчера същите бяха и в МБАЛ и в ДЕВАТА и имаха кусури,сега са неповторими,и защо никой не дава инфо за новите-нямат ли си лични пиари, или вместо инфо за специалности,стаж,месторабота е по важно да си замазваме очите Naughty! Някъде в тая тема ама по назад,срещах реплика много актуална за ситуациата " Нов бардак със стари курви " Crossing ArmsНе ме кефи и нелоялната конкуренция-като започнаха веднага се появиха  стафилококите  в Девата...да се подплашат жените,сега се оказва,че и там ги има- е нормално е да ги има в болниците! Така и никой не седна да обясни.... в у-щето щели да ми кажат,ами как да стане като не са част от персонала а newsm78Б ? Абе ...айде, че ако продължа ще си остана само с въпросите  Mr. Green

# 603
За плащането и преди се е коментирало в темата, преди да родя съм изчела такива небивалици, че чак не ми се говори. Аз платих толкова, колкото потребих и нищо повече. Калкулатора на сайта си е верен! Най-добре е всяка бъдеща майка да иде на място и да разгледа, хем и да зададе своите въпроси.
Мами, аз обаче съм тук с едно питане ... Мая стана на 11 месеца и още не е проходила, взех да се притеснявам вече. Когато е в паяка щука напред назад, но когато я оставя сама на килима, само пълзи и не ще и не ще да тръгне. Пробвала съм да я оставя подпряна на леглото и докато я пусна тя се оглежда два пъти и пада и пак пълзи, но не ще и да проходи. Чела съм че е нормално до 13 месец да не е проходило бебето, но аз се притеснявам вече. Дайте някакъв съвет, ако сте били в подобно положение, моля ви   Rolling Eyes

# 604
  • By the sea
За плащането и преди се е коментирало в темата, преди да родя съм изчела такива небивалици, че чак не ми се говори. Аз платих толкова, колкото потребих и нищо повече. Калкулатора на сайта си е верен! Най-добре е всяка бъдеща майка да иде на място и да разгледа, хем и да зададе своите въпроси.
Мами, аз обаче съм тук с едно питане ... Мая стана на 11 месеца и още не е проходила, взех да се притеснявам вече. Когато е в паяка щука напред назад, но когато я оставя сама на килима, само пълзи и не ще и не ще да тръгне. Пробвала съм да я оставя подпряна на леглото и докато я пусна тя се оглежда два пъти и пада и пак пълзи, но не ще и да проходи. Чела съм че е нормално до 13 месец да не е проходило бебето, но аз се притеснявам вече. Дайте някакъв съвет, ако сте били в подобно положение, моля ви   Rolling Eyes
Здравей! Разбирам притесненията ти,  моята шушулка е още малка, но само исках да споделя това, което каза ортопеда, че ми е прясно още.А именно, че оптималното време бебетата да проходят е между година, година и половина. Останалото, както каза той, са само "рекордьори" да се фукат бабите. Mr. Green Сигурна съм, че бебка скоро ще проходи, но нека мамите, минали през това, да споделят опит. Hug

# 605
Не се притеснявай за нищо. Моят  син проходи на година и три месеца, ние бяхме доста притеснени защо не прохожда, ходихме по лекари и всеки казва няма място за притеснение, по добре е по късно да проходи детето,защото тогава има по малко травми. Желателно било да прохождат около 1 год. и 4 мес.

# 606
  • Бургас
И аз съм чувала, че след година прохождат. Такова ми е наблюдението и от приятелски деца. Според мен няма нужда от притеснение.

# 607
  • Пловдив
Kali Semkova , притесненията ти са напълно излишни.Детето ще проходи щом е готово, не се притеснявай и не търси медицинска или друга причина.Децата са различни, статистиките са за учебниците.Моят син проходи на година и три месеца съвсем стабилно, без да е лазил преди това.

# 608
 newsm20 Много ви благодаря, момичета! Успокоих се малко след това, което сте написали! Остава ми само да чакам и дано скоро имам повод да се похваля  Hug

# 609
Kali, много бързаш! Wink
Ще си проходи детето, няма място за притеснения! Сина ми проходи на 1г. и 3 мес. И аз така чаааааках, чааааках, и за 2 седмици проходи. Първо започна да прави плахи 2-3 стъпки от масата до дивана, така цяла седмица, после по няколко пъти в двете посоки (диван-маса, маса-диван) и накрая от единия край на стаята до другия. Иххх, че описателно......  hahaha
Колкото по-късно, толкова по-стабилно и по-добре за краченцата! Сама ще си тръгне, когато се почувства сигурна и стабилна! Wink

# 610
Здравейте момичета! Извинявам се предварително, ако въпросите ми не са за тази тема, но не знам към кого да се обърна за пълна информация. Интересува ме процедурата по записване за преглед и воденето на женска консултация в Дева Мария. До сега съм ходила при Бояджиев за профилактични прегледи в Света София, имам колебания относно него и се чудя на кого да се доверя. Ще се радвам ако получа Вашите съвети. Чух че Люцканов обръща много внимание. Искам такъв лекар на който да мога да задам всеки въпрос, без да се притеснявам от изражението на лицето му и да бъда спокойна в "неговите ръце" Знам че е много рано още да мисля за това, но имам намерение да раждам в Девата. И ако може да ми кажете какво се заплаща за воденето на женската консултация и изследванията които се правят.
Още веднъж се извинявам за постоянните въпроси, но изобщо не знам от каде да я започвам.

# 611
Здравейте момичета! Извинявам се предварително, ако въпросите ми не са за тази тема, но не знам към кого да се обърна за пълна информация. Интересува ме процедурата по записване за преглед и воденето на женска консултация в Дева Мария. До сега съм ходила при Бояджиев за профилактични прегледи в Света София, имам колебания относно него и се чудя на кого да се доверя. Ще се радвам ако получа Вашите съвети. Чух че Люцканов обръща много внимание. Искам такъв лекар на който да мога да задам всеки въпрос, без да се притеснявам от изражението на лицето му и да бъда спокойна в "неговите ръце" Знам че е много рано още да мисля за това, но имам намерение да раждам в Девата. И ако може да ми кажете какво се заплаща за воденето на женската консултация и изследванията които се правят.
Още веднъж се извинявам за постоянните въпроси, но изобщо не знам от каде да я започвам.
Аз съм с прекрасни впечатления от Бояджиев, а имах възможност трите пъти, в които лежах в болницата от края на август до сега, да се сблъскам челно с всички лекари. Не съм негова пациентка, дори секциото ми не бешепри него (родих в ДМ, защото моята АГ ме изпрати там, т.к. Черноморска я отвориха след 2 дни), но съм очарована от отношението му. Изключително ерудиран и спокоен човек. Първоначално той видя проблема, който имах, успокои ме и ми обясни подробно всичко. След раждането той ме мотивира да кърмя и след това да си съхраня лактацията докато лежах в болницата. На визитации ми разясняваше подробно какво е състоянието ми към момента, защо са били нужни манипулациите, които са ми направили, какво следва и т.н. Когато бях емоционално срината намираше начин да ме успокои.. Винаги беше информиран относно състоянието ми, терапията ми, резултатите от изследванията ми и никога не ми е отказвал консултация, колкото и тъпи въпроси да съм задавала. Искам да отбележа и да подчертая - д-р Бояджиев не беше лекуващият ми лекар, но впечатленията ми са, че отношението му към всички пациенти е такова, каквото беше към мен.Очарована съм и ототношението на д-р Хубчев, но той не води ЖК, доколкото знам. Това са лекарите,които оставиха добри впечатления у мен, въпреки всичко. Други лекари няма да кменирам. 
След като си избрала да раждаш в ДМ, за мен д-р Бояджиев е най-добрия избор.
Надявам се да съм била полезна. Леко бременеене и едно прекрасно, здраво бебче на финала.

# 612
  • Пловдив
И от мен глас за Д-р Бояджиев, беше втори АГ на моето секцио.Спокоен, внимателен и очевидно обичащ професията си лекар. Не ми е следил бременността , но съм с чудесни впечатления от него.

# 613
  • Бургас
Била съм при Бояджиев за цитонамазка и съм доволна много.Че е спокоен гласувам с две ръце. Grinning
При мен имаше и малко предистория.Влязох в кабинета и се зачудих откъде познавам този човек и докато се събличах изведнъж ми светна,че е татко на съученик на сина ми и сме се засичали на родителски и рожден ден. Embarassed Embarassed Embarassed
Малко остана да си дигна гащите и да изчезна,но човекът говореше и обясняваше толкова спокойно и професионално,че забравих всякакви притеснения и се отпуснах.
Доктор Бояджиев е добър избор за мен!

# 614
Д-р Бояджиев води моята  бременност .За съжаление обаче по времето когато трябва да родя ще бъде в отпуск .И сега съм в голяма дилема. Много бих искала да избера него,защото е наистина спокоен човек и ще бъда спокойна ако той ми  водеше раждането .Честно казано в началото не го харесах особено ,но вече съм на друго мнение.

Общи условия

Активация на акаунт