Това пък са такива глупости, че ти вземали повече пари в Девата, че изобщо не им се вързвайте. Според мен се пускат тези слухове заради новата болница, която отвориха в МР. До момента с който съм говорила за раждане там, никой не е казал, че е платена по-голяма сметка от очакването. Ходих и до новата Черноморска в МР, но чак страшно ми се видя да отида там да раждам. Първо пуснаха ни в предродилна зала да разглеждаме с родилка вътре, стана ми неудобно и излязох, нямат персонал, недовършени стаи и като цяло не ми допадна обстановката...И аз я посетих от любопитство тази болница в Меден рудник, но определено ме отказаха да раждам там. На мен ми е далеч още, едва в третия месец съм, но при всичките суперлативи, които чух за тази болница и при все, че докторката която ме израждаше преди вече работи там, реших да ида и да видя за какво става дума. Разочарование е малка дума за това, което изпитах. Както каза и Dani_din болницата не е довършена съвсем, а на всичкото отгоре няма дежурни лекари нощно време, което си е и най-големия минус. Ако недай си Боже се наложи нещо спешно, какво правим в случая? А не, в Черноморска няма да ида. Така или иначе съм доволна от Девата, пак тук ще родя живот и здраве. Поздрави и целувки на Светлето
Много забавен, а и се старае доста. Дано си запази това поведение и за в бъдеще

и аз ш'дойда..