МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 323
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Ужасно е, наистина май няма много, много на кой да се довериш. То по принцип, ако всичко си е нормално при раждането, не е от голямо значение къде ще раждаш, но в крайна сметка нищо не се знае и никой не е подсигурен. Дано да отворят скоро тази болница в Меден Рудник, иначе не знам. Пак започвам да се замислям дали да не родя в Майчин дом във Варна. Там поне докторите са специалисти... Някой от вас мислил ли е за вариант да ражда там  newsm78

# 76
  • в кукувиче гнездо
И като отворят в Меден рудник, какво?  Единственият плюс на тази болница е Ризова. Иначе собственикът й е един гнусен гол охлюв.

# 77
И като отворят в Меден рудник, какво?  Единственият плюс на тази болница е Ризова. Иначе собственикът й е един гнусен гол охлюв.

Именно, заради Ризова го казвам! Иначе дори не знам кой е собственик на болницата. За мен са по-важни лекарите, анестезиолозите, вниманието което ти обръщат и условията. Лошото е, че виждам, че пишете за възможност болницата да се разгледа, но на нас ни се развали колата и в тези жеги изобщо няма как да стане да пътувам от Несебър с автобуси и маршрутки...  ooooh!

# 78
  • в кукувиче гнездо

Именно, заради Ризова го казвам! Иначе дори не знам кой е собственик на болницата. За мен са по-важни лекарите, анестезиолозите, вниманието което ти обръщат и условията. Лошото е, че виждам, че пишете за възможност болницата да се разгледа, но на нас ни се развали колата и в тези жеги изобщо няма как да стане да пътувам от Несебър с автобуси и маршрутки...  ooooh!
Peace точно така, важни са лекарите! а в девата почти не останаха такива за мое огромно съжаление. не бих рискувала да търся помощ там, заради несигурността в новите лекари.

# 79
Леле ама сега се загледах подробно в калкулатора, ама те са вдигнали цените на изследванията за бебчо:
- Ултразвуково изследване на тазобедрените стави за отхвърляне на вродена или предизвикана дисплазия на тазобедрената става при новородените и преглед от ортопед за бебето - 80 лв.
- Трансфонтанелна и абдоминална ехография за новороденото - 80 лв.

А да не говорим за самостоятелната стая която е 1000 лв.  newsm78 е какво има толкова в тая стая??? Беше 600 лв до преди дни ....

# 80
  • Бургас
Какво има, нищо кой знае какво предполагам... Чудят се откъде да спечелят още някой лев отгоре.
Сефте. Жалкото е, че навсякъде е така...

# 81
  • Пловдив
Въпросът не опира толкова до какво има в стаята -поне за мен - а до това, съседното легло да не се ползва по същото време.Това е и смисълът на израза "самостоятелна стая".Тъй като празното легло е загуба за болницата , тя трябва да избие тази загуба..Когато отвориха и още нямаше ЗК, тази цена беше 500 лв.

# 82
А каква е логиката сега да я вдигнат двойно? Плащаш си 1000 лв. за стая, абсолютно същата, като останалите, само дето си съм в нея. И ако искаш да имаш постоянен посетител, плащаш още пари!!! Е това ми идва в повечко вече... Като са искали да имат самостоятелни стаи, да бяха направили няколко такива, в които да си има по едно легло, за да не губят от другите (както е в други АГ болници) и така нямаше да има нужда да се плаща толкова голяма сума  Simple Smile

# 83
  • където мечтите се сбъдват
Странно ми се струва да вдигат цени в момент,в който лекари напускат,появява се конкуренция в лицето на друга частна болница  newsm78 Освен,ако не са вдигнали заплатите и по този начин да се опитват да задържат и привлекат нови добри кадри.Важното е да има добри специалисти и да знаеш,че си в сигурни ръце.Все пак раждането е особено важен момент в живота на една жена и трябва да бъде позитивно изживяване.Аз все пак мисля да им се доверя за своето първо раждане и се надявам да оправдаят доверието ми  Praynig

# 84
Болницата в Меден рудник е е на д-р Пенков от Сливен.Не  мисля, че ще бъде нещо повече от  останалите  имайки  впредвид лекарите които ще работят там .Много добре се е изказала mvsh .И много ми е странно когато някои майчета прехвалят даден доктор  колко е добър при едно нормално протекло раждане и са много доволни .Ами как няма?За мен добър специалист може да наречеш един доктор едва тогава когато да не дава Господ никому се появи усложнение или има проблем и е видян навреме .Защото сме свидетели на доста грешки от страна на бургаските лекари  .Жив  пример затова съм  и аз и смея да твърдя че в Бургас НЯМА добри лекари.Това си е мое мнение разбира се.Мога да направя сравнение защото сега ходя в София на ФМ и виждам каква е разликата  тук и там .

# 85
  • Burgas, Bulgaria
ще почакам още ден-два и ако никой не ми отрази личното писмо ще го  копирам в темата  Twisted Evil .....

# 86
Napalno sam saglasna s Reni85  v Burgas  na ulicata v kashti kadeto i da e....., ako nqma problemi s rajdaneto  shte badete dovolni ne ami  predovolni. Tozi ujas, koyto izjivqh az imenno zaradi " Deva Maria "  i  d-r Luckanov  na nikogo ne go pojelavam.Inache mi vzeha   40lw za pregleda a to pregled li beshe???
Tam hodih i na  4D pri Rizova i tq li ne moja da vidi che rodoviat kanal ne otgovarq na razmerite na ploda?
Tova se vijdalo predvaritelno i  izobshto nqmashe da se zablujdavam, che moga da rodq normalno. Utre pisha doklad i stiskayte mi palci sreshtu Luckanov. Mami  nqmam nishto protiv Devata no tova, koeto se sluchi s men e  nedopustimo !!!!!!!!!

# 87
  • Бургас
 offtopic
Сори за офтопика, но reni _805, би ли споделила при кого ходиш в София на ФМ?

shirka, съжалявам за това, което си преживала. Успех в борбата с бюрокрацията.

Би ли писала на кирилица? Освен, че правилата на форума го изискват, латинските букви са твърде сложни за разчитане.  Peace

# 88
И много ми е странно когато някои майчета прехвалят даден доктор  колко е добър при едно нормално протекло раждане и са много доволни .Ами как няма?За мен добър специалист може да наречеш един доктор едва тогава когато да не дава Господ никому се появи усложнение или има проблем и е видян навреме .Защото сме свидетели на доста грешки от страна на бургаските лекари  .
Напълно подкрепям. И  спрете да я хвалите толкова д-р Ризова

# 89
  • Пловдив
И много ми е странно когато някои майчета прехвалят даден доктор  колко е добър при едно нормално протекло раждане и са много доволни .Ами как няма?За мен добър специалист може да наречеш един доктор едва тогава когато да не дава Господ никому се появи усложнение или има проблем и е видян навреме .Защото сме свидетели на доста грешки от страна на бургаските лекари  .
Напълно подкрепям. И  спрете да я хвалите толкова д-р Ризова

Всеки може хвали или не определен лекар, затова е форум.Не върви някак да нареждаш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт